İlk kayınvalide vakamı yaşadım 😳

Ne yorum yaptı?
Ne konuştuğunu kendisinde bilmiyor bence dedi. Boşver sen iyi yapmışsın yine bi tartışma çıkmamış biraz daha zaman geçsin konu kapanır, üstüne gidersek daha da büyütür hiç yoktan ona haksızlık yapıyoruz gibi düşünür zaten olayı yeterince büyütmüş ablama, babama kadar anlatmış dedi.. Bende gidip özür falan dilemicem gerçekten olay var sanmasın yeterince olay yarattı dedi..

Ama eşim özür dilemediği sürece onla konuşacak gibi durmuyor.. Bende fikrimi özür dilememesi gerektiğinde yönünde söyledim ama yine de sen bilirsin dedim. Gidip birşey olmamış gibi konuşursun dedim..zaten eşimin özğr dileme gibi bir niyeti yok.. Bakalım ne olacak..

Hayır tabi ortada eşimin yaptığı bir saygısızlık olsa önce ben derim git özür dile diye.. Ama bende eşim gibi düşünüyorum.. Şimdi özür dilerse saygısızlık yaptığını kabul edecek gibi olacak o da kendini haklı çıkaracak.. Ama çok da uzatırsa mecbur gidip özrünü dileyecek orası ayrı

2 gün küser. Oğluşu onun o.

Black çim:)) bu kayinvalide toprağı çoğu ayni b_k... oğulları her konuda özel ama her konuda. Gelinmisin sadece oglunun hizmetli cariyesisin...misafir içinde sana nasihatler vermesi nefsini bilemişsede senin oğlun bulunmaz hint kumaşı mı cümlelerin ile aranizdaki seviyeyi misafirlere istemeden de olsa yanlış aktarmişşin...birak gülüm katilma düşüncen sana kalsin cunku hangi argumani getirirsen getir bu erkek analari hem statülerini hem erkek anasi olmalarini ilaki heryerde kullanirlirar. Malzeme vermemek en iyisi ! Cevap vermek muhatap almak oluyor. Ignore ignore ignore. Degismsz bunlarin at zihyineti. Ay coştum sinirden ucu dokundu ilaki banada :))

Ne oldu bu konuda bir gelişme var mı?
Anacığı eşimle hiç konuşmuyor.. Bayramda da gelmesin elimi öpmeye gelmesin görümceme.. Görümcemde birlikte gidin ikinizde özür dileyin belki affeder dedi

bende benimle bir sorunu yok en azından bana öyle söyledi dedim.. (Zaten son gelişmeden sonra da eskisi gibi konuşuyor benimle)X e de neden kızdı ben anlamadım dedim.. Arıyor açmıyor, evine gidiyor odadan çıkmıyor, bence annemin de yaptığı hiç hoş değil ama zaten ne beni ilgilendirir ne de seni dedim.. Onlar elbet barışırlar. X onun gönlünü alır dedim..

Ama kv gerçekten çok kindar bir kadınmış bunu anladımm.. Hala eşimle konuşmuyor inanabiliyor musunuz

Ben iyi niyet göremiyorum ya
Bir daha senle bozuşursa eşin anasının korkusundan sana patlasın, anasının tarafını tutsun diye yapıyor sanki
Hani benden yana olmazsan ileride başına bunlar gelecek gör bil der gibi

Gitmeyin bayrama falan. Özür bekleniyor bir de, ne münasebet. Keyfi bilir, bu bayramı oğlundan, torunundan, aralarında hiç sorun olmayan gelininden '':)'' ayrı geçirmek istiyorsa bu isteği derhal gerçekleştirin.

Gitmeyin bayrama falan. Özür bekleniyor bir de, ne münasebet. Keyfi bilir, bu bayramı oğlundan, torunundan, aralarında hiç sorun olmayan gelininden '':)'' ayrı geçirmek istiyorsa bu isteği derhal gerçekleştirin.
Bilmiyorum gerçekten gitmemek istiyorum ama yine de sanırım o kadarını yapamayız.. O oğlu gelmesin gibisinden söylemiş.. Ama sonuçta bizde birlikte gidiyoruz.. Ne yapmaya çalışıyor bu kadın ne kadar kinci çıktı bilemedim

Bende artık hiç iyi niyet düşünemiyorum.. Bu kadarı da pes artık dedirtiyor açıkçası saçmaladı iyice..

Oğlu gitmesin sen çocukla git o zaman. Aranızda bi sorun yokmuş ya hani.

Oğlu gitmesin sen çocukla git o zaman. Aranızda bi sorun yokmuş ya hani.
Bana öyle diyor güya yok ama nedense görümcem birlikte gidin özür dileyin diyor şaşkınım.. Ama kadın bana baya normal davranıyor hi sorun yok gibi.. Hatta geçen gün bi yerden kendisini gelip almamı istedi.. Dışardaydım zaten aldım onu baya iyiydi yani.. Benden de mi özür bekliyor hala bu kadın.. Neyin kafasını yaşıyor

Ne gerek vardı herkesin içerisinde bu şekilde olay yapmaya ? Birde güle güle anlatmışsınız gerçekten haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Yaşlı insanlar kafaları eski kafa şuan bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyorlar. Onların yaşındaki insanlar aldatılınca bırakmayıp daha çok kocalarını geri kazanmaya çalışıyormuş. Yaşlı başlı insanı arkadaşlarının içinde rezil etmene değdimi yani gerçekten terbiyesizlik yaptığın kv iyi yapmış telefonu açmamakta ben olsam bende konuşmazdım mesafe koyardım seninle arama.

ben sana dedim, bu olayı KV cani nereye çekmek istiyorsa oraya çeker. isterse oglusuna aylarca küser, sizi canınızdan bezdirir. ama bence sen de akillisin, anlamamazliktan geliyorsun. ben olsam olayı çok deşmem, bayram gunu cocukla beraber giderim, esim ister gelsin ister gelmesin. bence sakin karışma onların islerine, görümcene de biz konustuk hallettik, annemle onların arasinda ne oldu bilmiyorum beni karistirmayin diyin. sonra herkes barisir da ihale senin üstüne kalır.

Yoo gayette haklıyken haklı. Herkes kendi zamanında ne yaşadıysa yaşamış. O zamanın şartlarında aileler kızlarının arkasında durmamışta çekmeye devam etmişler

Siz başınıza gelince kendi dediğiniz gibi yapar kaynananızın egosunu şişirirsiniz.

Benim kvdemlede bu muhabbetler oluyor bende konu sahibinin verdiği cevabı veriyorum merak etmeyin. Ama kvmi arkadaşlarının içinde rezil edecek şekilde vermiyorum hiç bir zaman insanlar içerisinde de defalarca oldu bu muhabbetler kv bana şaf söylediğinde gülüp geçtim cevap dahi vermedim. Bu ego şişirmek olmuyor insanlar içerisinde nasıl davranacağını bilmek oluyor kv bilmiyorsa kendi bilebilirdi sidik yarışına girmenin manası yok madem çok içine oturdu bu lafları arladaşları gidince anne neden insanlar içerisinde bana böyle dedin diye bilirdi

Kaynana küsme ve kindar olma hakkını kullanmış , sen öyle her bildiğin doğruyu ona arkadaşların yanında dikte edersen öyle olur ayağını denk al ! O bir kayana , hep kaynar ve ortalığıda kaynatır ,Ne sandın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…