- 5 Ocak 2022
- 4
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi sunshine74
Çok teşekkür ederim gerçekten faydalı bir cevap oldu hepsini uygulayacağımOncelikle bu dusuncelerden uzaklaşmaya çalışın.
Bunun dogal bir sureç oldugunu, herkesin yasadigini farkedin.
Kegel egzersizi yapmayi öğrenin.
Gün icinde tekrar tekrar yapin.
O gece biraz şarap için.
Bol bol ön sevişme yapin.
Kayganlastirici kullanin.
Penis girerken kegel ile kaslarınızı açın.
Olup bitecek goreceksiniz.
Bebek başı, bebek omuzları çıkabilen bir organ bu.
Çok teşekkür ederim gerçekten faydalı bir cevap oldu hepsini uygulayacağımOncelikle bu dusuncelerden uzaklaşmaya çalışın.
Bunun dogal bir sureç oldugunu, herkesin yasadigini farkedin.
Kegel egzersizi yapmayi öğrenin.
Gün icinde tekrar tekrar yapin.
O gece biraz şarap için.
Bol bol ön sevişme yapin.
Kayganlastirici kullanin.
Penis girerken kegel ile kaslarınızı açın.
Olup bitecek goreceksiniz.
Bebek başı, bebek omuzları çıkabilen bir organ bu.
teşekkür ederimGeleceği olacakları düşünmeyin anı yaşayın . Eşinize bırakın kendinizi
Çok teşekkür ederimbu tarz tedirginliklerle iki taraflı gerilirsiniz.ortami loş ,, karanliga yakın tutun,rahat edersin,biraz sohbet muhabbet dokunuşlarla ön hazırlık iyi olur,zaten birkaç defa dan sonra bumuymus dersin..
mutluluklar..
Kan kısmını bilmem de boşu boşuna canın yanar, olumlu düşünmeye çalış, kulağını deldirmedin mi hiç, kulağını deldirdiğin zaman çektiğin acı inan daha fazla ve daha uzun süreli. Ağda yapmak gibi bir saniyelik. Ve öyle ayak serçe parmağını duvara çarpmak gibi falan değil, dayanılmaz değil. Bu kadar çok düşünürseniz acır çünkü o an da sevişmeye değil acıya konsantre olacaksınız. Düşünmekten vaz geçip Sevişmekten zevk alabilseniz onu da hissetmezsiniz.Kızlar ilk ilişkiden bende korkuyorum ya yani benim daha çok var 1 buçuk sene sonra evlilik ama şimdiden biraz aklıma gelince nasıl olcak diyorum.. Yani çok kasarsak çokmu kanar.?
Valla evli değilim ama hiç ilişkim olmadı hala 25 yaşındayım ben de bazen düşünmüyor değilim lan ya kötü giderse diyeMerhaba ben nişanlıyım yakında evlenicem ilk gece konusunda tedirginliklerim var, ya o anki stresle istemeden kendimi çok kasıp ilişkiye engel olursam vajinismus durumu ortaya çıkarsa diye tedirginim ilişki anında kendimi kasmamak için ne yapmalıyım benim gibi ilk ilişki öncesi bu tedirginliği yaşayan oldu mu? Tavsiye verebilecek var mı o an neler yapmalıyım veya yapmalıyız? Yardımcı olursanız çok sevinirim
kayganlaştırıcı kullanın,ön sevişme yapın, kafanızda rahatlayın yani şöyle düşün dünya üzerinde bunu yapmayan canlı yok resmen. insanlar inleye zıplaya yapıyoMerhaba ben nişanlıyım yakında evlenicem ilk gece konusunda tedirginliklerim var, ya o anki stresle istemeden kendimi çok kasıp ilişkiye engel olursam vajinismus durumu ortaya çıkarsa diye tedirginim ilişki anında kendimi kasmamak için ne yapmalıyım benim gibi ilk ilişki öncesi bu tedirginliği yaşayan oldu mu? Tavsiye verebilecek var mı o an neler yapmalıyım veya yapmalıyız? Yardımcı olursanız çok sevinirim
öyle tv'deki gibi kan revan bir durum yok ki. ortalığa akıp duran bişey de yok hatta.kasarsan canın yanar gereksiz yere.Kızlar ilk ilişkiden bende korkuyorum ya yani benim daha çok var 1 buçuk sene sonra evlilik ama şimdiden biraz aklıma gelince nasıl olcak diyorum.. Yani çok kasarsak çokmu kanar.?
Bu şekilde düşünürsen kasarsin zaten sakin ol düşünme olmadı o gün bi kas gevşetici alırsınMerhaba ben nişanlıyım yakında evlenicem ilk gece konusunda tedirginliklerim var, ya o anki stresle istemeden kendimi çok kasıp ilişkiye engel olursam vajinismus durumu ortaya çıkarsa diye tedirginim ilişki anında kendimi kasmamak için ne yapmalıyım benim gibi ilk ilişki öncesi bu tedirginliği yaşayan oldu mu? Tavsiye verebilecek var mı o an neler yapmalıyım veya yapmalıyız? Yardımcı olursanız çok sevinirim