Merhaba. Erkek arkadaşımla 3 aydır beraberiz ve çok iyi anlaşan, gayet uyumlu bir çifttik. Sorunlarımızı konuşarak ve güzellikle çözebilen kişilerken kendisi 3 gün önce bir tartışma çıkardı. Gayet hoş sohbet konuşurken konu bir an da ailesinin mutasıp kişiler olduğunu, evlenirsek kıyafet konusunda sorun olacağını söyledi. Fakat bunu " giyemezsin " diye dikte ederek ve kızarak söyledi. Hiç sesimi yükseltmeden ' tabi ki de saygı duyarım bu benim için problem değil sadece bunu bana emr-i vaki bir şekilde söylemene gerek yok zaten nasıl davranacağımı bilen birisiyim güzellikle söylemen yeterli ' dedim. Bunun karşılığında ' ben böyle bir insanım beni böyle kabul eden böyle etsin, yoruldum artık bunaldım, ne istiyorsan onu yap, konuşmak da görmek de istemiyorum seni ' vs. diye bağırmaya başladı. Bana asla sesini yükseltmeyen, uysal ve sakin olan adam bir an da sanki bambaşka birine dönüştü. Ben hala acaba başka bir sıkıntısı mı var bana söylemediği bir problemi var diye yaklaşırken bu sefer de Hakaret etmeye başladı ve istersen benimle ol istemiyorsan git dedi. Ben de ağlayarak yanından ayrıldım. Çünkü ilk defa bu kadar aşağılandım ve kendime olan saygım için sadece sustum ve gittim yanından. Fakat hala o kadar şaşkınım ki. Neden böyle davrandı sorunu neydi gerçekten taniyamamis miyim bilemedim. Nasıl davranmalıyım veya ne yapmalıyım? Özlüyorum mesaj atmak istiyorum ama kirginim. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler