• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk incimiz geldii

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.307
15
358
İstanbul
Arkadaşlar ne sevinçli bişeymiş paylaşmadan yapamadım. :teytey: 10gündür iştahsız ve ateşli idi. yapılmayan tahlil kalmamıştı. Bu sabah minik kelebeğim baktım bebekliğindeki gibi meme aranıyor hayırdır işallah dedim çünkü sudan başka bişey almıyordu. Memeye yapıştı resmen tüh tüh maşallah nazarımı değdircem.:nazar::nazar::nazar:

Akşam parmağımı emiyordu aaa o da ne bi baktım diş.:dance: ilk gören hediye alırmış ya çaktırmadan babasına kontrol ettireyim dedim o benden çakal, kayınvalideme gittim onda da tık yok meğer onlar sabah ben uyurken görüşmüşler dişi farketmişler bana söylemiyorlar
Ya acayip mutlu oldum hem bebeğimin iştahı biraz düzelir gibi oldu hemde artık abla oldu benim kızım yutmak istiyorum tontişimi kaydirigubbakcemile2 diş çıkaran bebek anneleri anlamıştır ne demek istediğimi sengözlerimebaksanab
Allah bebeklerimize sağlıklı inciler nasip etsin.
Diş buğdayı da yapalım ramazana kadar. gelsin cicilerrr

Bir şey sorayım dişbuğdayı yapanlar o günü anısına gelenlere birşey veriyormu mesela doğum şekerlerimiz gibi. ben yaş gününde böyle birşey yapmak istiyorum kızımın fotoğrafını kupaya bastırıp gelenlere dağıtmak istiyorum çokpahalı olmazsa. ama dişbugdayında da benzer birşey yapsam mı ? Ya da ne yapabilirim fikir verin az vaktim kaldı..

ayy cnm cok sewındım hayırlı olsunn alahh hepsını gule gule cıkarmayı nasıp etsın cok sewıyorum bebeklerı ınsallahh benımde bebebgım olurrdaq bende sewınırım sızın ıbıı

gözün aydın cnm sewindimm senin adınaa darısı bizlere inşallah...

işallah canım sağlıkla çok sıkıntı olmadan rahatça kavuşursunuz inci tanelerinize :)

ayyy canım cok sevındım hayırlı olsun bızımkıde yakın demekkı cunku senle aynı dertten muhtalıptık cok sevındım :nazar::dance::1hug::sm_cool::lepi:

ayyy canım cok sevındım hayırlı olsun bızımkıde yakın demekkı cunku senle aynı dertten muhtalıptık cok sevındım :nazar::dance::1hug::sm_cool::lepi:

evet aklıma ilk sen geldin zaten söyleyimde rahatlasın dedim:dance: seninle aynı işkenceleri çekiyorduk oh be dünya varmış :nazar:
işallah senin bebeğinde bir an önce atlatır arkadaşım..

Canım hayırlısı olsun bizim kızın da ilk çıktığında sevinçten deliye dönmüştüm:))

ne güzel erken mi çıkarttı yoksa zamanı mı?şikayetleri nelerdi?benim kızım da çıkarıcak gibi geliyo ama anlayamadım henüz,iştahı çok kapalı değil sadece memeyi reddeidiyo emmek istemiyo püre ve yoğurdu yiyo,iştahı kapanır derler ama iştah aynı.sadece iki gündür geceleri müthiş huzursuz sürekli ağlayarak uyanıyo acıktı mı diyorum acıkmamış,kendi kendine dalıyo tekrar,yatakta yüzüstü yatıyo bi türlü uyuyamıyo,umarım ateşi filan çıkmaz...bu kadar sevinçli olunuyo demek diş çıkarınca,diş buğdayı yaparsan içine ne koyduğunu anlat,bize de lazım olur... tek dişle ne sevimlidir şimdi bol bol fotoğraf çek,çok tatlı çıkar..

bizde 10 gündür ilaç kullanmama rağmen ateşi 37.5 altına hiç düşmedi ve çok iştahsızdı. gece huzurluğu yada ağzından su akıtması falan yoktu ama her bebeğe göre değişiyormuş. diş çıkarma zamanıda değişik 4. ayda çıkaranda var 11.ayda çıkaranda.. Damaklarından belli oluyor eskiden sadece alttaki iki dişin yeri çizik çizik belliydi son 3-4 gündür sanki diş varmış gibi toplu iğne başı gibi kabarmıştı.Takviminde güzel olmuş 7 mart doğumlumu Dila ? benimki de 6 mart :)

bizde 10 gündür ilaç kullanmama rağmen ateşi 37.5 altına hiç düşmedi ve çok iştahsızdı. gece huzurluğu yada ağzından su akıtması falan yoktu ama her bebeğe göre değişiyormuş. diş çıkarma zamanıda değişik 4. ayda çıkaranda var 11.ayda çıkaranda.. Damaklarından belli oluyor eskiden sadece alttaki iki dişin yeri çizik çizik belliydi son 3-4 gündür sanki diş varmış gibi toplu iğne başı gibi kabarmıştı.Takviminde güzel olmuş 7 mart doğumlumu Dila ? benimki de 6 mart :)

teşekkür ederim sonunda öğrendim takvim yapmayı yerimseniben evet 7 mart doğumlu,6 aya doğru gidiyoruz bakalım...:dance:

hayırlı olsun inciniz.gerçekten çok güzel bir duygu.benim bebegimde geçen ay ilk dişini çıkarmıştı.şimdi 4 dişimiz oldu.:nazar:

Ah canım kuzunun derdi dişiymiş meğersem neyse neyse emmeye devam etmesine çok sevindim :nazar:

Back