• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLK İLİŞKİDEN SONRA GEÇMEYEN YOĞUN KANAMA

Mochuisle9312

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
3
0
1
22
Merhaba arkadaşlar
Benim derdim şu şekilde 12 Eylül Pazar gunu erkek arkadaşımla ilk defa bir birlikteliğimiz oldu bakireydim ve ilk iliskide kanama normalden çok çok geldi bundan öncesinde bir denememiz olmuştu ama olmamıştı çok hafif bir kahverengi gibi leke gelmişti geçtiğimiz pazardsn sonra ise ilk 3 gün falan kanamalar oldu ama 2 gündür özelliklere bugün yani 6. Günde aşırı bir kanama ve ufak parçacıklar geliyo adette geldiği gibi sizce ne yapmalıyım doktora gidiyimmi biraz daha bekliyimmi geçmesini

Merhaba arkadaşlar
Benim derdim şu şekilde 12 Eylül Pazar gunu erkek arkadaşımla ilk defa bir birlikteliğimiz oldu bakireydim ve ilk iliskide kanama normalden çok çok geldi bundan öncesinde bir denememiz olmuştu ama olmamıştı çok hafif bir kahverengi gibi leke gelmişti geçtiğimiz pazardsn sonra ise ilk 3 gün falan kanamalar oldu ama 2 gündür özelliklere bugün yani 6. Günde aşırı bir kanama ve ufak parçacıklar geliyo adette geldiği gibi sizce ne yapmalıyım doktora gidiyimmi biraz daha bekliyimmi geçmesini
Bu kadar yoğun gelmesi normal değil dr a gidin ne olur ne olmaz.

Bu kadar yoğun gelmesi normal değil dr a gidin ne olur ne olmaz.
Ama hiç bir ağrı yanma gibi durumum yok bazı yerlerde okudum kızlık zarı kalın ise ilk kanama yoğun olurmuş 7-10 gün sürermis falan bulunduğum yer merkeze hastaneye uzak bir yerde ne gibi sorun olusurki bir bilginiz varmı?

Back