Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta aki gibiKatı derken nasıl yani? Neye benziyordu
Gebelik düşünüyor musun. Bi de adet takvimi kullanıyor musunilk iliskime girdim korunmadik ertesi gun 2 gun boyunca cok az kanamam oldu kanin icinde kati seyler de vardi ve surekli beyaz akintim oldu 6. gunde de beyaz kati bi sey geldi tedirgin oldum tecrubesi olan var mi ne olabilir?
Katı değil akıntı yani. Normal bir şeyyumurta aki gibi
takvim kullaniyorum gebelik dusunmuyorumGebelik düşünüyor musun. Bi de adet takvimi kullanıyor musun
normal akintimi biliyorum oyle olmuyorKatı değil akıntı yani. Normal bir şey
Tamam akıntı diyorum. Sizin normal zamandaki akıntınız demiyorum.normal akintimi biliyorum oyle olmuyor
Katı lor peynirimsi gibiyse mantar belirtisinormal akintimi biliyorum oyle olmuyor
Yani gebelik düşünmüyorsan korunacaksın öyleyse kural basit. Şu an hamilelik şansın var.takvim kullaniyorum gebelik dusunmuyorum
Cnm ihtimaller az. Meni akmıştır diycem. Meni içerde sıvılaşır. Yumurta akı gibi gelir bi iki gün sürebilir.takvim kullaniyorum gebelik dusunmuyorum
cok tesekkur ederimCnm ihtimaller az. Meni akmıştır diycem. Meni içerde sıvılaşır. Yumurta akı gibi gelir bi iki gün sürebilir.
Pütür pütür beyaz ise pns derinlerde mantar enf flan varsa onu sökmüştür.
Üçüncü ihtimal de yumurtlama dönemindesindir. O zaman akıntı artar.
Kanaman normal 2-3 gün sürebilir.