İlk kalp atışların ve bizden ayrılışın

yvonna

Kocişine Aşık..
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
155
23
39
23 Ağustos, çift çizgiyi yakaladığımız gün, bütün gece uyuyamadım heyecanımdan. Sen gelecektin. Evimize bebek gelecek diye çok sevinmiştim. Doktora gittik ilk başta kesemizi göremedik ama 1 hafta sonra 2 Eylül 2009'da kesemizi de gördük.
10 Eylül 2009, miniğim senin kalp atışlarını ilk kez gördüğümüz gün. Ne güzel atıyordu pıtpıtpıt minicik kalbin. Kocaman olmuştun 1 haftada. 0.7 cm o kadar büyük gelmişti ki gözüme. 6 haftalıktın, iple çekiyordum 7. haftayı.
11 Eylül 2009, o uğursuz gün. Kanamam oldu hem de çok. Doktora gittik kalp atışların çok yavaşlamıştı. Doktorumuz hemen teşhis merkezine gönderdi bizi. 5 dakikalık yolda ne kadar çok dua etmiştim. Miniğim ben burdayım nolur tutun bana. Nolur kalp atışların hızlansın. Ama olmadı. Artık kalbin durmuştu. Hiçbişey gelmedi elimizden. Yapamadık..
12 Eylül 2009, sabah kürtaj olduk ve sen tamamen bizden ayrıldın miniğim.
Elimde sadece küçücük bir resmin kaldı. Ömrümün sonuna kadar saklayacağım. Cinsiyetini öğrenemedik ama içimden hep kız geçiyordu. Çok üzdün bizi minik kızım. Madem gidecektin niye geldin küçücük dünyamıza. Bizi bir gün sevindirirken ertesi gün niye bu kadar üzdün..
Ama biliyorum, beni cennette bekleyen minicik bir meleğim var.
İçimde hep ilk göz ağrım olarak kalacaksın.
Seni çok seviyorum.

yvonna çok geçmiş olsun, yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımı hatırladım, Rabbim bu acıyı yaşayan tüm kadınların yardımcısı olsun.

yvonna çok geçmiş olsun, yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımı hatırladım, Rabbim bu acıyı yaşayan tüm kadınların yardımcısı olsun.

Allah kimseye yaşatmasın. Her isteyenin kucağını bebeklerle doldurur inşallah.

bu acıyı iki kere yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve bebeklerimin acısı hiç gitmiyor benden hiç
:KK43:(((((((((((((((

bu acıyı iki kere yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve bebeklerimin acısı hiç gitmiyor benden hiç
:KK43:(((((((((((((((

Ya ben bu siteye yazınca içimin kurdunu döküyorum sanki. Kendimi daha rahat hissediyorum. en azından benimle aynı şeyleri yaşamış insanlarla tanışmak iyi geliyor. Senin niye düşüyor bebişlerin?

yvonna ne yaptın ya aglattın benı acımı hatırlattın...:KK43:
Yasamayacagız ınsaellah bır daha yasadıklarımızı... sana da bana da yasayanlara da gecmısler olsun...

yvonna ne yaptın ya aglattın benı acımı hatırlattın...:KK43:
Yasamayacagız ınsaellah bır daha yasadıklarımızı... sana da bana da yasayanlara da gecmısler olsun...

tunemi üzülmeyeceğiz artık. 2010 Nisan annelerinden birlikte ayrıldık.
İnşallah 2010 Ağustos annelerinde yine birlikte oluruz.
Bu sıkıntılı günlerimizi atlatalım ve çalışmalara tam gaz devam edelim. Ama bu acıyı bir daha yaşamayız inşallah

offf cok uzuluyorum boyle okudukca.. Allah sabır versin bir daha yasatmasın hicbirimize bu acıyı...

Ya ben bu siteye yazınca içimin kurdunu döküyorum sanki. Kendimi daha rahat hissediyorum. en azından benimle aynı şeyleri yaşamış insanlarla tanışmak iyi geliyor. Senin niye düşüyor bebişlerin?

kan pıhtılaşması oluyor galiba işte bir değerim düşük çıktı bunula ilgili diğer hamileliğimde tedavi olacağım sanırım canım allah bir hada yaşatmasın senin kaç kere oldu neden oldu

kan pıhtılaşması oluyor galiba işte bir değerim düşük çıktı bunula ilgili diğer hamileliğimde tedavi olacağım sanırım canım allah bir hada yaşatmasın senin kaç kere oldu neden oldu

Ben bayramdan sonra ilk kez gideceğim kontrole. Bazı testler verdi doktorum ama hepsi normal çıktı. Daha ilk hamileliğimdi. Açıkcası ben de kendime pek bakmadım, gezdim tozdum, koştum :) spor yapmak istedim (pilates) spor salonuna gidemedim ama evde uğraştım. Ben biraz da bunlara bağlıyorum. İlk 3 ay en çok dikkat edilmesi gereken dönemken ben bişey olmaz mantığıyla devam ettim.

Ben bayramdan sonra ilk kez gideceğim kontrole. Bazı testler verdi doktorum ama hepsi normal çıktı. Daha ilk hamileliğimdi. Açıkcası ben de kendime pek bakmadım, gezdim tozdum, koştum :) spor yapmak istedim (pilates) spor salonuna gidemedim ama evde uğraştım. Ben biraz da bunlara bağlıyorum. İlk 3 ay en çok dikkat edilmesi gereken dönemken ben bişey olmaz mantığıyla devam ettim.

Canım, Allah bu acıyı unutturacak müjdeli haberlere kavuştursun bir an önce. İki ay önce ben de bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Doktorum da aynı şeyi söyledi, okudum araştırdım. Bunun ne yaptığın ya da yapmadığınla bir ilgisi yok. Bir şekilde, doğanın mükemmellik isteğinin bir sonucu bu maalesef; hasta, sağlıksız olabilecek bir bebeğin doğal seleksiyonla düşmesi. Ne olur kendini suçlama. Sağlıksız bir gebeliğin sonlanması bu maalesef. Allah tekrarından korusun, kucaklarımızı hayırlısıyla bebekle doldursun inşallah.

Canım, Allah bu acıyı unutturacak müjdeli haberlere kavuştursun bir an önce. İki ay önce ben de bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Doktorum da aynı şeyi söyledi, okudum araştırdım. Bunun ne yaptığın ya da yapmadığınla bir ilgisi yok. Bir şekilde, doğanın mükemmellik isteğinin bir sonucu bu maalesef; hasta, sağlıksız olabilecek bir bebeğin doğal seleksiyonla düşmesi. Ne olur kendini suçlama. Sağlıksız bir gebeliğin sonlanması bu maalesef. Allah tekrarından korusun, kucaklarımızı hayırlısıyla bebekle doldursun inşallah.

Bugün kontrole gittim. Doktorum kromozom bozukluğu ya da bebeğin yerleşememesinden olduğunu söyledi.
Sanki hiç hamile olmamışım gibi geliyor. 6 haftalık bir rüyadan uyanmış gibiyim.
Allah bir daha göstermez inşallah.

X