• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişkiden sonra regl...

ilk ilişkiden sonraki ilk adetim;

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
birşeyi çok merak ediyorum ilk ilişkiden sonra(kızlık zarı bozulduktan sonra) adet gecikmesi yaşayan varmı? benim adetim ilk ilişkiden sonra gecikti korunduğum için bebek olma durumuda yok acaba bundan mı diye düşünüyorum

birşeyi çok merak ediyorum ilk ilişkiden sonra(kızlık zarı bozulduktan sonra) adet gecikmesi yaşayan varmı? Benim adetim ilk ilişkiden sonra gecikti korunduğum için bebek olma durumuda yok acaba bundan mı diye düşünüyorum

selam oncelkle sunu solemek ıstıorum bır mercımek ıstıorum derken bebekten mı bahsedıyorsunz egerkı öleyse neden korunuyorsunz ama ılıskıden sonra hormonal degısıklk oldugundan geckme olabılır bnmde ılıskıden 5 gun snra adetım gelmstı

selam oncelkle sunu solemek ıstıorum bır mercımek ıstıorum derken bebekten mı bahsedıyorsunz egerkı öleyse neden korunuyorsunz ama ılıskıden sonra hormonal degısıklk oldugundan geckme olabılır bnmde ılıskıden 5 gun snra adetım gelmstı

bu ay mecburi korunduk canım çünkü rahmimde miyom var düşüğe sebep olabilir dedi doktorum inş. düzelirse bebek istiyorum

Back