İlk ilişkide kendimi kasmamak için?

sunshine74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
4
2
27
Merhaba ben nişanlıyım yakında evlenicem ilk gece konusunda tedirginliklerim var, ya o anki stresle istemeden kendimi çok kasıp ilişkiye engel olursam vajinismus durumu ortaya çıkarsa diye tedirginim ilişki anında kendimi kasmamak için ne yapmalıyım benim gibi ilk ilişki öncesi bu tedirginliği yaşayan oldu mu? Tavsiye verebilecek var mı o an neler yapmalıyım veya yapmalıyız? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Oncelikle bu dusuncelerden uzaklaşmaya çalışın.

Bunun dogal bir sureç oldugunu, herkesin yasadigini farkedin.

Kegel egzersizi yapmayi öğrenin.

Gün icinde tekrar tekrar yapin.

O gece biraz şarap için.

Bol bol ön sevişme yapin.

Kayganlastirici kullanin.

Penis girerken kegel ile kaslarınızı açın.

Olup bitecek goreceksiniz.

Bebek başı, bebek omuzları çıkabilen bir organ bu.

O gece biraz şarap için.

Çok teşekkür ederim gerçekten faydalı bir cevap oldu hepsini uygulayacağım😍

bu tarz tedirginliklerle iki taraflı gerilirsiniz.ortami loş ,, karanliga yakın tutun,rahat edersin,biraz sohbet muhabbet dokunuşlarla ön hazırlık iyi olur,zaten birkaç defa dan sonra bumuymus dersin..
mutluluklar..

O gece biraz şarap için.

Çok teşekkür ederim gerçekten faydalı bir cevap oldu hepsini uygulayacağım😍
Geleceği olacakları düşünmeyin anı yaşayın . Eşinize bırakın kendinizi
teşekkür ederim 🙏🏼❤️

Alkol kullanıyorsanız çok işe yarıyor gevşemek. Ilık duş,bol onsevisme ve tam birleşme için kendini sartlamama. Gerisi de partnere kalmış artık biraz centilmense kolayca atlatirsiniz

üzgünüm ama kasacaksın şimdiden bu korkun başladığına göre...bende kastım ki öncesinde bir korkum yoktu ...bir hafta zorluk çektim kayganlaştırıcı ve eşimin yardımıyla korkulacak bir şey olmayacağını gördüm ..tek söyleyeceğim korkulacak birşey değil bırak kendini

Kızlar ilk ilişkiden bende korkuyorum ya yani benim daha çok var 1 buçuk sene sonra evlilik ama şimdiden biraz aklıma gelince nasıl olcak diyorum.. Yani çok kasarsak çokmu kanar.?

Kızlar ilk ilişkiden bende korkuyorum ya yani benim daha çok var 1 buçuk sene sonra evlilik ama şimdiden biraz aklıma gelince nasıl olcak diyorum.. Yani çok kasarsak çokmu kanar.?
Kan kısmını bilmem de boşu boşuna canın yanar, olumlu düşünmeye çalış, kulağını deldirmedin mi hiç, kulağını deldirdiğin zaman çektiğin acı inan daha fazla ve daha uzun süreli. Ağda yapmak gibi bir saniyelik. Ve öyle ayak serçe parmağını duvara çarpmak gibi falan değil, dayanılmaz değil. Bu kadar çok düşünürseniz acır çünkü o an da sevişmeye değil acıya konsantre olacaksınız. Düşünmekten vaz geçip Sevişmekten zevk alabilseniz onu da hissetmezsiniz.

Merhaba ben nişanlıyım yakında evlenicem ilk gece konusunda tedirginliklerim var, ya o anki stresle istemeden kendimi çok kasıp ilişkiye engel olursam vajinismus durumu ortaya çıkarsa diye tedirginim ilişki anında kendimi kasmamak için ne yapmalıyım benim gibi ilk ilişki öncesi bu tedirginliği yaşayan oldu mu? Tavsiye verebilecek var mı o an neler yapmalıyım veya yapmalıyız? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Valla evli değilim ama hiç ilişkim olmadı hala 25 yaşındayım ben de bazen düşünmüyor değilim lan ya kötü giderse diye :KK70: zaten romantik değilim sevgilim bile olmadı çok düşünmeye gelmez böyle şeyler düşündükçe kötü gider ama insan kendini de bildiği için az çok benden dolayı sıkıntı olur mu diye düşünüyor. Ama kendini kasma yine de bir de eşine söyle nazik olsun eğer çok tedirginsen kimileri bilmediği için canını yakabiliyormuş asdfghj sorduğum olmuştu :KK70:

kayganlaştırıcı kullanın,ön sevişme yapın, kafanızda rahatlayın yani şöyle düşün dünya üzerinde bunu yapmayan canlı yok resmen. insanlar inleye zıplaya yapıyo :KK70: böyle düşün rahatlat beynini. kasacak bir şey cidden yok kendini gevşettikten sonra.

öyle tv'deki gibi kan revan bir durum yok ki. ortalığa akıp duran bişey de yok hatta.kasarsan canın yanar gereksiz yere.

Bu şekilde düşünürsen kasarsin zaten sakin ol düşünme olmadı o gün bi kas gevşetici alırsın

Kendini o gece ilişki yaşanacak üf acıyacak diye düşünerek doldurma. Atla deve değil yani ufak bi ısırık gibi bir acı o şehvetle zaten acı bana vız gelip tırıs gitmişti :KK70: :KK70:
Anlık gelişsin. Direk aha gerdek diye düşünmeyin ilk geceyi :KK70: Romantik bir film izleyin birlikte sıcak temas kurun biraz tatlı öpüş kokuş derken su akar yolunu bulur Romantizim her şeyi çözerrr :KK53::KK53::KK53::KK53: odanızda kayganlaştırıcı bulundurun muhakkak işinizi kolaylaştırır ciddi anlamda.

X