Ilk iliski sonrasi regl

Dnzylkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
1.664
En iyi cevaplar
1
1.043
53
Merhaba konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya actim kusura bakmayın yeni evliyim. Düğünümden önce düzenli regl olurdm 16 ağustosta hastalandım. Dugunden snra 14 eylülde hastalanmam gerekirken 10 eylülde hastalandm ve 3 gun sürdü eşimle son ilişkim 19 eylülde oldu. ader takvimine göre 8 eylülde hastalanmam gerekti hastlanmadm gebeliğin tüm belirtileri oldu belki de psikolojikti 29 eylülde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yapacağımı bilmiyorum test negatif çıkıyor esim görevde bu ay yanina gideceğim hastalanmayi bekliyorum yanina gidemezsem 1 sene göremeyeceğim görev yeri değişecek sizce ne yapmalıyım

O tarihlerde yumurtanın çatlamış olma ihtimali biraz dusuk ama belli olmaz. Doktorlar genelde 10.günden sonra ilişki öneriyor. Varsa bile gebelik testinde çıkmayabilir daha test yaptığınızda ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş oluyor. Anlayamadigim eşininiz yanına gitmekte neden tereddüt ettiniz

Yolda hastalanmak istemiyorum sadece yanında 1 hafta kalacağım sonra gidecek 1 yil gelmeyebilir en azından hastalandiktan sonra gidersem bir umut belki hamile kalirim diye

Once yazdigini okumalisin beynim yandi hangi tarihte ne yaptin nasil yaptin anlamadim

kusura bakmayın dugunum 30 ağustosta oldu inanın benimde beynim yandı şuan okuyunca ne yazmışım diye

Yolda hastalanmak istemiyorum sadece yanında 1 hafta kalacağım sonra gidecek 1 yil gelmeyebilir en azından hastalandiktan sonra gidersem bir umut belki hamile kalirim diye
O zaman şöyle yapsanız yarın gidip bi kan verseniz garantiye alsanız ona gore karar verseniz

Aile hekimliklerinde bile bakılıyor beta HCG. Bir kan testi yaptırın isterseniz.

bende siz gibi düşünüyorum hamile olduğumu sanmıyorum bitki çayları yada ilaçlarla adetimi getirmek istiyorum ama bi şüphe engelliyor beni yarin sağlık ocağının yerini öğrenip gideceğim inşallah

Zaten kan teti yaptırmadan ilaç kullanmayın kesinlikle idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım yakın zamanda alırız hamile haberinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…