• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk karakalem çalışmam,devam etmek için yorumlarınızı bekliyorum

Disperanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
10
0
36
Kayseri
Yorumlarınızı bekliyorum,pek başarılı sayılmaz ama ilk denemem.

Eklentiler

• $240520101418.jpg
    $240520101418.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 424
  • $240520101419.jpg
    $240520101419.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 327
İlgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim,
Çalışmalarımı paylaşacağım tabiki yorumlarınızı eksik etmeyin.Destek verdiğiniz için çok mutlu oldum :)

ben de cok begendim. ilk deneme icin cok guzel. kesinlikle devam etmelisin. sadece bir onerim olucak cizgileri cok net sekilde cizmezsen daha yumusak gorunum elde edersin. mesela gozler uzerinden ornek veriyim. yakindan cektigin gozun sekli cok guzel ama cerceveyi cizgi uzerine degil de golge uzerine belirlersen daha gercekci olur. ilk denemenmis daha, yapa yapa cok guzel seyler cikaricagini dusunuyorum :)

ben de cok begendim. ilk deneme icin cok guzel. kesinlikle devam etmelisin. sadece bir onerim olucak cizgileri cok net sekilde cizmezsen daha yumusak gorunum elde edersin. mesela gozler uzerinden ornek veriyim. yakindan cektigin gozun sekli cok guzel ama cerceveyi cizgi uzerine degil de golge uzerine belirlersen daha gercekci olur. ilk denemenmis daha, yapa yapa cok guzel seyler cikaricagini dusunuyorum :)

Önerinizi dikkate alıcam :) Şuan ki çizimleri resim kalemiyle çizmediğim için sanırım böyle bi sorun oldu.Yarın gereken kalemleri alıcam öyle çizmeye baslıcam inşallaaah :)

ellerine sağlık çok güzel görünüyor ilk deneme gerçekten etkileyici hele gözler sanki sahi gibi resimi çok severim başarılarının devamını dilerim

Çok teşekkürler kızlar :)) Tonlamayı yaparken hangi kalemleri kullanmam gerekiyor acaba bilen varmı ?
araştırdım bi kaç kalem ismi buldum fakat önerileriniz varsa seçenek olur.

Yorumlarınızı bekliyorum,pek başarılı sayılmaz ama ilk denemem.

ne demek başarılı sayılmaz canım yaa harika olmuş..hele o göz varya gerçek gibi yansımış resmen çok beğendim.. gözün içine verdiğin pırıltı süper olmuş..tam anlamıyla uzman elinden çıkmış gibi..devam et ve bu becerini bırakma sakın başarılar dilerim canım...

ne demek başarılı sayılmaz canım yaa harika olmuş..hele o göz varya gerçek gibi yansımış resmen çok beğendim.. gözün içine verdiğin pırıltı süper olmuş..tam anlamıyla uzman elinden çıkmış gibi..devam et ve bu becerini bırakma sakın başarılar dilerim canım...

Ayyyy vallahi çok mutlu oldum :D Çok teşekkür ederim .

ağızla burun arasındaki boşluğu fazla tutmuşsun.onun dışında çizime yatkınsın devam edip bu işi ilerletmelisin.başarılar

ilk denemeler olarak güzel çalışmalar
benim de sana tavsiyem çizgi atmaktan korkma ilk çizgilerde doğruyu bulmak zordur, o yüzden elini kasma istediğin kadar bol çizgi kullanabilirsin doğru çizgiyi bulduğunda bırakırsın
umarım anlatabilmişimdir:)
2b kalemle çizmeni öneririm
daha sonralar ilerlettiğinde 3b,4b vs. kullanırsın
ayrıca merak ettim hobi olarak mı yoksa sınavlara mı hazırlanıyorsun?

bunlar gerçekten ilk deneme ise çok yeteneklisin canım.. bol bol çiz çizerken de bol bol çizgi kullan. birkaç arkadaşım da söylemiş bunu çizgi atmaktan korkmadan çiz. zamanla bu çizgiler doğru yerleri bulur.. yeni çizimleri ben de bekliyorum canım.

Back