Yine aynı mevzuyu yapsa yine söyleyeceğim zaten. Ama bu kez belki yok artık yerine daha uygun bir cümle kullanırımYa bırak ne aricaksin simdi arasan bundan sonra her sorun da ağlayıp haksizda olsa üste çıkacak. Bu sefer eşinde hep sana diyecek alttan al diye. Bı kere yapınca hep senin yapmanı bekliyorlar çünkü. Sen eşine ben anneme yanlış bişey söylemedim yine olsa yine söylerim. Ağlaması kendi soylediginin yanlış olduğundan dolayı ağlıyor. Bizimle bı alakası yok sakinlesince konuşur merak etme. Tabi senin kararın ben böyle düşünüyorum.
Evet katiliyorum, bi de yaran var gibi olmus. Oglu yapti bu da onemsemedi sen de sineye çektin gibi olmus o kadar tepki gostermek. Zaten ne isin var kocakarilarin arasinda ya :)Cok haklisiniz konu hakkındaki dusuncelerinizde ama her doğru her yerde söylenmez şekli olmuş maalesef
Misafirler sizi hep öyle sanacak ki degilmisisnjz araniz iyiymis
Boşuna malzeme olmus
Özür diledim ama soğuk davrandı heBence özür dileme. Ara normal niye o kadar agladin biz de üzüldük falan empati yaparak konuş sadece bi daha yalnizken konusalim gaza geldik her ailede oldu de gecistir. Sonra eşine özür diledim ama hala soguk davrandi de üzül bi kenarda fln topu onda birak. Bu tarz kadinlarin ogullariyla evlenmemek lazim aslinda da iste yapioruz bi hata
Kocakarı muhabbetleri ölçüsüz derecede bir defa denk geldim utandım utandım yeminle asiri bel altıEvet katiliyorum, bi de yaran var gibi olmus. Oglu yapti bu da onemsemedi sen de sineye çektin gibi olmus o kadar tepki gostermek. Zaten ne isin var kocakarilarin arasinda ya :)
Ya işte sinsi olucaksin. Karsinda 50-60 yıldır dünya üstünde olan, kayinvalide tecrubesini dibine kadar gormus yasamis sindirmis gollum gibi bisey var. Ne dobra dobra is yapiosunÖzür diledim ama soğuk davrandı hesiz varya siiiiz
Bilemedim ki kadının bu tarz kadın olduğunu..
Aslında o kadar tepki dediğiniz sadece "yok artık" demem.. Akabinde kadın bana sorunca büyüdü iş..Evet katiliyorum, bi de yaran var gibi olmus. Oglu yapti bu da onemsemedi sen de sineye çektin gibi olmus o kadar tepki gostermek. Zaten ne isin var kocakarilarin arasinda ya :)
Bazi seyler agizlarina vurmuş oluo artik baska seylere susmaktan çünkü. Nedeni kendi dediklerinden menkul. Ona sus buna sabret, yaslaninca boyle ulu orta sacmalarsin sonra gelin bozunca da çocuk gibi aglarsin. Kimseye yasindan dolayi saygi duymicaksin aslinda mal ayni mal 70ine gelse de.Kocakarı muhabbetleri ölçüsüz derecede bir defa denk geldim utandım utandım yeminle asiri bel altıhiçbir konuda normal konusamiyorlar
Bizimkiler de öyle.. Ama ben seviyorum bel altı konuşmalarıKocakarı muhabbetleri ölçüsüz derecede bir defa denk geldim utandım utandım yeminle asiri bel altıhiçbir konuda normal konusamiyorlar
Neyini seviosun o arkandan o lafi diyenin sevme bosver ya :) ben sevilecek bi tarafini gormedim tabiki sen haklisin özünde. Bi insanin ne mal oldugu boyle zamanlarda belli olur, iyiyken herkes iyi olur öyle sevmeye ne var.Aslında o kadar tepki dediğiniz sadece "yok artık" demem.. Akabinde kadın bana sorunca büyüdü iş..
Sorunca da "kocamı bırakmam o o... puya" diyerek onun fikrine katılamadım.. Neyse olan oldu.. Bakalım zaman ne gösterecek..
Öyle böyle oldu ama ben kayınvalidemi seviyordum gerçekten.. Hala seviyorum sanki ama eskisi kadar değil.. Harbiden de "ne kadar iyi olursa olsun adı kayınvalide değil mi" dedikleri bu olsa gerekKadın bi de eşime bilseydim bunu almazdım demiş
Ulan blackcim gülüp geceydin ya o zamanBizimkiler de öyle.. Ama ben seviyorum bel altı konuşmalarıeğlenceli oluyor yeaa
Uffff bilmiyorum işte lanet olsun bu içimdeki insan sevgisineNeyini seviosun o arkandan o lafi diyenin sevme bosver ya :) ben sevilecek bi tarafini gormedim tabiki sen haklisin özünde. Bi insanin ne mal oldugu boyle zamanlarda belli olur, iyiyken herkes iyi olur öyle sevmeye ne var.
Baba valla ben biçi yapmadım hey seyi bu yapti! Diye aglamis bi de
Ama bel altı konuşmalar dediysek kadını aşağılayıcı mesajlardan değil..Ulan blackcim gülüp geceydin ya o zamanne diye hir gur cikardin burda bizi yoruosun ahahahah
Ahaah ne seksi ya seks mi konusuolar cidden o yaştaAma bel altı konuşmalar dediysek kadını aşağılayıcı mesajlardan değil..
Seksli meksli şeyler hani
Ben yorum yapmıyorum onlara tabi onlarla konuşacağım şeyler değil bu mevzular ama çok eğleniyorum onlar konuşurken
Bende anlamıyorum inan varya her konuyu dönüp dolaştırıp bi seks mevzusuna getiriyorlarAhaah ne seksi ya seks mi konusuolar cidden o yaştaben bile eleğimi asicam nerdeyse ahahah
Gönlünü alın kadının .Bu fıkrı savunsanız bıle kemfı aranızda bu muhabbetı cevırmenız daha dogru olurdu benceKızlar inanılmaz şaşkın ve şok içinde hala olay sıcaklığını korurken yazıyorum bunu sizlere..
3 yıllık evli ve ufak tefek tatlış laf sokmalar haricinde kayınvalidem ile bir kez bile tartışma, ses yükseltme, hakaret vs gibi bir durum yaşamadım.. Hatta aramız beklenenin de üzerinde iyidir.. Ya da iyiydi bilemiyorum
Bugün kv arkadaşları kendisine misafir geleceklerdi ve beni arayıp " sevmiyorsun biliyorum ama arkadaşlarım gelecek ve bebeğini merak ediyorlar, hediyeler almışlar bana gelebilir misin, eğer gelmek istemezsen başka bir zaman sana gelmek istiyorlar" dedi.. Bende hem kv yi kırmamak hem de daha sonra misafir ağırlama derdim olmasın diye tamam gelirim dedim..
Bu arada bahsedilen arkadaşlarını bende tanıyorum ama tahmin edersiniz ki o yaştaki kadınlarla bir arkadaşlığım yok..
Neyse gittim.. Sıkıla sıkıla kahve içiyorum bunlar muhabbet ediyor bende arada burada takılıp arada onlara katılıyorum..
Bunların bi arkadaşı var, kocası bunu bir yıldır aldatıyor hem de böyle ev tutmalı metres yapmış diğer kadını.. Ben sadece dinliyorum bu arada.. Birisi "akıllı olsaydı kocasını bırakmazdı o kadına" diyor diğerleri başıyla onaylıyor.. Diğeri "hemen boşanmak da nedir, kaç yaşında çocukları var" diyor.. O sırada benimki " kadın dediğin mücadele edecek, yuvasını kurtaracak biraz akıllı olacak, erkeği çekip çevirecek" demesin mi
Bende istem dışı diyemeyeceğim gayet istekli olarak ve şok içinde " Yok artık" dedim.. Kv bana dönüp " bana mı dedin" dedi. Bende evet sana dedim diye cevap verdim.. "noldu beğenmedin mi kızım, yanlış mı söylüyorum şimdi x seni aldatsa kocanı o or... puya mı bırakacaksın" dedi..
Ona dönüp, x beni aldattıktan sonra kimle olduğunun benim için hiç önemi yok dedim. Arkadaşlarına dönüp "yeni yetmeler böyle işte okuduk iş sahibi olduk diye hemen boşanma peşinde, artık yuvalar kolay dağılıyor, kadın dediğin............" gerisini yazmıyorum işte anladınız başta dediği şeylere benzer şeyler..
Sonra dedim ki aynı şeyi ben yapsam oğluna der misin mücadele et yuvan için, çocuğun var karını o adama bırakma diye.. Bana" sen öyle biri değilsin "diyoryani senin oğlun öyle bir adam mı ki bana bunu söylüyorsun o zaman dedim.. Uzun uzun anlatmıcam ama işte özetle diyor ki erkeklerin nefsi kadınlardan çok.. Yani" erkektir yapar " muhabbeti..
O arada işte bana anlatıyor güya nasihat ediyor kocaya sahip çıkılmalı falan. Bende dedim niye senin oğlun bulunmaz hint kumaşı mı ki asla onu kaybetmemeliyim?
Sonrası biraz aynı muhabbet derken konu kapandı gayet iyi devam ettik.. Sinir oldum ama uzatmadım o da hiçbirşey yokmuş gibi davrandı.. Misafirler gitti kapıdan uğurladık başladı ağlamaya
Eşim de geldi o sırada olayı anlatıyor ama bi taraftan hıçkıra hıçkıra ağlıyor.. Özetle ben onu küçük düşürmüşüm arkadaşlarına karşı.. Eşim de şaşkın tabi "anne Allah aşkına bende Black sana birşey yaptı sandım neden bu kadar ağlıyorsun" dedi.. Arada bana da bakıyor birşey de diye ama ne diyeyim?? Ne diyebilirim ki..
Sonra kurtarıcı prensesim uyandı ağlamaya başladı hemen kaçtım..Annesi eşimle de konuşmuyor benle de.. "siz evinize gidin dedi" bizde evimize geldik..
Eşim yolda biraz güldü ama sonra "annem öyle çocuk gibi ağladı ya gerçekten üzüldüm, niye böyle yaptı bu kadar" dedi.. Eşim arıyor açmıyor. Babasını aradı gelmedi telefona..
Eşimde sen ara anne böyle yapma sadece fikrimi söylemiştim de diyor ama niye arayayım ki?? Ya da arasam mı ki?? Arasam da ne dicem bilmiyorum..??