Ilk Kalp atışı kontrolu

Prenssanne

Bebegim
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
47
14
38
25
Malatya
Mrb kızlar şuan 6 haftalık hamileyim 5. Haftada öğrendim hamile olduğumu doktor hafta içi git kalp atışını dinle dedi ama ben biraz daha gelissin tam duyulsun diye 7. Haftada gitcem ama kalp atışına karından mi bakiyolar yoksa alttan mi bakiyolar ultrasonla nolur bilgilendirin beni ☹

Canim karin dan bakiyolar duyamazlarsa alttan bakiyolar ama senin kucuk oldugu icin sanirim alttan bakarlar

Ben 9.haftada gitmiştim. Alttan bakalım mı dedi hayır demiştim karından baktı gördük şükür. Bence 7 biraz erken olabilir.

Karından bakar canım yedi yada sekiz de gitsen daha iyi olur

Benimki de 7. Haftada duyulmuştu, karından tabi ki. 5 veya 6 haftalık gebelere alttan muayene ile bakılıp kalp atışı da söylenebiliyor. Ama ben alttan muayene olmak istemediğim için bekledim. Alttan bakmayı teklif etseydi de reddederdim.
Buna sen karar verirsin, benim tavsiyem 7+1 olduğunda git, yine de sen bilirsin

7 haftalıkken gitcem zaten bide ben çok hastalandım ne yapmalıyım sence her yerin agriyo hastaneye de gitmiyorum ilaç da kullanmıyorum zararlı olur diye

7 haftalıkken gitcem zaten bide ben çok hastalandım ne yapmalıyım sence her yerin agriyo hastaneye de gitmiyorum ilaç da kullanmıyorum zararlı olur diye
Kelin ilacı olsa durumundayım, çok geçmiş olsun canım. Ben de hastayım sürekli hapşuruyorum, başım ağrıyo, halim yok. Hiç bi şey yapamıyorum ne yazık ki öyle yatıyorum. 1 fincan ıhlamur içtim sadece limonlu, umarım zararı olmaz bi daha içmem muhtemelen.

Hasta hamilelere çözümü olan varsa yazsın, hastayız biiiiz

Bende 7. Haftada gitmiştim rahim içe donukmus tam duyamadı kalp atışını karindan vajinal ultrasonla baktı o yüzden

6 +3 haftalıkken gittim doktora,kan testi yaptırmamıştım. Evde gebelik testi yapmıştım pozitifti.
Karından bakıldı,kalp atışınıda o zaman duyduk.
7 haftada duyulur diye düşünüyorum ama kullanılan cihazda önemli sanırım

Normalde kaç haftalıkken bakiliyoki
Tüm doktorlar proflar dahil alttan kontrolün bebege en ufak zarar verme riskinin dahi olmadıgını söylüyorlar, ben ilk kontrolmde keseyi görebilmek icin alttan istemistğm dah 4 haftalıktı. Kalp atısını duymadan eve gidip kendinizi yemeyin, alttan baktırın duyun gün güm sesleri mutlu huzurlu uyuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…