İlk kayınvalide vakamı yaşadım 😳

Bence de millet içinde muhalefet olmanız hoş degil. Dusuncelerinizi millet gittikten sonrada belirtebilirdiniz. Doğrucu Davut olcam diye evet küçük düşürmüşsünüz. Konu içeriğinden bahsetmiyorum bakın dikkat ederseniz. üslubumuz saygısız bence gönlünü almaya çalışın. Ağlaması elbette abartılı ama senin dikkatini çekmeye çalıştı sanırım çok kırıldım bak der gibi. Bence özür bekliyor
Doğrucu davut 😁 evet ben..

Ama niyetim o değildi ki benim. Kendisi uzattı ve bana sordu. Olayı bana ve oğluna kendisi çevirdi..

Arkadaşlar buradan yazayım herkese tek tek yazmış olmayayım..

Ben burada bir saygızıslık yaptığımı düşünmüyorum.. Hatta durumu gerçekten komik buluyorum.. Ben sadece dinliyordum uzaktan.. Sadece yok artık dedim.. Kayınvalidem bana saydırdı asıl herkesin içinde.. Saydırdı derken hakaret etmedi elbette ama bu da benim fikrimdi neden kabullendirmeye çalıştı..??

Ayrıca ben sadece zıt fikirde olduğumu belirttim.. Olayı uzatan ben değildim.. İki saat oğlu beni aldatsa benim boşanmaya hakkım yok gibisinden, çocuğum olduğu için katlanmak zorundayımından bahsetti..

Arkadaşlarının içinde madem bunu konuşmak istemedi o zaman 30 una dayanmış bana saçma sapan nasihatler ve düşüncemin çok ayıplı yanlış olduğundan dem vurup konuşmayacaktı.. En azından konuşmamalıydı..
Üstünde durma. Seni değil, oğlunu doğurdu, tabi onu düşünecek. Yani aranızda seçim yapması diye bir durum söz konusu bile olamaz. Beklentiye girme. Kabullen. Rahat et.

Ne sacma ya yaslisi gencimi var bu isin valla bence iyi soylemissin ne demekmis o akilli olsaydi kocasini birakmasaydi bilmem ne.simdi begenmedim atarlarlar bu yazima gercekden bukadar mi degersizsiniz yasliya soyleme ailene soyleme kocanin kulagina karpuz suyu kacirma iyi hic konusmayalim ot gibi yasiyalim.Yasli yasliligini bilmeyip elin o..birakma diosa bende konusurdum siz bence dogrusunu yapmissiniz

Aslında o kadar haklısınız ki.. yani bir insan kendi düşüncesini neden savunamasın kvsi bile olsa..
tabi yaşlı başlı insanların yanında kv sizinle münakaşaya girdiğinden üzülmüş belli ki arayabilirsiniz bence ama o konuyu açmadan özür dilemenize de gerek yok normal konuşmak için yarın veya diğer gün arayın derim biraz geçsin üzerinden kahvaltıya davet edin veya akşam yemeğine mesela

Okuyunca tekrar güldüm oğlum seni aldatsa kocanı o.. ya mı vericeksin nedir yahu 🙈😂😂KV bomba gerçekten adeta bir metres bükücü Seren Serengil
Ben bırakırım valla. 🤣 Biraz da o geçsin yerime, yok öyle kahrı bana sefası ona. 😁

Doğrucu davut 😁 evet ben..

Ama niyetim o değildi ki benim. Kendisi uzattı ve bana sordu. Olayı bana ve oğluna kendisi çevirdi..
Kim başlatmıştı ? Herneyse ya olan olmuş ne kv ne sen kotuniyetli değilsiniz. Kaldı ki tabikiiiii haklısın yani bunu anlatmama gerek yok ama o yaş grubunu degistiremezsin. Kaldı ki haksız bisey bile söylesem en yakınlarımın es anne millet içinde muhalefetim olmasına ben de sınıf olurum. Kv ni anlıyorum yani. Ama sen haklısın tabiki

Konu sahibi haklı bence. Bu kaynanalar kim ya bu kadar önemseyip özür dilenecek. Aldatılan kadının arkasından konuşup giybetini yapıp gülmüşler. Boşanınca da laf söyleyen bir kadına had bildirmesi lazımdı. Kaynanası birgün oğlu aldatırsa eşi,gelini suçlar elde tutamadı diye. Rezil olduysa,arkadaşlarına oldu. 3 yıllık gelinin kişiliğini bilmesi lazımdı. Bir kadın boşanmak isteyince laf eden kayınvalideden niye özür dilenecek. Kimse kusura bakmasın özür fln dilemeyin.

Ben burada bir saygızıslık yaptığımı düşünmüyorum.. Hatta durumu gerçekten komik buluyorum.. Ben sadece dinliyordum uzaktan.. Sadece yok artık dedim.. Kayınvalidem bana saydırdı asıl herkesin içinde.. Saydırdı derken hakaret etmedi elbette ama bu da benim fikrimdi neden kabullendirmeye çalıştı..??

Ayrıca ben sadece zıt fikirde olduğumu belirttim.. Olayı uzatan ben değildim.. İki saat oğlu beni aldatsa benim boşanmaya hakkım yok gibisinden, çocuğum olduğu için katlanmak zorundayımından bahsetti..

Arkadaşlarının içinde madem bunu konuşmak istemedi o zaman 30 una dayanmış bana saçma sapan nasihatler ve düşüncemin çok ayıplı yanlış olduğundan dem vurup konuşmayacaktı.. En azından konuşmamalıydı..

Yeni nesil fedakar cefakar değil işte, kabullenemeseler de anlasınlar, ebem karı gibi '' Artık bu işler böyle. '' demeyi bilsinler. Küçük düşmelik bir olay yok. Özürlük bir olay da yok.

B Black93 kötü niyetli değil kaynanan, sadece eski kafalı. İki gün ağlar, sonra kabullenir. Arkadaşlarının da gelinleri kızları senden aşağı değildir, onlar kendi dertlerine düşsün. 😁 Merak etmesin kaynanan, kimseye rezil falan olmuş değil. Kolay mı rezil olmak o kadar? Abartıyor.
Ya zaten olaya direk kendim dalıp polemik yaratsam suçluluk hissedebilirdim.. Ama olayı kendisi bana çevirdi.. Arkadaşlar da millete malzeme verdiniz saygısızlık yaptınız diyor ama kadın bana soruyor oğlum seni aldatsa ne yapacaksın diye 🤭kendisi iki saat bana nasihat etti.. Valla orada kurduğum en fazla 3 4 cümle oldu ama kayınvalidem manas destanının devamını yazdı..

Ama varya yine de kv ye bilenmedim.. Seviyorum ya kadını 😁😁😁

Kızlar inanılmaz şaşkın ve şok içinde hala olay sıcaklığını korurken yazıyorum bunu sizlere..

3 yıllık evli ve ufak tefek tatlış laf sokmalar haricinde kayınvalidem ile bir kez bile tartışma, ses yükseltme, hakaret vs gibi bir durum yaşamadım.. Hatta aramız beklenenin de üzerinde iyidir.. Ya da iyiydi bilemiyorum 😂😝

Bugün kv arkadaşları kendisine misafir geleceklerdi ve beni arayıp " sevmiyorsun biliyorum ama arkadaşlarım gelecek ve bebeğini merak ediyorlar, hediyeler almışlar bana gelebilir misin, eğer gelmek istemezsen başka bir zaman sana gelmek istiyorlar" dedi.. Bende hem kv yi kırmamak hem de daha sonra misafir ağırlama derdim olmasın diye tamam gelirim dedim..

Bu arada bahsedilen arkadaşlarını bende tanıyorum ama tahmin edersiniz ki o yaştaki kadınlarla bir arkadaşlığım yok..

Neyse gittim.. Sıkıla sıkıla kahve içiyorum bunlar muhabbet ediyor bende arada burada takılıp arada onlara katılıyorum.. 🙈

Bunların bi arkadaşı var, kocası bunu bir yıldır aldatıyor hem de böyle ev tutmalı metres yapmış diğer kadını.. Ben sadece dinliyorum bu arada.. Birisi "akıllı olsaydı kocasını bırakmazdı o kadına" diyor diğerleri başıyla onaylıyor.. Diğeri "hemen boşanmak da nedir, kaç yaşında çocukları var" diyor.. O sırada benimki " kadın dediğin mücadele edecek, yuvasını kurtaracak biraz akıllı olacak, erkeği çekip çevirecek" demesin mi 😳😳😳😳

Bende istem dışı diyemeyeceğim gayet istekli olarak ve şok içinde " Yok artık" dedim.. Kv bana dönüp " bana mı dedin" dedi. Bende evet sana dedim diye cevap verdim.. "noldu beğenmedin mi kızım, yanlış mı söylüyorum şimdi x seni aldatsa kocanı o or... puya mı bırakacaksın" dedi.. 😳😳

Ona dönüp, x beni aldattıktan sonra kimle olduğunun benim için hiç önemi yok dedim. Arkadaşlarına dönüp "yeni yetmeler böyle işte okuduk iş sahibi olduk diye hemen boşanma peşinde, artık yuvalar kolay dağılıyor, kadın dediğin............" gerisini yazmıyorum işte anladınız başta dediği şeylere benzer şeyler..

Sonra dedim ki aynı şeyi ben yapsam oğluna der misin mücadele et yuvan için, çocuğun var karını o adama bırakma diye.. Bana" sen öyle biri değilsin "diyor 🤦🏻 yani senin oğlun öyle bir adam mı ki bana bunu söylüyorsun o zaman dedim.. Uzun uzun anlatmıcam ama işte özetle diyor ki erkeklerin nefsi kadınlardan çok.. Yani" erkektir yapar " muhabbeti..🥴

O arada işte bana anlatıyor güya nasihat ediyor kocaya sahip çıkılmalı falan. Bende dedim niye senin oğlun bulunmaz hint kumaşı mı ki asla onu kaybetmemeliyim?

Sonrası biraz aynı muhabbet derken konu kapandı gayet iyi devam ettik.. Sinir oldum ama uzatmadım o da hiçbirşey yokmuş gibi davrandı.. Misafirler gitti kapıdan uğurladık başladı ağlamaya😳😳

Eşim de geldi o sırada olayı anlatıyor ama bi taraftan hıçkıra hıçkıra ağlıyor.. Özetle ben onu küçük düşürmüşüm arkadaşlarına karşı.. Eşim de şaşkın tabi "anne Allah aşkına bende Black sana birşey yaptı sandım neden bu kadar ağlıyorsun" dedi.. Arada bana da bakıyor birşey de diye ama ne diyeyim?? Ne diyebilirim ki..

Sonra kurtarıcı prensesim uyandı ağlamaya başladı hemen kaçtım.. 😁 Annesi eşimle de konuşmuyor benle de.. "siz evinize gidin dedi" bizde evimize geldik..

Eşim yolda biraz güldü ama sonra "annem öyle çocuk gibi ağladı ya gerçekten üzüldüm, niye böyle yaptı bu kadar" dedi.. Eşim arıyor açmıyor. Babasını aradı gelmedi telefona..

Eşimde sen ara anne böyle yapma sadece fikrimi söylemiştim de diyor ama niye arayayım ki?? Ya da arasam mı ki?? Arasam da ne dicem bilmiyorum..??
Muhabbetlerine katılmadan oturuyormuşsunuz devam etseydiniz aynı şekilde niye laf dalaşına girdiniz ki?

Senin oglun bulunmaz hint kumaşi mi vs demeniz cok yakisiksiz olmuş ya. Kvnin dedikleri dogru degil ama arkadaslarinin icinde kaynananizla bunu tartismanin ne yeri ne zamani degilmiş ki kadin en başında size konuşmuyormuş kendi kafasindaki kadinlarla kendilerince muhabbet ceviriyorlar. Ordan "yok artik" diye karisip kadini rezil etmeseydiniz, yaşli insanlar işte.

Benim kaynanam da pek gorusmedigi uzaktan bir akrabasinin yanindayken bizim birlikte oturdugumuz yalaninj soyledi. Gicik oldum ama kalkip "hayir ayni evde yasamiyoruz yalan soyleme" demedim o an. Ama benimle konustuklarinda muhabbeti acildiginda ayri yasadigimizi ben soyluyorum o ayri. 😬

Sonrasinda kvdeme neden yalan soyluyorsun ayni evde yasiyoruz diye demistim.
"Kucuk düşermiş bir gelini yaninda tutamadi derlermiş." 🙄🙄🙄 O yuzden bazilarina yalan uyduruyormuş.

Degisik bakiş acilari var o yaştaki insanlari degistiremezsiniz kolay kolay.

Son düzenleme:
Konu sahibi haklı bence. Bu kaynanalar kim ya bu kadar önemseyip özür dilenecek. Aldatılan kadının arkasından konuşup giybetini yapıp gülmüşler. Boşanınca da laf söyleyen bir kadına had bildirmesi lazımdı. Kaynanası birgün oğlu aldatırsa eşi,gelini suçlar elde tutamadı diye. Rezil olduysa,arkadaşlarına oldu. 3 yıllık gelinin kişiliğini bilmesi lazımdı. Bir kadın boşanmak isteyince laf eden kayınvalideden niye özür dilenecek. Kimse kusura bakmasın özür fln dilemeyin.
Ya o kadar güzel yazdınız ki...

Özür dileyeceğim birşey yaptığımı zaten düşünmüyorum ama yine küs kalmam ben onla.. Özür de dilemem.. Ama konuşuruz 2 3 gün sonra diye tahmin ediyorum

Özür dileme de ne gerek vardı kötü birirsi değil diyorsun gereksiz uzamış konu. Eşinin aldatmasının muhatabı yine eşin o istediğini söylesin. Ara da alıver gönlünü

Söyle haklı kv konu icin değil milletin içinde sürtüşmeniz saygısızlık olmuş bence. Söylediklerinizi başbaşa söyleseniz hiç sorun yok ki doğru konuşmuşsunuz ama başkalarının yanında birde yaşlı tipler arkadaşlarının yanında ayıp olmuş bence de .gereksiz olmuş yani
Ama ozre falan gerek yok .konu unutulur gider yok gibi yapın

Anlattığıniz kadariyla kv gercekten anlayisli bir insan ve hic sorun yasamamissiniz. Herkesin icinde bu kadar dik konusmak olmus mu sizce? Senin oglun bulunmaz hint kumasi mi gibi laflara gerek yok. Sadece ben oyle dusunmuyorum, aldatmanin affi olmamali tarzinda fikir beyan etseydiniz yeterdi bence.

Zamanla şunu öğrendim karşımdaki insan ve ya insanlar beni anlayamayacak durumda ve kapasitede ise susuyorum. Yorum da yapmıyorum, he he deyip de geçmiyorum, sadece susuyorum. (Bu ve benzeri ortamlar için geçerli).

Söylediklerinizin haklılığı tartışılmaz ama karşıdakiler sizi anlayacak insanlar değilmiş ki 🤷‍♀️

Bu arada kayinvalidenizin hareketlerini de abartılı buldum. En fazla hadi bi trip at, az bi surat as ya da misafirler gittikten sonra kızım bundan sonra başkalarının yanında böyle yapma zoruma gitti falan desin ama tepki abartılı geldi bana.

Bence bi iki gün geçtikten sonra arayabilirsiniz orta yolu bulmak için karar sizin tabii ki 🤷‍♀️😊

Söylediklerinde haklisin oglu yapicak kadın mucadele edicek kadın yaparsa oğlan boşar zaten kadının adı başka olur haklisin

Ama bi yaştan sonra bunu anlatamasın ki heleki hepsinin oğlu var kizi var kadınlara hepsinin yaşı aynı zaten bide ordaki kadına da Ayıp edilmiş eşi aldatan kadına
Iste bu haklı savunmayı herkes gittikten sonra yapsaydin daha uygun olurdu
Yanlış yer yanlış zaman olmuş sizin ki hepsi bu

Muhabbetlerine katılmadan oturuyormuşsunuz devam etseydiniz aynı şekilde niye laf dalaşına girdiniz ki?
🤦🏻🤦🏻🤦🏻 Fikir belirtmek ne zaman laf dalaşı oldu ki?? Ben kimseye fikrimi kabul ettirmeye çalışmadım ki.. Kayınvalidem yaptı bana bunu.. Kocaman konu yazdım orada söylediğim 2 3 cümle var.. Gerçekten laf dalaşı gibi mi duruyor? Sorulana cevap vermek falan. Bilemedim ama kayınvalidem kırıldı orası net. İstemeden kırdım ama laf dalaşına girdiğimi düşünmüyorım..

Ayıp etmişsiniz
Kocaman kadın eski kafalı
Ne diye polemiğe giriyorsunuz
Hele misafirlerin yanında
Çok çok ayıp
Birde gülüyorsunuz alaycı tavrınız var
Yani kocaman kadınlarla oturmuşsunuz muhabbetler herzaman bu şekilde dönüyor benim anneannem babaannem teyzem halam herkes bu şekilde ne bekliyorsunuz yaşlı onlar
insanları siz mi düzelteceksiniz
Çok ayıp.

X