Bence sizde böyle bir his uyandırdı.. Asla böyle düşünmemiştim.. Çünkü ben kayınvalidesinden nefret eden ve eşini ondan uzak tutmaya çalışan biri olmadım hiçbir zamann.. Bu zamana kadar da tek bir tartışmamız olmadı zaten.. Onu yenip, oğlunu kendi tarafıma çekme hareketi nasıl ki kendi anneme yapılmasını istemem, kv ye asla yapacağım bir hareket olmaz..Ara tabiki gonlunu al acikcasi esinin tavrina sinir oldum uzulduyse annesine teselli edebilirdi konunun ne oldugunun onemi yok o annesi gonlunu alabilirdi kv.pek sevmem ama aglatmak nedir?uslubun sert olmus ustne kv yendim esim benim yanimda gibi bir tavrin var kuzum hos degil ya da okuyuncs boyle bir his olusuyor
Herkes veririm diyorBen onu demedim. Aldatsa boşanmam dediniz ya...
Eşimi paylaşmak ....? Ben nikahımı vermem dedim sadece... yasal olarak karşıda ki adinin hakkı olamasın diye...! Eşimi affederim demedim!!! Beni aldattıktan sonra zaten gözüme gözükmemeli de...!
Valla benim 2 arkadaşım da çok kötü bir şekilde yaşadılar bu durumu.... boşanan arkadaşım antidepresana başladı... durmadan şimdi o kadınla şunu mu yapıyor bunu mu gibi düşünceler sardı... adam nafakasını veriyor ki arkadaşım önce nafaka da istemiyordu sonra baktı şartlar değişik.... ne yazık ki olan çocuğa oldu... iki arada kaldı.... arkadaşım o kadar cozuttu ki çocuğunu babasının evine yollatıp çekmece dolap karıştırtmaya başladı.... o.... nun eşyaları var mı gelip bana söyleyeceksin diye.... dediğim gibi ne anaya ne babaya olan çocuklara oluyor... belki de bu durumdan etkilendiğim için ben nikahımı vermem düşüncesindeyim.... Rabbim kimsenin yuvasını bozmasınBen veririm nikahımı. Dışarıdaki zilli gezip tozup sefasını sürmesin hep, az yerime geçsin don yıkasın kahır çeksin, herif onu da bi güzel aldatsın o zaman görsün nasıl oluyormuş. O kadar matah bişey değil nikah vermemek. Veren memnun kalıyor, kafası dinleniyor. Vermeyen bir avuç antidepresan ile yaşıyor.
Yazık o çocuklara yahu.Valla benim 2 arkadaşım da çok kötü bir şekilde yaşadılar bu durumu.... boşanan arkadaşım antidepresana başladı... durmadan şimdi o kadınla şunu mu yapıyor bunu mu gibi düşünceler sardı... adam nafakasını veriyor ki arkadaşım önce nafaka da istemiyordu sonra baktı şartlar değişik.... ne yazık ki olan çocuğa oldu... iki arada kaldı.... arkadaşım o kadar cozuttu ki çocuğunu babasının evine yollatıp çekmece dolap karıştırtmaya başladı.... o.... nun eşyaları var mı gelip bana söyleyeceksin diye.... dediğim gibi ne anaya ne babaya olan çocuklara oluyor... belki de bu durumdan etkilendiğim için ben nikahımı vermem düşüncesindeyim.... Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın
Bir birleri ile uğraşmaktan çocukları görmedikleri için olan çocuklara olmuş. Adabı ile ayrılmayı bilmiyor bizim insanımız malesef. Arkadaşın eski kocası ile evli kalsa, o adam o kadın ile görüşmekten vazgeçmeyecekti. Önüne baksın artık, zihnini eski koca ile meşgul etmek ona fayda getirmeyecek. Belki bu sefer bir insan evladı çıkar karşısına, böyle yaparak kendi yolunu kesiyor, herif her türlü hayatını yaşıyor.Valla benim 2 arkadaşım da çok kötü bir şekilde yaşadılar bu durumu.... boşanan arkadaşım antidepresana başladı... durmadan şimdi o kadınla şunu mu yapıyor bunu mu gibi düşünceler sardı... adam nafakasını veriyor ki arkadaşım önce nafaka da istemiyordu sonra baktı şartlar değişik.... ne yazık ki olan çocuğa oldu... iki arada kaldı.... arkadaşım o kadar cozuttu ki çocuğunu babasının evine yollatıp çekmece dolap karıştırtmaya başladı.... o.... nun eşyaları var mı gelip bana söyleyeceksin diye.... dediğim gibi ne anaya ne babaya olan çocuklara oluyor... belki de bu durumdan etkilendiğim için ben nikahımı vermem düşüncesindeyim.... Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın
Zihnini kocayla o kadar bozmuş ki, çocuğuna çamaşır aratıyor babasının evinde. İnsan utanır çocuğa bunu söylerken. Allah akıl fikir versin.Bir birleri ile uğraşmaktan çocukları görmedikleri için olan çocuklara olmuş. Adabı ile ayrılmayı bilmiyor bizim insanımız malesef. Arkadaşın eski kocası ile evli kalsa, o adam o kadın ile görüşmekten vazgeçmeyecekti. Önüne baksın artık, zihnini eski koca ile meşgul etmek ona fayda getirmeyecek. Belki bu sefer bir insan evladı çıkar karşısına, böyle yaparak kendi yolunu kesiyor, herif her türlü hayatını yaşıyor.
E böyle yaparsa çocuklar tabi etkilenir. Boşandıkları için değil, aklını eski koca ile bozmuş bir anaları olduğu için çocuklar o halde. Evli olsalar bu sefer çocukları sokak sokak adamın peşine takardı o kadın. Çocukların psikolojisi yine bozulurdu.Zihnini kocayla o kadar bozmuş ki, çocuğuna çamaşır aratıyor babasının evinde. İnsan utanır çocuğa bunu söylerken. Allah akıl fikir versin.
Bunu parası çok olan birinin karısından duymuştum. Bu yaşıma kadar eziyetin her türlüsünü çektim. Ne b.k yerse yesin kim önce gider bilmem ama bu o olursa geberip gidince malları bana kalacak boşamam demişti.Valla aldtıldıktan sonra nikah vermeme mevzusunu da ben çözemiyorum.. Sanki bu nikah olunca kadın yüceliyor mu.. Hem aldatan adamın derdi çoğunlukla karısından Boşanıp aldattığı kadınla evlenmek olmuyor ki. Öyle bile olsa boşanmadan birlikte olan adam o halde yine boşanmadan da birlikte olmaya devam edebilir..
Nikahımı vermem deyip boşanmamak adamın canına minnet zaten.. Her türlü karısı adam için birşey ifade etmezken bir de boşnmaydı, tazminattı, nafakaydı uğraşmak zorunda kalmıyor işte.. Adamın ekmeğine yağ sürmek bu..
Çok haklısınız. Bilsem almazdım gelin mi? Sanki kendileri gelin almış gibi konuşmuyorlar mı çok gülüyorumYine aynı mevzuyu yapsa yine söyleyeceğim zaten. Ama bu kez belki yok artık yerine daha uygun bir cümle kullanırım
Şuan zaten aramıcam ama belki 2 gün sonra hala ortam sessizliğini korursa arayacağım.. Özür dilemek için de öylesine sanki birşey yokmuş gibi ararım.. Arayıp pohpohlayamam. Zaten eşime bilsem almazdım bunu gelin diye demiş gıcık oldum
Evet aynen öyle demiş.. Eşimde anne o nasıl söz sana hiç yakışıyor mu onu sen almadın ben kendime eş seçtim dedi diye eşimle de konuşmuyor şuanÇok haklısınız. Bilsem almazdım gelin mi? Sanki kendileri gelin almış gibi konuşmuyorlar mı çok gülüyorum
Sizi aldatan adamın nikahı siz de olsa ne başkasın da olsa ne Allah aşkına ? Değişik bir kafa yapısı...Eşimi paylaşmak ....? Ben nikahımı vermem dedim sadece... yasal olarak karşıda ki adinin hakkı olamasın diye...! Eşimi affederim demedim!!! Beni aldattıktan sonra zaten gözüme gözükmemeli de...!
11 yıllık evlilik hayatımda kayınvaldemden, görümcemden yemediğim hakaret kalmadı... hatta eşimin abisi üzerime bile yürüdü... çıtımı çıkarmadım.... eşim araya mesafe koydu, adam gibi gitti konuştu hatta kavga bile etti ama anlamayan anlamıyor ama sonunda ne oldu biliyor musun...! Ben kazandım!!! Daha geçen hafta gene neler saydı bana kayınvalidem... yemin ederim katil olacaktım..... kendileri böyleymiş canı ne isterse söylermiş!!! Eşim de annem olmasa hakkı olmasa yüzüne bakmayacağım dedi...! Düşününce ne ağır bir söz... şimdi gelelim tatlım sana... keşke onların yanında bişi demeseydin... ne iyi ne kötü.... Emin ol millet laf yakalama, ara bozma derdinde... sen iyi bile söylesen millet onu kötü olarak anlatır ona buna... kayınvaliden de emin ol bu nedenle üzülmüştür... birde beklemediği bir cevap olunca şok olmuştur... ne yazık ki açık aramak milletin baş işi oldu artık ve bunu ballandıra balladıra ona buna anlatarak cennetlerini garantiliyorlargerçekten bunu bildiği için ister istemez bir çıkış olmuştur.... sana orada vermek istediği mesaj amannn bunların ağzına düşürme bizidir!!! bu arada öğretmenim ben... kendi paramı kazananlardan yani ama inan kocam beni aldatsa asla boşamam!!! Ben cefasını çekeceğim elin ......na al hayrını gör mü yapacağım? Ölsem vermem nikahımı!!! Sürünsünler ne yazık ki yuva yıkmak için dolaşan garip bir grup var ben senin yerinde olsam bir çiçek yollarım... içine de cici bir not ekler ve beklemede kalırım... hatta bebişin de resmini yollarım babannesi seni çok özledi falan diye.... emin ol sen bunu yapmakla bişi kaybetmezsin ki kayınvaldenin kırıldığı nokta bam başka bence....dediğim gibi ne yazık ki ister istemez dedikoducu tayfanın ağzına laf vermişsin ama olan olmuşşşş bu arada kayıncaldesinden yakınanlara 10dakikalığına benimkini veririm.... yemin ederim 5. dakikaya kalmaz geri getirirsiniz
Daha hiç konuşmadık.. Eşim de arıyor açmıyor.. Yarın aramaya karar verdim..
Yok zaten asla özür dilemeye ya da çiçek yollamaya niyetim yok.. Ama yarın öylesine bi aramaya karar verdim.. Özür dile derse bilseydim almazdım lafını yüzüne vurmak süper fikirKusura bakmayın ama ben burada ezik bir kadın görüyorum
Kaynım üstüme yürüdü
Görümcem hakaret etti
Kayınvalidem ağzına geleni saydı
Ama ben kazandım demek neyin kafası?
Daha geçen yine kv size hakaret etmiş. Nasıl kazandığınızı anlamadım. Eşinizin tepkisine rağmen hala hakaret edebiliyor. Bence kv kazanmış.
Konu sahibi sakın çiçek yollamayın. Normal telefon açın içinize sinmiyorsa. Eğer telefonda konuyu açarsa ve üzerinize gelip özür dile vs derse de bilsem almazdım lafını yüzüne vurun
Daha hiç konuşmadık.. Eşim de arıyor açmıyor.. Yarın aramaya karar verdim..