İğneli Epilasyon İLK iğneli epilasyon tecrübem :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrwb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrwb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
278
1
46
İzmir
bugün cesaretimi topladım ve gittim iğneli epilasyona bıyık için hemde en çok acıyan bölge falan dediler bana evet canım yanmadı değil gözyaşlarım aktı hatta ama ne kızardı nede şişti bide esmerim hiç bi belirti yoktu çıktığımda sevdim ben bunu herkese tavsiye ederim o kadar da korkulcak bşi yokmuş:hulya: :

Son düzenleme:
akımı kaç verdiler canım düşük vermiş olabilrler biraz .

ya bilmiyorum ya ama arkadaşımda vardı o dayanamadı aynı akımı veriodur sonuçta ya acımadı değil acıdı ama ben unuttum eve gelene kadar kaç vermesi gerekiyodu ki acaba sempatiksalakcinni

peki ne kadar yaptirdiniz ?

gecmis olsun bu arada : )

12 lira iğne parası werdim zaten bi defalıkmış 22 dk çalıştı 11 lirada ona verdim sağol bi dahakini düşünüyorum şimdi nasıl gitcem diye yinede acısı unutulmazaklinialirimsmile

12 lira iğne parası werdim zaten bi defalıkmış 22 dk çalıştı 11 lirada ona verdim sağol bi dahakini düşünüyorum şimdi nasıl gitcem diye yinede acısı unutulmazaklinialirimsmile

hmm hadi bakalim önce bi bak bakalim sonuc nasil olacak ondan sonra tekrar gidip gitmeyecegine karar verirsin dimi ? :1rolleyes:

evet aslında ama benim arkadaşım yaptırdığım yere yaptırmış adeta pamuk gibi hiç eser yok tüyden bende o yüzden değer dedim başladım ama tabi herkesin farklıdır ama bakıcam daha ilk seansdan fark ediyomuş ona göre giderim aslında göstermesede 2. yede gitcem daha ilk sonuçta

Bölgesine göre değişiyor akım şiddeti. Benim bacaklarıma 9 kollarıma 8 le çalışılıyor bıyıklar daha düşük çalışılıyor ama hatırlamıyorum şuan için. Ben 25 Tl ye aldım iğneyi ve epilasyonumuz bitene kadar bu iğne kullanılacak. K4 demişti uzmanım iğne için.

ben de bitene kadar kullanıcam ama benimki 12 lira altın iğne diyolar ya ondan benmkisi fiyat farkı birazda şehirle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…