Ilk hareketleri

hakper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
63
0
86
İstanbul
arkadaşlar ben 15+1 haftalık ikizlerime hamileyim,merak etiğim konu şu,yavrularımın hareketini ne zaman hissedicem?herkez kaçıncı haftasında hissetiğini yazarsa çok sevinirimyerimseniben

arkadaşlar ben 15+1 haftalık ikizlerime hamileyim,merak etiğim konu şu,yavrularımın hareketini ne zaman hissedicem?herkez kaçıncı haftasında hissetiğini yazarsa çok sevinirimyerimseniben

Canım bu haftalar henüz çok erken. Doktorların söylediğine göre ilk hamileliklerde genelde 20.haftadan sonra hissediliyor. Ama ben 15+5'ken hissettim ilk hareketini. Ondan sonra da düzenli olarak devam etti. Gerçi benimki ikiz hamilelik değil. Tek bebişim var. Doktorun söylediğine göre çok hareketli ve gelişimi önde giden bi bebek olduğu için bu kadar erken hissetmişim. Meraklanma yani daha vaktin var a.s.

canım merhaba ben 19. haftadayım drum 20. haftadan sonra net hissedersin dedi hakikatende yeni hissetmeye başladım bebeklerimi bende önceden neden hissetmiyorum diye kafayı yemek üzereydim ama şimdi günde en az 1-2 saat hissediyorum hareketlerini

canım merhaba ben 19. haftadayım drum 20. haftadan sonra net hissedersin dedi hakikatende yeni hissetmeye başladım bebeklerimi bende önceden neden hissetmiyorum diye kafayı yemek üzereydim ama şimdi günde en az 1-2 saat hissediyorum hareketlerini

cnm selam nasılsın? bende bişeyler hissediyorum ama hissettiklerim bebişlermi tam ayırd edemiyorum önceleri gaz olabilir diye düşündüm ama dün gece çok fena ishal olunca gazın nasıl hareket ettiği konusunda bi şüphem kalmadı sanırım hissettiklerim bebeklerim... ama ben senin gibi 1-2 saat hisstemiyorum benim kızlar pek uslu ablaları :D aralıklı hissediyorum...

17. haftadan itibaren hissetmeye başladım. harika bir duygu. pıt diye vuruyor yaramazlar.sanki içimde balık var . değiyor arada bana.

Dün gerçek manada bebeklerimin hareketini hissettim..1-2 gündür bi kıpırdanma..mısır patlatılıyor..yahut..gazoz kabarcıkları gibi bişeyler hissediyordum ama tam emin değildim..Akşam yemeğinden sonra uzandım kk ya bakarken..bi hareketlenme oldu sonra elimi koydum ....elimde bile o vuruşu hissettim ya..süpeeeerdi..çok güzel..şükürler olsun..

Ben ilk doktora hissediyorum sanırım dediğimde yok canım erken daha filan demişti. Sonra usg ile bakarken aynı anda harwketini hissedince emin olduk bebeği hissettiğimden. Nadiren de olsa erken olabiliyormuş.

Ben şanslılardanım 13. Haftadan itibaren birini 15. haftadan itibaren de ikisini çok net hissediyorum. Ama genelde 15-16 dan önce beklemeyin der doktorlar.

Back
X