ilk kalp atışı :) :)

fadmusto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
13
1
1
Adana
Arkadaşlar ilk gebeliğim ve şu anda 7+4 günlük hamileyim yarın allahın izniyle ilk kalp atışını dinlemeye gidecez sizden ricam bana dua edin meleğimin kalp atışlarını duyiim çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilk gebeliğim ve şu anda 7+4 günlük hamileyim yarın allahın izniyle ilk kalp atışını dinlemeye gidecez sizden ricam bana dua edin meleğimin kalp atışlarını duyiim çok heyecanlıyım

Allah tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş

Inşallah duyarsiniz cnm dua edecem ben senin için bende 5+4 deyim güzel haberlerini bekliyorum

Minik meleğimin kalp atışlarını dinledik bugün duâ eden tüm arkadaşlar allah razı olsun :) hepimiz Sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Minik meleğimin kalp atışlarını dinledik bugün duâ eden tüm arkadaşlar allah razı olsun :) hepimiz Sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Gozun aydin bilirim o duyguyu ama sen hele o tekmeleri hissedince ki mutkulugu gor cnm bambaska oluyo allahim o gunleride gosterip kucagimiza almayi nasip etsin benden28 haftaligim allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

Gerçekten inanılmaz bir duyguymuş allahım tüm isteyenlere nasib etsin inş. Hareketlerini hissedince neler yaparım bilmem :)

Bende onu çok merak ediyorum zaten allahım o duygularida yaşatsin inş. Şu anda 8+3 günlük oldu allahım tekmeleri hissetmeme nekadar var acaba beklemek çok zor bende tedirginim keşke yanımızda bir alet olsada tedirgin olduğumuzda kalp atışlarını herzaman dinleyen bilsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…