İlk ilişki sonrası kanama ne kadar devam eder ?

Cnsbnmrb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
3
0
1
27
Merhaba arkadaşlar sevgilimle ilk defa ilişkiye girdiğimizde tam ilişkiye girdik daha sonrasında ikinci ilişkiye girişimizde yine kan geldi iki gün falan bir daha ilişkiye girmedik sonrasında üçüncü seferde yine kan geldi bu normal bir durum mudur? Bu durum beni iyice korkutmaya başladı yardımcı olursanız çok sevinirim....

O kadar eminim ki birazdan burasi yeni uye ilk konu cinsellik hmmmm diyen insan kaynayacak bak sinirden gözüm seyirmeye başladı.

O kadar eminim ki birazdan burasi yeni uye ilk konu cinsellik hmmmm diyen insan kaynayacak bak sinirden gözüm seyirmeye başladı.
Aynen öyle yeni üye oluyoruz diye cinsel hayatımız yok mu bizim napalım yemek tarifi mi soralım daha ilkten bu mudur yeni üye adabı???

Merhaba arkadaşlar sevgilimle ilk defa ilişkiye girdiğimizde tam ilişkiye girdik daha sonrasında ikinci ilişkiye girişimizde yine kan geldi iki gün falan bir daha ilişkiye girmedik sonrasında üçüncü seferde yine kan geldi bu normal bir durum mudur? Bu durum beni iyice korkutmaya başladı yardımcı olursanız çok sevinirim....

Bence normal her zar yapısı birbirinden farklılık gösterir. Bir arkadaşımda da söylediğiniz durum olmuştu zamanında.

Adet dönemi tamamen bitmediği için tekrar kanama başlamış olabilir. Muhtemelen şuan ki ilişkiden kaynaklı kanama değil adetin devam etmesidir.
Adet tam bitmeden ilişki olunca adet tekrar başlamış gibi kanamam olmuştu benimde.

adeti bitip iyicine azaldığında 3 gün içinde benim dee başıma gelirdi sanki adet ertesi iç yap daha hassas gibiydi.

Back