İlk kayınvalide vakamı yaşadım 😳

Dusunce ve sozlerınızde cok haklısınız ama hatanız cahil insanlarla bu tarz didişmeye girmiş olmanız hıc gerek yoktu

Sozlerınız dogru ve guclu oldugu ıcın mahcup olmus alt etmıssınız ondan aglamıs bu saatden sonra da eskisi gibi olamaz hıc bırsey... ınsanlar oraya ne ıcın gelmiş neler konusulmus 😔

Ya aramayı düşünüyorum zaten.. Ama ne dicem.. Kendisiyle gerçekten hiç sorunumuz yoktur
Aslında sorununuz varmıs fıkrınıze saygı duymayan bırıymıs o dusuncesını bıldıgını soyledı sızde kendi dusuncenızı bu kadar aglayacagı bırsey yoktu

Suzi manıpule etmek ıcın kocanızdan kendı oglundan vurmaya calıstı

Eskıden bende cahil dusuncelere katlanamazdım içimden bırsey durterdı benı ne kadar cahil oldugunu anlat suna derdı sonra anladım ki karsıdakı zaten kıt kapasite anlamıyor ortam da geriliyor hıc girmiyorum o toplara inanın kafam daha rahat

ben sana dedim, bu olayı KV cani nereye çekmek istiyorsa oraya çeker. isterse oglusuna aylarca küser, sizi canınızdan bezdirir. ama bence sen de akillisin, anlamamazliktan geliyorsun. ben olsam olayı çok deşmem, bayram gunu cocukla beraber giderim, esim ister gelsin ister gelmesin. bence sakin karışma onların islerine, görümcene de biz konustuk hallettik, annemle onların arasinda ne oldu bilmiyorum beni karistirmayin diyin. sonra herkes barisir da ihale senin üstüne kalır.
Zaten ben dedim beni ilgilendiren bir durum yok.. Kayınvalide de beni canımdan bezdirecek noktaya kolay kolay getiremez buna zaten izin vermem ama kaldı ki o hale gelirsem ne evime alırım ne de evine giderim.. Bu onun tercihi olur.. Eşimden de benden yana olmasını zaten beklemem ki ben onların arasına karışmıyorum.. Eşim de bize karışmaz zaten.. Eğer durum öyle bir hal alırsa herkes görüşmeden de pek ala yaşayabilir.. Onu da kendime dert edinmem yani..

Bayramda da mecbur yine eşimle gidicez.. Kurban kesilecek zaten bir arada olmak zorundayız hepimiz aynı kurbana ortağız ister istemez bir yerde olacağız da konuşur ya da konuşmaz artık bu saatten sonra kendi bileceği iş.. Ben zaten konuşuyorum sorun yok gibi 😂🙈

Ne gerek vardı herkesin içerisinde bu şekilde olay yapmaya ? Birde güle güle anlatmışsınız gerçekten haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Yaşlı insanlar kafaları eski kafa şuan bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyorlar. Onların yaşındaki insanlar aldatılınca bırakmayıp daha çok kocalarını geri kazanmaya çalışıyormuş. Yaşlı başlı insanı arkadaşlarının içinde rezil etmene değdimi yani gerçekten terbiyesizlik yaptığın kv iyi yapmış telefonu açmamakta ben olsam bende konuşmazdım mesafe koyardım seninle arama.
Sizde o zaman ileride gelininize oğlunuz onu aldattığında, oğlunuzu savunursunuz.. Gelininizde sizi bağırıp hakaret etmediği halde triplere girip size terbiyesizlik yaptığını düşünürsünüz..

Bir de aranınca açmassınız, görüşmeyi de kesersiniz.. Oğlunuza da Gelininize de küsersiniz.. Sonuç olarak her halukarda siz kaybedersiniz.. Kendinizce size terbiyesizlik yapıldığını düşünüp aradaki ilişkiyi kesip, oturup evinizde yalnız başınıza kendi kendinizi yersiniz.. Ya da zaten haklıyım olmazlarsa da olur der bayramda seyranda, tatilde toplantılarda oğlunuz yok, gelininiz yok, torununuz yok bir şekilde güzelce vakit geçirirsiniz o halde.. Bu da bir tercihtir tabi herkes istediği hayatı yaşar ☺️

Benim kvdemlede bu muhabbetler oluyor bende konu sahibinin verdiği cevabı veriyorum merak etmeyin. Ama kvmi arkadaşlarının içinde rezil edecek şekilde vermiyorum hiç bir zaman insanlar içerisinde de defalarca oldu bu muhabbetler kv bana şaf söylediğinde gülüp geçtim cevap dahi vermedim. Bu ego şişirmek olmuyor insanlar içerisinde nasıl davranacağını bilmek oluyor kv bilmiyorsa kendi bilebilirdi sidik yarışına girmenin manası yok madem çok içine oturdu bu lafları arladaşları gidince anne neden insanlar içerisinde bana böyle dedin diye bilirdi
Sidik yarışına girmek 😳😳

İnsanlar içinde nasıl davranacağını bilememek 😳😳

Sizin tercihiniz belki insanlar içinde "yok sayılmak", "kendinize saygısızlık yaptırmak" olabilir.. Ama ben öyle düşünmüyorum.. Bence yaşı büyük ya da küçük olsun herkes dilediği fikri saygısızlık yapmadan dile getirebilmeli.. Bunun adı da "insanlar içinde nasıl davranacağını bilmemek" olmamalı..

Susmak da elbette bir tercihtir ama konuşunca da sidikler yarışmıyor yani🤢 ben sadece aynı durumda sizin yapacağınız gibi egosunu şişirip, politik davranamadım hepsi bu..

dedikleriniz doğru ama ben de her doğru her yerde söylenmez diyenlerdenim. sizinle aynı şeyleri düşünüyorum, hatta aynı muhabbetlerin döndüğü ortamlar oldu, düşündüğümü de söyledim ama ortada inciteceğim biri yoktu. şimdi o günden kadınların aklında kalan, aa bak kız doğruyu söyledi değil, kayınvalidesine nasıl ağzının payını verdi, hem de bizim önümüzde oldu. kayınvalidenizin de incindiği şey, söyledikleriniz değil, tavrınız. sizin için neredeyse komik derecede önemsiz olan bir mevzu, onun kendi ortamında, arkadaş çevresi içindeyken çok incitici olabilir.

dediklerinizde yanlış yok, hatta o saçma konuşma düzeltilmeli zaten. çünkü büyük acı yaşayan birini çekiştirip durmuşlar, klasik eski kafa ikiyüzlülüğüyle. ama farklı bir üslup kullansanız daha iyi olurmuş.

Kızlar inanılmaz şaşkın ve şok içinde hala olay sıcaklığını korurken yazıyorum bunu sizlere..

3 yıllık evli ve ufak tefek tatlış laf sokmalar haricinde kayınvalidem ile bir kez bile tartışma, ses yükseltme, hakaret vs gibi bir durum yaşamadım.. Hatta aramız beklenenin de üzerinde iyidir.. Ya da iyiydi bilemiyorum 😂😝

Bugün kv arkadaşları kendisine misafir geleceklerdi ve beni arayıp " sevmiyorsun biliyorum ama arkadaşlarım gelecek ve bebeğini merak ediyorlar, hediyeler almışlar bana gelebilir misin, eğer gelmek istemezsen başka bir zaman sana gelmek istiyorlar" dedi.. Bende hem kv yi kırmamak hem de daha sonra misafir ağırlama derdim olmasın diye tamam gelirim dedim..

Bu arada bahsedilen arkadaşlarını bende tanıyorum ama tahmin edersiniz ki o yaştaki kadınlarla bir arkadaşlığım yok..

Neyse gittim.. Sıkıla sıkıla kahve içiyorum bunlar muhabbet ediyor bende arada burada takılıp arada onlara katılıyorum.. 🙈

Bunların bi arkadaşı var, kocası bunu bir yıldır aldatıyor hem de böyle ev tutmalı metres yapmış diğer kadını.. Ben sadece dinliyorum bu arada.. Birisi "akıllı olsaydı kocasını bırakmazdı o kadına" diyor diğerleri başıyla onaylıyor.. Diğeri "hemen boşanmak da nedir, kaç yaşında çocukları var" diyor.. O sırada benimki " kadın dediğin mücadele edecek, yuvasını kurtaracak biraz akıllı olacak, erkeği çekip çevirecek" demesin mi 😳😳😳😳

Bende istem dışı diyemeyeceğim gayet istekli olarak ve şok içinde " Yok artık" dedim.. Kv bana dönüp " bana mı dedin" dedi. Bende evet sana dedim diye cevap verdim.. "noldu beğenmedin mi kızım, yanlış mı söylüyorum şimdi x seni aldatsa kocanı o or... puya mı bırakacaksın" dedi.. 😳😳

Ona dönüp, x beni aldattıktan sonra kimle olduğunun benim için hiç önemi yok dedim. Arkadaşlarına dönüp "yeni yetmeler böyle işte okuduk iş sahibi olduk diye hemen boşanma peşinde, artık yuvalar kolay dağılıyor, kadın dediğin............" gerisini yazmıyorum işte anladınız başta dediği şeylere benzer şeyler..

Sonra dedim ki aynı şeyi ben yapsam oğluna der misin mücadele et yuvan için, çocuğun var karını o adama bırakma diye.. Bana" sen öyle biri değilsin "diyor 🤦🏻 yani senin oğlun öyle bir adam mı ki bana bunu söylüyorsun o zaman dedim.. Uzun uzun anlatmıcam ama işte özetle diyor ki erkeklerin nefsi kadınlardan çok.. Yani" erkektir yapar " muhabbeti..🥴

O arada işte bana anlatıyor güya nasihat ediyor kocaya sahip çıkılmalı falan. Bende dedim niye senin oğlun bulunmaz hint kumaşı mı ki asla onu kaybetmemeliyim?

Sonrası biraz aynı muhabbet derken konu kapandı gayet iyi devam ettik.. Sinir oldum ama uzatmadım o da hiçbirşey yokmuş gibi davrandı.. Misafirler gitti kapıdan uğurladık başladı ağlamaya😳😳

Eşim de geldi o sırada olayı anlatıyor ama bi taraftan hıçkıra hıçkıra ağlıyor.. Özetle ben onu küçük düşürmüşüm arkadaşlarına karşı.. Eşim de şaşkın tabi "anne Allah aşkına bende Black sana birşey yaptı sandım neden bu kadar ağlıyorsun" dedi.. Arada bana da bakıyor birşey de diye ama ne diyeyim?? Ne diyebilirim ki..

Sonra kurtarıcı prensesim uyandı ağlamaya başladı hemen kaçtım.. 😁 Annesi eşimle de konuşmuyor benle de.. "siz evinize gidin dedi" bizde evimize geldik..

Eşim yolda biraz güldü ama sonra "annem öyle çocuk gibi ağladı ya gerçekten üzüldüm, niye böyle yaptı bu kadar" dedi.. Eşim arıyor açmıyor. Babasını aradı gelmedi telefona..

Eşimde sen ara anne böyle yapma sadece fikrimi söylemiştim de diyor ama niye arayayım ki?? Ya da arasam mı ki?? Arasam da ne dicem bilmiyorum..??
Cok iyi demissin arkadaşım. Birincisi seni kucuk düşürmüş misafirin yanında o örneği kocan uzerinden açıklaması bile ayıp. Benim oglum öyle bir sey yapsa yuzune bakmam diyeceğine seni dunku cocuk gibi gormus...yenj nesil moduna sokmuş:) senin ozur dileyeceğin bir durum yok. Sadece konuyu uzatmamani hicbirbsey olmamış gibi yine arada sırada aramanı tavsiye ederim. Büyüklük yeni nesilde kalsin :)

Cok iyi demissin arkadaşım. Birincisi seni kucuk düşürmüş misafirin yanında o örneği kocan uzerinden açıklaması bile ayıp. Benim oglum öyle bir sey yapsa yuzune bakmam diyeceğine seni dunku cocuk gibi gormus...yenj nesil moduna sokmuş:) senin ozur dileyeceğin bir durum yok. Sadece konuyu uzatmamani hicbirbsey olmamış gibi yine arada sırada aramanı tavsiye ederim. Büyüklük yeni nesilde kalsin :)
Evet canım.. Aynen de tavsiye ettiğin gibi yapıyorum ☺️ hiçbirşey yokmuş gibi konuşuyorum.. Zaten o mevzudan sonra asla da aynı konuyu açmadım.. Arada triplere giriyor gibi oluyor ama görmezden geliyorum.. Dediğiniz gibi büyüklük bizde kalsın ☺️☺️

dedikleriniz doğru ama ben de her doğru her yerde söylenmez diyenlerdenim. sizinle aynı şeyleri düşünüyorum, hatta aynı muhabbetlerin döndüğü ortamlar oldu, düşündüğümü de söyledim ama ortada inciteceğim biri yoktu. şimdi o günden kadınların aklında kalan, aa bak kız doğruyu söyledi değil, kayınvalidesine nasıl ağzının payını verdi, hem de bizim önümüzde oldu. kayınvalidenizin de incindiği şey, söyledikleriniz değil, tavrınız. sizin için neredeyse komik derecede önemsiz olan bir mevzu, onun kendi ortamında, arkadaş çevresi içindeyken çok incitici olabilir.

dediklerinizde yanlış yok, hatta o saçma konuşma düzeltilmeli zaten. çünkü büyük acı yaşayan birini çekiştirip durmuşlar, klasik eski kafa ikiyüzlülüğüyle. ama farklı bir üslup kullansanız daha iyi olurmuş.
Yok artık diyerek fikrimi belirtmemde bir sorun olabilirdi evet orada haklısınız belki. Ama yine de bu derece büyümenin ne anlamı vardı çözemiyorum.. Yine de hakaret cümlesi değildi..

Benim fikrimi belirtirkenki düşüncem "bu kadınlar da aaa bak gelin kız doğruyu söylüyor" desinler değildi. Sadece kv gibi düşünmediğim için fikrimi söyledim, sonrasında konu benim evliliğim, benim aldatılmama gelince de bu doğrular tam da o ortamda söylenmeliydi diye düşündüm..

Çünkü orada sussam bundan sonra her birlikte olduğumuz ortamda konu ne olursa olsun ben yokmuşum gibi beni ve fikirlerimi hiçe sayarak konuşma hakkını ona verecektim..

Haaa dersiniz ki "konuşsun ne olacak sanki onun dediği gibi mi yaşayacaksınız" bu doğru evet ama bu kadın benim kocamın annesi.. Yabancı biri değil.. Bana saygısızlık yapmasına tahammül edemem.. Gelinin de ne düşündüğünü bilip ona göre davranmalı..

Bu demek değil ki o da tıpkı benim gibi düşünmeli.. Benim gibi düşünmese de beni tahrik ettiğini bile bile konuşmaması gerekir.. Ayrıca benim kızım da bu zihniyetle büyümesini istemem.. Bunları değiştiremesem bile en azından bana ve aileme bu fikirleri yansıtmaması gerektiğini anlamış oldu mesela..

Kaynana küsme ve kindar olma hakkını kullanmış , sen öyle her bildiğin doğruyu ona arkadaşların yanında dikte edersen öyle olur ayağını denk al ! O bir kayana , hep kaynar ve ortalığıda kaynatır ,Ne sandın sen
Bende sabırsızlıkla kaynana olmayı bekliyorum 😂😂 ama oğlum yok.. Olsun Allah nasip ederde kızım da evlenince kaynana olcam ne de olsa 🤭🤭

Kızlar inanılmaz şaşkın ve şok içinde hala olay sıcaklığını korurken yazıyorum bunu sizlere..

3 yıllık evli ve ufak tefek tatlış laf sokmalar haricinde kayınvalidem ile bir kez bile tartışma, ses yükseltme, hakaret vs gibi bir durum yaşamadım.. Hatta aramız beklenenin de üzerinde iyidir.. Ya da iyiydi bilemiyorum 😂😝

Bugün kv arkadaşları kendisine misafir geleceklerdi ve beni arayıp " sevmiyorsun biliyorum ama arkadaşlarım gelecek ve bebeğini merak ediyorlar, hediyeler almışlar bana gelebilir misin, eğer gelmek istemezsen başka bir zaman sana gelmek istiyorlar" dedi.. Bende hem kv yi kırmamak hem de daha sonra misafir ağırlama derdim olmasın diye tamam gelirim dedim..

Bu arada bahsedilen arkadaşlarını bende tanıyorum ama tahmin edersiniz ki o yaştaki kadınlarla bir arkadaşlığım yok..

Neyse gittim.. Sıkıla sıkıla kahve içiyorum bunlar muhabbet ediyor bende arada burada takılıp arada onlara katılıyorum.. 🙈

Bunların bi arkadaşı var, kocası bunu bir yıldır aldatıyor hem de böyle ev tutmalı metres yapmış diğer kadını.. Ben sadece dinliyorum bu arada.. Birisi "akıllı olsaydı kocasını bırakmazdı o kadına" diyor diğerleri başıyla onaylıyor.. Diğeri "hemen boşanmak da nedir, kaç yaşında çocukları var" diyor.. O sırada benimki " kadın dediğin mücadele edecek, yuvasını kurtaracak biraz akıllı olacak, erkeği çekip çevirecek" demesin mi 😳😳😳😳

Bende istem dışı diyemeyeceğim gayet istekli olarak ve şok içinde " Yok artık" dedim.. Kv bana dönüp " bana mı dedin" dedi. Bende evet sana dedim diye cevap verdim.. "noldu beğenmedin mi kızım, yanlış mı söylüyorum şimdi x seni aldatsa kocanı o or... puya mı bırakacaksın" dedi.. 😳😳

Ona dönüp, x beni aldattıktan sonra kimle olduğunun benim için hiç önemi yok dedim. Arkadaşlarına dönüp "yeni yetmeler böyle işte okuduk iş sahibi olduk diye hemen boşanma peşinde, artık yuvalar kolay dağılıyor, kadın dediğin............" gerisini yazmıyorum işte anladınız başta dediği şeylere benzer şeyler..

Sonra dedim ki aynı şeyi ben yapsam oğluna der misin mücadele et yuvan için, çocuğun var karını o adama bırakma diye.. Bana" sen öyle biri değilsin "diyor 🤦🏻 yani senin oğlun öyle bir adam mı ki bana bunu söylüyorsun o zaman dedim.. Uzun uzun anlatmıcam ama işte özetle diyor ki erkeklerin nefsi kadınlardan çok.. Yani" erkektir yapar " muhabbeti..🥴

O arada işte bana anlatıyor güya nasihat ediyor kocaya sahip çıkılmalı falan. Bende dedim niye senin oğlun bulunmaz hint kumaşı mı ki asla onu kaybetmemeliyim?

Sonrası biraz aynı muhabbet derken konu kapandı gayet iyi devam ettik.. Sinir oldum ama uzatmadım o da hiçbirşey yokmuş gibi davrandı.. Misafirler gitti kapıdan uğurladık başladı ağlamaya😳😳

Eşim de geldi o sırada olayı anlatıyor ama bi taraftan hıçkıra hıçkıra ağlıyor.. Özetle ben onu küçük düşürmüşüm arkadaşlarına karşı.. Eşim de şaşkın tabi "anne Allah aşkına bende Black sana birşey yaptı sandım neden bu kadar ağlıyorsun" dedi.. Arada bana da bakıyor birşey de diye ama ne diyeyim?? Ne diyebilirim ki..

Sonra kurtarıcı prensesim uyandı ağlamaya başladı hemen kaçtım.. 😁 Annesi eşimle de konuşmuyor benle de.. "siz evinize gidin dedi" bizde evimize geldik..

Eşim yolda biraz güldü ama sonra "annem öyle çocuk gibi ağladı ya gerçekten üzüldüm, niye böyle yaptı bu kadar" dedi.. Eşim arıyor açmıyor. Babasını aradı gelmedi telefona..

Eşimde sen ara anne böyle yapma sadece fikrimi söylemiştim de diyor ama niye arayayım ki?? Ya da arasam mı ki?? Arasam da ne dicem bilmiyorum..??
Her dogru her yerde söylenmez lafını hic duymadın sanırım.Gerekesiz yere dedikodu malzemesi verdin,bence ayıp olmuş kv durumuna kendini koyarsan daha iyi görürsün.

Her dogru her yerde söylenmez lafını hic duymadın sanırım.Gerekesiz yere dedikodu malzemesi verdin,bence ayıp olmuş kv durumuna kendini koyarsan daha iyi görürsün.
Çok duydum ama bu "her doğru" benim için bu doğru için geçerli olmadı.. Yani o kategoride bir doğru değildi.. Mesela orada bulunan bir kadının oğlu da yüksek ihtimalle eşini aldatıyor ya da bazı parçaları ve gördüklerimi bir araya getirdiğim zaman ben öyle düşünüyorum bilemiyorum..

Bundan %100 emin bile olsam.. mesela orada o kadının oğlunun eşini aldattığı ve eşine nasıl bir şerefsizlik yaptığı doğrusu orada söylenecek bir doğru değil benim için.. Yani her doğru her yerde söylenmez kategorisine bu giriyor..

Ama konu benim evliliğim ve fikirlerimin gereksiz olduğuna falan gelince o ortamda söylenmeyecek bir doğru gibi gelmedi bana.. Saygısızca fikir belirtip karşıdakini aşağılamak ayrı birşey, sorulan soruya kendim ile ilgili doğrularımı söyleyerek cevap vermek ya da fikrimi belirtmek çok başka birşey.. Diye düşündüm ben..

Yok artık diyerek fikrimi belirtmemde bir sorun olabilirdi evet orada haklısınız belki. Ama yine de bu derece büyümenin ne anlamı vardı çözemiyorum.. Yine de hakaret cümlesi değildi..

Benim fikrimi belirtirkenki düşüncem "bu kadınlar da aaa bak gelin kız doğruyu söylüyor" desinler değildi. Sadece kv gibi düşünmediğim için fikrimi söyledim, sonrasında konu benim evliliğim, benim aldatılmama gelince de bu doğrular tam da o ortamda söylenmeliydi diye düşündüm..

Çünkü orada sussam bundan sonra her birlikte olduğumuz ortamda konu ne olursa olsun ben yokmuşum gibi beni ve fikirlerimi hiçe sayarak konuşma hakkını ona verecektim..

Haaa dersiniz ki "konuşsun ne olacak sanki onun dediği gibi mi yaşayacaksınız" bu doğru evet ama bu kadın benim kocamın annesi.. Yabancı biri değil.. Bana saygısızlık yapmasına tahammül edemem.. Gelinin de ne düşündüğünü bilip ona göre davranmalı..

Bu demek değil ki o da tıpkı benim gibi düşünmeli.. Benim gibi düşünmese de beni tahrik ettiğini bile bile konuşmaması gerekir.. Ayrıca benim kızım da bu zihniyetle büyümesini istemem.. Bunları değiştiremesem bile en azından bana ve aileme bu fikirleri yansıtmaması gerektiğini anlamış oldu mesela..
evet, bazı cümleleriniz kırıcı olmuş bence. oğlun bulunmaz hint kumaşı mı gibi.. onlar olmadan gayet yerinde söylemişsiniz. bundan sonra sizin yanınızda konuşurken, sözlerini ölçer biraz.

ortada özür dileyip çiçek yollanacak bir mevzu yok, sanki siz hatalıymışsınız gibi. iki taraf da biraz sakin olduğunda, kapanıp gider bence. hatta bu dersler lazım bazen. onun da bilseydim, almazdım lafı çok saçma mesela ama eşiniz gereken cevabı vermiş.

ama kayınvalidenin kırılmasını anlayabiliyorum. bazı sözleriniz biraz fazla kaçmış. bir de dedikodunun tam gaza geldikleri yerinde, taş koymuşsunuz :) daha önce sorun çıkaran bir kayınvalide olmadığı için çok da üzerinde durmayın bence. gerisini de ana oğul onlar halleder aralarında. önce küser, nazlanır, sonra barışır. klasik kayınvalide egosuna biraz halel gelmiş. onu da çok görmemek lazım.

Gereksiz yere cok uzatmissiniz..konuda bana gore hakli olmaniza ragmen..kusaklar farkli..kafalarda farkli tabi...kafa yapisi o..malesef..degistiremezsinizde..allah uzun versjn..kimin once gitcegide belli degil..tabi ama..siraya gore gidiliceksede..belki onunde 5.10 senesi kalmis..gonlune gidin..SENSIN diyin..en kisa zmandada barisin..oda sizden cekinir..bundan sonra ulu orta boyle yorumlar yapmaz zaten..sizde boyle toplara girmezsiniz..

Ya ne tatlı kv niz varmış. Ben doğum yaptığımda oğlum 15 günlükken sabah kahvaltıya habersiz misafir getirmişlerdi. Ve bunun gibi daha niceleri, ne güzel düşünmus sizi. Ve bence komsularinin yanında öyle söylemiş ve konu kisisellesip aranızda tartismaya başlayınca üzülmüş sanırım. He ben olsam bu saatten sonra gönlünü almam biraz abartmış sonrasında çünkü oğlu bile aramış gelmemiş telefona. Bunun devami gelir çünkü :)

Ben burada bir saygısızlık göremiyorum. Orta yaşlı kadınların dokunulmazlığı mı var? Aldatma gibi hassas bir konuda erkek-kadın ayrımı yapıp kimse saygı bekleyemez. Özür dilemeyin bence, dilerseniz dozu artırarak devam eder bu garipliklere, siz de yetişkin bir insansınız, yanınızda abuk subuk konuşan teyzelere cevap verdiniz diye özür dilemeniz beklenemez, bu ne kadar acınası ezik sinik bir kafanın ürünü…

Gereksiz yere gerilmişsiniz.Çok da ayıp olmuş kayınvalidenize.Yani kadın kendince fikrini belirtmiş siz de üstün körü fikrinizi söyleyip geçseydiniz ya.Neden şahsileştirdiniz ki
Ağlaması da çok normal.Sizin için uğraşmış arkadaşları bi yerde sizin bebeğinizi ve sizi görmeye gelmiş.O ise mahcup olmuş arkadaşlarının yanında.
Anladığım kadarıyla iyi niyetlisiniz fakat orada bi ayar kaçmış sanki.Küsmekte haklı üzgünüm ama.Mesele ne sizin fikriniz ne de eşiniz.Arkadaşlarının yanında lafına öyle ters ters cevap verince utanmış belli ki.Umarım aranız tekrar düzelir.

Ya ne tatlı kv niz varmış. Ben doğum yaptığımda oğlum 15 günlükken sabah kahvaltıya habersiz misafir getirmişlerdi. Ve bunun gibi daha niceleri, ne güzel düşünmus sizi. Ve bence komsularinin yanında öyle söylemiş ve konu kisisellesip aranızda tartismaya başlayınca üzülmüş sanırım. He ben olsam bu saatten sonra gönlünü almam biraz abartmış sonrasında çünkü oğlu bile aramış gelmemiş telefona. Bunun devami gelir çünkü :)
Bizim aramız normal şuan.. Ama anlayamadığım bir şekilde eşimle konuşmuyor şuan.. Yani başta hiç konuşmuyordu da şuan limoni.. Gerekmedikçe konuşmuyor..

Evet canım doğru söylüyorsun onu üzen arkadaşlarının arasında böyle bir olay geçmesi oldu bence de.. Ama olan oldu.. Ben özür dilemedim fakat sonrasında birşey olmamış gibi eskisi gibi muhabbetimi yaptım.. Şuan tek sorunu eşimle maalesef

X