İlk İlişki hamile Kalırmıyım ?

Rennie033

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
1
1
29
merhaba arkadaşlar özel günüm biteli 2 gün oldu sevgilimle ilişkiye girdik korunmuştuk ama yırtılmış farkında olmadan ve içime boşaldı hamile kalırmıyım ? birde eğer risk varsa ertesi gün hapı diye birşey gördüm internette bahsedermisiniz ?

merhaba arkadaşlar özel günüm biteli 2 gün oldu sevgilimle ilişkiye girdik korunmuştuk ama yırtılmış farkında olmadan ve içime boşaldı hamile kalırmıyım ? birde eğer risk varsa ertesi gün hapı diye birşey gördüm internette bahsedermisiniz ?
Kalma ihtimalin var canm bu senin vücudun ve yumurtlamanla alakalı . Ertesi gün hapini hiç bilmiyorum arastr istersen.

Hemen bir Ella al. 5 güne kadar etkisi var. Ne olur ne olmaz. Biraz yan etkisi olabiliyor regl gecikmesi, ağrı gibi ama hamile kalmaktan iyidir.
Fakat neticede hormon yüklediği için vücuda alışkanlık haline getirme ileride birtakım rahatsızlıklara neden olabilir. Geçmiş olsun :)

Kalabilirsiniz bende evlendikten sonra ilk ilişkide hamile kaldım.adetim biteli 1 hafta olmuştu

Tek iliskiyle 2 defa hamile kalmis biri olarak ihtimal herxaman vardir ama su var yumurtlama doneminizinnadetten hemen 2 gun sonra oldugunu dusunmuyorum

Pardon farkında olmadan nasıl içinize boşalıyor zar yırtılıyor anlamadım? Ne kadar basit geliyor insanlara ? Ne kadar rahat bir şekilde yazabiliyorsunuz?Amerika'da yaşıyoruz sanki...farkında olmamak ne demek ya ?

Pardon farkında olmadan nasıl içinize boşalıyor zar yırtılıyor anlamadım? Ne kadar basit geliyor insanlara ? Ne kadar rahat bir şekilde yazabiliyorsunuz?Amerika'da yaşıyoruz sanki...farkında olmamak ne demek ya ?
Ya pardon da size ne? İnsanların ne yaşadıklarını yargılamak sizin işiniz mi? Hiç prezervatif yırtılması diye birşey duymadınız mı? Bence işinize bakın elalemi yargılayacağınıza.. Nacizhane...

Ya pardon da size ne? İnsanların ne yaşadıklarını yargılamak sizin işiniz mi? Hiç prezervatif yırtılması diye birşey duymadınız mı? Bence işinize bakın elalemi yargılayacağınıza.. Nacizhane...
Sen avukatımisin!kızın yazdığı rahatlıktan bahsediyorum sana ne oluyor hayırdır.? Senin işin mi bana had bildirmek.hadi hadi işine bak yürü bakalım hadi....

Ertesi gun hapini al acilen gebe kalabilirsin. Gecen her dakika ilacin etkisini azaltir.

O kadar cahilsiniz ki gerçekten bunları görmemeyi tercih ederdim. Küçücük çocuksun dua et derdim basımdan askın seninle gercekten bir avukat olduğum icin zevkle uğraşır bunları mahkemede söyletirdim ama değmezsin. Umarım üremezsin..

O kadar cahilsiniz ki gerçekten bunları görmemeyi tercih ederdim. Küçücük çocuksun dua et derdim basımdan askın seninle gercekten bir avukat olduğum icin zevkle uğraşır bunları mahkemede söyletirdim ama değmezsin. Umarım üremezsin..
Avukat oluşunu kullanacak kadar basitlesmenize gerek yok.bunu kullanıp beni mi korkutuyorsunuz veriyim numaramı geçelim iletişime benimle derdiniz ne bende anlamış olurum.ben hamile bir kadınım. Ne demek umarım üremezsin?haddini bil terbiyeni bil.burda sataşan sensin git istediğin yere dava et.umrumda değil.kimseden de korkum.yok

X