ilk jinekolojik muayenem ve..

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
slm kızlar bugun ilk kez jinekolojik muayene oldum uzun süredir topikleri dolaşıyodum giderken okadar da tedirgin değildim yani korkmadım doktorum da cok tatlı bi bayandı direk o çatal sedyeye çıktım spekulum dedikleri sey öyle acıtmıyo hiç zaten sanırım kayganlaştırıcı var kuru kuru yapmıyolar mantar olmuşsun dedi tentürdiyotlu gazlı bezle temizledi acı hissetmedim sadece derinlere soğuk soğuk bişeyler değiyodu yalnız olmamın tedirginliğimi yoksa ilk kez muayene oluşumun mu bilmiyorum çıktım odadan smearın kaydını verdim danışmaya gözüm karardı birden sandelyeye hafif uzanayım dedim hemşire geldi jinekoloji katında olduğumuz için doğumhanede tansiyonumu ölçtürmek istedi sanırım doğumhaneye girdik allaahımm dedim ben ufacık bişeyde gözüm karardı burda kadınlarr doğum yapıyo ben nasıl doğum yapıcam nst deki o sesleri duydukça içim eridi ağlıycaktım acizliğime alt katta acile inerken acilin kapısının önünde bayıldım gözümü açtığımda serum vardı kolumda hemşireler başımdaydı tansiyonum 7-4 e düşmüş neyse ki bayaa ilgilendiler 2 haftadır diyetteyim bide sabah aç gittim 10 daydı randevum .hep böyle mi olacak şekerler , kan görünce her defasında elimde olmadan bayıldığım gibi bu muayenelerde de mi böyle olacak

kızlaaar nerdesinizz zaten bu gurbet ellerde yalnızım siz de yalnız bırakmayın beniii böhüüü

canım daha önce konu açtın mı yada biyerde yazdın mı bilmiyorum , ilk kez bu konunu okudumda , sen hamilemisin peki ben onu anlamadım :)

mantar olmuşsun bu arada tabi onun için geçmiş olsun...

bende çok bayılganımdır ya , hamile falan kalınca napıcam hiç bilmiyorum , bi kere orta okulda geniz et ameliyatı olucaktım , ailemle doktra gitmiştim gün almak için , adam haftaya dediği anda ben küt bayılmıştım falan , daha kaç kere bayıldım neler neler , bendede düşük tansiyon var maalesef ...

allah sana güç kuvvet versin bayılma öyle herşeye , diyene bakın ama neyse

yok tatlım sağlık konusunda ilk topiğim bu. hamile değilim güzelim inşallah o günler de gelirr ya sen kendini mi anlattın beni mi anlattın anlamadım aynı benim işte o biz niden böyleyiz ki:44: sinir oluyorum olur olmadık bayılmalarıma. ne vardı da o jinekolojik muayenede pat diye bayıldımm
bana demiyorum ama hani evladım olacak insana şimdiden kolay gelsin kan alacaklar anası yok serum takacaklar anası yok allahtan baba adayımız soğukkanlı hahah

ay aynen yaaa , bişi daha anlatıyım sana da gül :) 12 yaşındaydım , ilk kez adet olmamadan yaklaşık 1 2 ay sonraydı , sınıfımızdan erkekleri çıkardılar kızlara cinsellik dersi veriliyor , işte mesela adet pedler falan o tarz , salak kadında git sen tamponu anlat , 12 yaşında bebeler ne anlar neden anlatırsın tamponu , neyse bu dedi işte evlenince adet olunca denize girerken takarsınız falan , bende daha yeni hastalanmışım sadece ped biliyorum , heralde dedim oda değişik bişi , kalktım sordum hocam o nedir nasıl kullanılır falan , kadın demezmi derin nefes alıp içinize sokuyosunuz ben bunu duy , önce içim fenalaştı , sıraya yattığımı hatırlıyorum , sonra uyandığımda yerde yatıyodum zaten ...

yazık ailemde beni götürdü beyin doktorlarına bişi mi var neden bu kadar bayılıyo diye , kafamdan çekilmediğim emar mı dersin , eeg mi dersin ne ararsan çekildim , çekilmediğim bişi kalmadı allahtan bişeyim çıkmadı , sadece bünyem zayıf , işte

aynen benim çocuğumda dilerim güçlü olurda zart zurt anne diye ciyaklamaz yoksa benden eser yok çünkü

hahahah canım benim yaa okulda aşıdan kaçanların çete başısıydım bende yaparız demi ya doğururuz ayıla bayıla bi şekilde valla annem hep onu derdi adet olurken 1 hafta yatıyodum ama ciddi ağrım oluyodu sen nasıl çocuk doğurcan diyip dururdu bi tane doğuralım cümle aleme nispet doğuramaz diyenlere

ayneeeeeen , bende adet olunca sancılar çekiyorum , başım ağrıo bidem bulanıyo yataklardayım hep ((

annem beni genel anestezi ama normal doğumda dünyaya getirmiş , bende böyle istiyorum ama şuan böyle bişey yok , çok araştırdım bulamadım , keşke böylesi olsa , yoksa mecburen sezaryan ellerimden öper ...

gerçi doğumu abartıyoruz gibi geliyo , filmlerde falan izlediklerimiz o çığlıklar falan bilinç altımızda yer etmiş heralde o yüzden

ablam doğurcak şubat sonu , ben ondan daha çok korkuyorum resmen

ya cok guldum gercekten kadinin densizligi gercekten sen ne diye o cocuklara tampon anlatiyosun

Ayni durumdayım kan görünce küt yere siz nasıl oldunuz geçtimi o korkunuz yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…