ilk iş görüşmesiiii!

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.353
4.865
373
kızlarr ilk iş görüşmemi dün atlttım yani bana pazr gnüne kdr olumlu ya da olumsuz geri dönceklerini söylediler eger olumlu olursa benı 2kere daha görüşmeye cagrcaklarmış.eer olumlu olur we benı 2.görüşmeye çağrrlrsa nolck yani ne soruolr fln bnu mrk edyrm bir mağazada satış danışmanı ya da kasiyer olmak üzere başwuru yaptım yardmlrnızı beklıorm ılk görüşmede magaza yonetıcısı bana sorulr sorup benı tanımaya calıstı pekı ya ıkıncısınde

canım ikincisindede kendi tekliflerını sunarlar maas sosyal imkanlar vs bunlar konusulur olumlu buldularsa

Canım inş işe alınırsın 2.kere çağırırlarsa senin diksiyonuna falan dikkat ederler daha güncel konular falan.Benim ilk görüşmem çok garipti ya baya köklü bir firmaya gitmiştim adam bi başladı bekarmısın neden bekarssın evlenmeyi düşünmüyormusun falan sonradan resmen oğluna alıcaktı beni hahha:) bak benim oğlumda şu okulu bitirdi diye devam etti oğlunu merak etmiştim aslında:)

canım ikincisindede kendi tekliflerını sunarlar maas sosyal imkanlar vs bunlar konusulur olumlu buldularsa

cnm k.bkma gremedm ne zamandr şimdi gördm yazklrnı.. dun ıkıncı gorsmeye çağrdılr işte ama busefer 2 mudurle bırden knstum degisen bsy olmadı ben bi magazaya baswrdm clşmak ıcın anlamdm yanı..

ben bir kere gittim .ik.dan biriyle görüştüm.olumlu olursa ararız dediler.ikinci görüşme genel müdür ile oldu.farkl kişiler ilede oluyor ikincisi oda seni görüyor.yani diyor ki şunun begendigime bende bakıyım ona göre karar veriyim diyorlar.sık inceliyorlar fakat heryer böyle değil tabi.

genelde ikinci görüşmede kendi şartlarını anlatırlar.el sıkılışılır.birinde öyle olmuştu bana.bir digerinde ikinci görüşmede uyuşamadık adamla ararız dediler aramadılar..

en güzeli anlık ya.begenince hemen kapıyorlar ya ona hastayım işte.günlerce beklemek çok sıkıcı.birde alırsalar görüştüğün gün arıyorlar hemen.olumlu olunca..

her işverene göre değişiyor bu canım.

hahah ck ııms snnkı cddn ya ıkıncı gorusmeye gttm ılkınde bı mudurle gorusmutm smdı ıkı mudurle knstm sdc okdr hcbı fark yok yanı anlamdm:d eger bu da olumlu olrsa bıdaha gorusmeye cgrcklrms ska gbı

ya eet hemen alsınlar ya da almasnlar bukdr bekletmek nedr ama ya snr oldm bende bı magazaya baswrdm oldkca tanınms bı magaza snrm o yuzden bukdr cıddye alıolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…