- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
-
- Konu Sahibi Mlskurtast
Üstte de olsam hafif girdikten sonra aciyor on sevismeyi uzun tuttuk sanki yanı ilk olunca da bilemiyor insanKendini kasma kasarsan acı duyarsın ön sevişmeyi uzun tutun ıslaklık oluştuktan sonra birleşme yaşayın ıslaklık oluşmasa kayganlaştırıcı kullanın üstte olmak kadın için her zaman daha iyidir unutma kontrol sende olur
Vajinusmus olsa hiç alamaz baş kısmını aldım diyor büyük ihtimalheyecan ve kasılmadan dolayı birleşme olmamaışVajinismus olabilir
Bende senin gibi ilk gece 3 saat denedik korkudan ağladım titredim kasıldım bağırdım sonunda çok acı veriyor ama olmak zorunda ayrıca daha sonraları acı eşiği düşüyor geçiyorSelam kızlar bir kaç gün önce evlendim fakat eşimle ilk iliskiye giremedik ben baldırlarımı çok kastım sonra üste geçtim bu seferde çok acı verdi bas kısmı aglayip devamını getiremedim kayganlastirici kullanmadık bilmiyorum ne yapmalıyım bu acı hissinden korkuyorum hafif sarhos olduğumda rahatlamışımdir düşüncesiyle yine yapamadık lütfen bana yardım olun..
Kegel egzersizi diye internetten araştırın. İdrarı tutarken sıktığınız kasları idrar yapmıyorken sabah-akşam 5 sn sıkıp 5 sn gevşetin 10 kere 20 kere. Bu kaslar genç kızlarda sanılanın aksine güçsüz dolayısıyla güçlendirilmesi gerekiyor. Burada da bir kişi bu şekilde birleşme sağladıklarını yazmıştı. Şimdi güçsüz olduğu için biz size kasları sıkmayın desek de siz kontrol edemediğiniz için farkında olmadan sıkıyorsunuz. İlişki sırasında da nefes verirken hafif ıkının. Nefes alışverişine dikkat edin. Farkında olmadan tutmayın nefesi.Selam kızlar bir kaç gün önce evlendim fakat eşimle ilk iliskiye giremedik ben baldırlarımı çok kastım sonra üste geçtim bu seferde çok acı verdi bas kısmı aglayip devamını getiremedim kayganlastirici kullanmadık bilmiyorum ne yapmalıyım bu acı hissinden korkuyorum hafif sarhos olduğumda rahatlamışımdir düşüncesiyle yine yapamadık lütfen bana yardım olun..
Sakın kendini kasma sevişmeyi uzun tut canım bende yapamıyodum jel ve yağlarla alıştırdım kendimi o zmn çok hissetmiyosun bu muymuş dersin olunca ben beş ay yapamadım yapınca bu muymuş dedim o ilk anı hiç hissetmedim bi de ne bi acı ne bsy çok şaşırdım o yüzden üstte olmayı dene birde daha iyi olurSelam kızlar bir kaç gün önce evlendim fakat eşimle ilk iliskiye giremedik ben baldırlarımı çok kastım sonra üste geçtim bu seferde çok acı verdi bas kısmı aglayip devamını getiremedim kayganlastirici kullanmadık bilmiyorum ne yapmalıyım bu acı hissinden korkuyorum hafif sarhos olduğumda rahatlamışımdir düşüncesiyle yine yapamadık lütfen bana yardım olun..
Çok teşekkür ederimBol kayganlaştırıcı kullanın ikiniz de.
Acılı deneyimin yaşandığı oda dışında bir odada olun.
Beyin o odada acılı deneyimi hatırlar çünkü. Yine oyle olacak diye şartlanır.
Kendinizi "acımayacak, sorun olmayacak" gibi telkin etmemeniz gerekiyor. "Cinselligimi seviyorum, zevkli olacağını biliyorum" gibi telkinler gerek.
Her zaman olumlu kelimeler ve olumlu yuklemler ile.
Kesinlikle üstte sizin olmalısınız.
Vajinamız popoya dogru bir eğimde. Googleden anatomisine bakabilirsiniz.
Hafif popoya egimli tutarak uzerine oturun. Derin nefes alin ve kegel ile kas açarak yani dogumda anneler nasil ıkıyorsa o sekilde ıkınarak (daha az siddetli tabi) oturun. Kademe kademe ilerleyin. Tak diye degil kısım kısım olsun.
Tamamen girince 5 10 saniye bekleyin. Sonra keyfini cikarin. Ustte olmak cok kadar zevk alacaginiz bir pozisyon yok.
Eskiden vajinismustum ben de. Hiç geçmez saniyordum. Geçti bitti. Siz vajinismus degilsiniz bence.
Önerilerimi deneyin. Umarim hemen bu gece çözülür.
2 ayda iyi idare etmişsiniz bravoBen korkumdan 2 ay yapmamıştımsonrası eşim tabi dayanamadı zorladı biraz bundan mı korkmusum bunca zamandır dedm kendi kendime korkulacak bişey yok yanii rahat bırak kendini
Bence ilk önce kendini rahatlat akışına bırakSelam kızlar bir kaç gün önce evlendim fakat eşimle ilk iliskiye giremedik ben baldırlarımı çok kastım sonra üste geçtim bu seferde çok acı verdi bas kısmı aglayip devamını getiremedim kayganlastirici kullanmadık bilmiyorum ne yapmalıyım bu acı hissinden korkuyorum hafif sarhos olduğumda rahatlamışımdir düşüncesiyle yine yapamadık lütfen bana yardım olun..
Kendini kasma rahat bırak ve ön sevişmeyi uzun tutun biraz zeytinyağı işi hallediyor aslında çok kasma ve ön sevişmeyi uzun tut ama zevk sulariniz birbirine değsin birde sürt meyi dene yin sürterek zevk suyunu çıkarıp sokmayı çalışsın ilk iloski çok zorSelam kızlar bir kaç gün önce evlendim fakat eşimle ilk iliskiye giremedik ben baldırlarımı çok kastım sonra üste geçtim bu seferde çok acı verdi bas kısmı aglayip devamını getiremedim kayganlastirici kullanmadık bilmiyorum ne yapmalıyım bu acı hissinden korkuyorum hafif sarhos olduğumda rahatlamışımdir düşüncesiyle yine yapamadık lütfen bana yardım olun..
Bende ilk aylar kendimi kastım hatta vajinismus olduğumu düşündüm. Ama ben de öyle aşırı kasma yoktu. Biraz da iki tarafın tecrübesizliği vardı. Sonra yavaş yavaş alıştım hiç zorlamadan. Mesela hala ilk başta hafif bi kasarım istemsiz kendimi. Sonra hemen farkedince rahat bırakırım kendimi. Bir de ara vermeyin ara verdiğiniz zaman da acı oluyor bence.Selam kızlar bir kaç gün önce evlendim fakat eşimle ilk iliskiye giremedik ben baldırlarımı çok kastım sonra üste geçtim bu seferde çok acı verdi bas kısmı aglayip devamını getiremedim kayganlastirici kullanmadık bilmiyorum ne yapmalıyım bu acı hissinden korkuyorum hafif sarhos olduğumda rahatlamışımdir düşüncesiyle yine yapamadık lütfen bana yardım olun..