ilk ilişki sonrası sıkıntılarım var yardım kızlar!

Maleseeef cogumuzda ilk ilişkide böyle acı çekiyoruz bendede oldu ama geçti :44: seninki geçmemiş ve akıntı gelmiş jinekolog yada kadındoguma gitmen gerekiyorkesin Sgk da neden gözüksün yada özelegit cnm

Kizlar doktora gittim bakti enkfesiyon var diip yolladi kan idrar testi yapildi bisi yok dedi ama bakmadi pek ..sonuclarimda MPV yuksek cikti idrardada lokosit esteraz yuksek...soramadim neden olabilrgini bunlari ..biteral hap ve fitil verdi...siz ne diyosunuz gecermi skintilar acaba?

hayatım o çişinin olması durumu sidik zoru bendede geçöen gün oldu geberdim bildiğin cinsel ilişkide tetikliyomuş onu

nişanlında cinsel hastalık olmadığını nereden biliyorsun? test yaptırdı mı? sgk da hangi dr ve bölüme gittiğin yazılır, kimse muyane odasında ne olduğunu yazamaz,,, durumun varsa özel dr git bence,,,

ilişkiye giremezdk o dönemlerde yeni askere gitmişti tatlım ben onun için yazmıştım o zamanlarda bi sorunum yoktu ama askere yeni gittiğinde üst üste oldum belkide strestendir en son doktor suda eriyen bi ilaç verdi ondan sonra tekrarlamadı çok şükür

Ne yani bekarlar jinekoluga gıdemez mi ayrica nerden biliyorsun hastalik olmadigıni gittimi doktora

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…