• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişki sonrası sıkıntılarım var yardım kızlar!

Kızlar merhaba...Size kısaca şu son bir iki ayda yaşadıklarımı yazmak istiyorum lütfen bilgisi olan beni bir şekilde yönlendirsin..
26 yaşındayım, ilk defa 2 ay önce nişanlım ile cinsel ilişkiye girdik... Girdik diyorum çünkü çok zor bir süreç oldu benim için...İnanılmaz acı çektim,yanma ve acıdan uyuşma hissi oluyordu...ilk günler böyle olur diye ciddiye almadım; zamana bıraktık ama zaman geçtikçe hiçbir değişme olmadı..2 ay içinde 15 kez ilişkiye girdiysek sadece 2 tanesi nispeten daha rahattı ancak genel olarak zevkten çok acı hissettim. Bu süre içerisinde vajinal akıntılarım çok artmaya başladı..Zaman zaman yeşilimsi veya kahverengi mukus şeklinde akıntılarım oldu...Adetten bağımsız zamanlarda ise arada pembe kan gibi lekeler gelmeye başladı... Ayrıca sürekli idrar hissi gibi sıkıntılarımda baş gösterdi...Yalnız şunu belirtmem lazım ki ilişkiye girmeden önceki dönemde, 28 günlük adet döngüsünü hiç geçirmeyen sağlıklı bir adet düzenim vardı, akıntılarım herkezin olduğu kadardı..İlk cinsel İlişki sırasında canımın bu kadar yanması ve akabinde gelişen olaylar bu bahsettiklerim.. Erkek arkadaşımda cinsel bir hastalık olmadığını ayrıca korundugumuzu da belirtmek isterim.
Son olarak bu konu ile ilgili enfeksiyon veya mantardır diye doktora gitmek istiyorum ancak hala sgk lı ve ailemin üzerinde görünüyorum sgk'da... Takdir edersiniz ki aileme şu aşamada böyle bir problemden bahsetmek istemem...Hastanede jinekoloji servisinde bu konu ile ilgili muayeneye girsem bu sgk'da bir şekilde görünür mü? orada yapılacak muayene ile ilgili bilgi de verirseniz sevinirim..
yada yaşadığım durumun tam olarak ne olabileceği konusunda bilgi sahibi olan varsa beni lütfen aydınlatsın..Şimdiden cok cok teşekkür ederim kızlar öpüyorum hepinizi:)

Maleseeef cogumuzda ilk ilişkide böyle acı çekiyoruz bendede oldu ama geçti :44: seninki geçmemiş ve akıntı gelmiş jinekolog yada kadındoguma gitmen gerekiyorkesin Sgk da neden gözüksün yada özelegit cnm:56:

Kizlar doktora gittim bakti enkfesiyon var diip yolladi kan idrar testi yapildi bisi yok dedi ama bakmadi pek ..sonuclarimda MPV yuksek cikti idrardada lokosit esteraz yuksek...soramadim neden olabilrgini bunlari ..biteral hap ve fitil verdi...siz ne diyosunuz gecermi skintilar acaba?

hayatım o çişinin olması durumu sidik zoru bendede geçöen gün oldu geberdim bildiğin cinsel ilişkide tetikliyomuş onu

nişanlında cinsel hastalık olmadığını nereden biliyorsun? test yaptırdı mı? sgk da hangi dr ve bölüme gittiğin yazılır, kimse muyane odasında ne olduğunu yazamaz,,, durumun varsa özel dr git bence,,,

nişanlında cinsel hastalık olmadığını nereden biliyorsun? test yaptırdı mı? sgk da hangi dr ve bölüme gittiğin yazılır, kimse muyane odasında ne olduğunu yazamaz,,, durumun varsa özel dr git bence,,,

ilişkiye giremezdk o dönemlerde yeni askere gitmişti tatlım ben onun için yazmıştım o zamanlarda bi sorunum yoktu ama askere yeni gittiğinde üst üste oldum belkide strestendir en son doktor suda eriyen bi ilaç verdi ondan sonra tekrarlamadı çok şükür:32::32:

Ne yani bekarlar jinekoluga gıdemez mi ayrica nerden biliyorsun hastalik olmadigıni gittimi doktora

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X