İlk ilişki - Vajinusmus yardım lütfen

10qwerty

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
8
0
16
İstanbul
Herkese merhabalar,

kadınlar kulubü ailesini uzun zamandır bir okuyucu olarak takip etmekteydim. artık yazıp sizden yardım alma zamanımın geldiğini düşünüyorum inşallah yardımlarınızı esirgemezsiniz.

6 aylık evliyim. Evlendiğimde ilk gece korkum vardı. Bunun adının vajinusmus olduğunu sonradan öğrendim. Vajinusmusa dair yazılar ve kitaplar okudum. Bu dönemde çeşitli denemelerimiz oldu ama tam olarak birleşmeyi gerçekleştiremedik. Eskiden dokunmalardan bile çekinirken şuan eşimin içeri girmelerine alışmış gibiyim.
Şuan da benim en büyük sıkıntım kızlık zarımın yırtılmaması. Yani eşim ile son birlikteliğimizde eşim tam olarak girdi ama bir yırtılma olmadı. Daha önce kadın doğum doktoruna da gittim. Herşeyin normal olduğunu söyledi. Vajinusmusa karşı bir direnç kazandım ama şuan da ilişki sırasında başarıyı sağlayamıyoruz. Lütfen yardım edin. Artık bu sürecin tamamlanmasını istiyorum. Bu durumda en zor olan şey de bu aşamayı geçemeden hamile kalamamak :(

Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba;
Ben de 1,5 yıllık evliyim.Ben de çok kitap okudum senin gibi.Sonunda yendiğimi zannediyorum çünkü emin olamıyorum. Eşim içime giriyor hatta inanmayıp elimle kontrol ediyorum.Evet giriyor.Ama bende de kanama olmadı. Bu yüzden hiçbir zaman emin olamıyorum ne yazık ki.Senin sorunun ne tam olarak girdiğini mi anlamıyorsun? Belli yardımcı olabiliriz birbirimize diye yazıyorum..

Ben de bir tane cem keçe'nin kitabı var.Onla çözdüm bu işi istersen gönderebilirim de:Faydası olursa..

Cem Keçe'nin kitabını tavsiye ederim ben de oku mutlaka.
Bir de vajinismusu atlatmadan çocuk düşünme yoksa iş daha da çıkmaza sürükleniyor.

cevaplar için çok teşekkür ederim.

cem keçenin kitabı bu konuda bir başyapıt sanırım buraya yazmadan önce yin kadınlar kulubunde bu kitap yazılmıştı aldım. Yarısına kadar okudum. kitabın dili çok akademik. Açıkcası daha öncede dediğim gibi kitabı aldığım zaman ile şimdi arasında çok fark var. şuan eşimin içime girmesinden rahatsızlık duymuyorum. Ama girdiği halde kızlık zarım yırtılmıyor. sadece kan gelmesini ölçü almıyorum. zar yerinde :) ve bu durum insanın canını oldukça sıkmaya devam ediyor.

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum 3aylık evliyim ve çok mutsuzum dediğiniz kitabı bende okuycam inşallah faydası olur

Arkadaşlar vajinusmus konusunda sorun yaşayan bir arkadaşım vardı...5 yıl bu sorunu yaşamış..Kocaeli de bir bir profesyonel koç var...aynı zamanda nlp uzmanıymış...ondan yardım aldı..sanırım 3-4 görüşmede aşmış..merak eden olursa detayını sorarım..galiba adı cuma ceylan demişti

Back