• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişki sonrası kanama devam etmesi

AySu234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
3
1
1
26
Merhaba arkadaşlar dün ilk kez ilişkiye girdim, ama acıdan tam yapamadık yine de kan geldi (zarım yırtıldığından olsa gerek) bugün kanama hala devam ediyor aşırı değil ama ped taktıracak kadar var. böyle olması normal mi birkaç gün sürebilir mi? ayrıca reglime de çok az kalmıştı hormonlarla ilgili bir şey olup da tetiklemiş olabilir mi?

Canım benimde ilk gecem öyleydi normalde bir damla olur derler benim baya adet kanaması gibi koyu ve baya kan geldi adetliyken akar ya ara ara öyle bi kanama geldi bi pesin yarısını doldurucak kadar sonrasında damla damla ara ara gelmişti ve bir hafta boyunca her ilişkiden sonra pembe akıntım oldu bunun sebebi de vajina yırtılması vucüt alışana kadar oldu sonra geçti korkmana gerek yok kadından kadına fark gösteriyo

Canım benimde ilk gecem öyleydi normalde bir damla olur derler benim baya adet kanaması gibi koyu ve baya kan geldi adetliyken akar ya ara ara öyle bi kanama geldi bi pesin yarısını doldurucak kadar sonrasında damla damla ara ara gelmişti ve bir hafta boyunca her ilişkiden sonra pembe akıntım oldu bunun sebebi de vajina yırtılması vucüt alışana kadar oldu sonra geçti korkmana gerek yok kadından kadına fark gösteriyo
teşekkür ederim, bugün de devam etmesi biraz endişelendirdi de beni. normalse çok takılacak bir durum yok o halde. :)

Merhaba kendinizi fazla kasmışsınız sanırım duyduğunuz acı ve kan buna işaret ediyor birkaç gün ilişkiye girmemenizi öneririm

evet hafif karın ağrım da var o şekilde olabilir diye düşünüyorum :)

Ya adet geliyordur yada kendinizi fazla kastınız ondan sürebilir . Ama pedi dolduracak kadar gelmesi normal mi bilemedim hiç duymadım çevremden .. Yine de bu süreçte ilişkiye ara verirseniz sizin için daha sağlıklı olur

Merhaba arkadaşlar dün ilk kez ilişkiye girdim, ama acıdan tam yapamadık yine de kan geldi (zarım yırtıldığından olsa gerek) bugün kanama hala devam ediyor aşırı değil ama ped taktıracak kadar var. böyle olması normal mi birkaç gün sürebilir mi? ayrıca reglime de çok az kalmıştı hormonlarla ilgili bir şey olup da tetiklemiş olabilir mi?
Canım merhaba başlığı görünce yazmak istedim. Benim tam 2 hafta boyunca her ilişkide geldi. Hatta doktira bile gittim. Sonra kesildi. Doktor vazalin kullan dedi zorlama oluyordur zar tam bı kere de yirtilmiyor demişti

Benim de 3 4 gün sürmüştü. Üstelik ilişkide zorlanma acı vs olmamasına rağmen. Hatta doktora gittiğimde söyledim mümkün değil felan dedi, ama oldu yani :)

Back
X