• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hamilelik belirtileri

birmavii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
15
4
1
29
Kızlar iki aydır bebek düşünüyoruz ve ben bu ay bazı belirtiler yaşıyorum ama psikolojik mi emin değilim, adetime 10 kala bel ve kasık ağrım başladı, 7 gün kala resmen adet olacakmışım gibi arttı,bir de 7 gün kala doktora gittim ben vajinal akıntı testi için akıntıdan aldı,alttan ultrasonla baktı hiç ağrım vs olmadı ama akşam kasıklarım çok ağrıdı bir de kahverengi akıntı geldi, belki de o yüzden ağrım arttı o gün bilimiyorum, şu an adetime 5 gün var sürekli uyku ve aşırı halsizliğim ve koku hassasiyetim var ama bel ağrım devam etmesine rağmen kasıklarımdaki ağrım yok denecek kadar azaldı bilmiyorum belki de sürekli dinlendiğim için azaldı. Benim merak ettiğim bu kasık ağrısı sizlerde nasıl oldu ilk heyacanım olduğu için nasıl sorduğumu bile bilemedim kusura bakmayın🙄tecrübeli olanlar biraz aydınlatırsa sevinirim.

Kızlar iki aydır bebek düşünüyoruz ve ben bu ay bazı belirtiler yaşıyorum ama psikolojik mi emin değilim, adetime 10 kala bel ve kasık ağrım başladı, 7 gün kala resmen adet olacakmışım gibi arttı,bir de 7 gün kala doktora gittim ben vajinal akıntı testi için akıntıdan aldı,alttan ultrasonla baktı hiç ağrım vs olmadı ama akşam kasıklarım çok ağrıdı bir de kahverengi akıntı geldi, belki de o yüzden ağrım arttı o gün bilimiyorum, şu an adetime 5 gün var sürekli uyku ve aşırı halsizliğim ve koku hassasiyetim var ama bel ağrım devam etmesine rağmen kasıklarımdaki ağrım yok denecek kadar azaldı bilmiyorum belki de sürekli dinlendiğim için azaldı. Benim merak ettiğim bu kasık ağrısı sizlerde nasıl oldu ilk heyacanım olduğu için nasıl sorduğumu bile bilemedim kusura bakmayın🙄tecrübeli olanlar biraz aydınlatırsa sevinirim.
Merhabalar bende iki buçuk sene dinledim kendimi burdaki insanlardan belirtiler aradım kendime baktım kasık ağrısını geçtim artık kirpigime vücuduma bakmaya başladım ama inanki herkesin vücudu farklı burda birisiyle aynı ay hamile kaldık onun akıntısı olmamıştı benim hayla akıntım var onun bel ağrısı olmuştu bende sadece bir iki kere oldu o yüzden asla belirti arama ve akışına bırak ben tedavi ile hamile kaldım ama ilk defa hamile kaldığım ay kendime uğraşlar buldum hiç birşey bulamazsam kalktım yemek yaparken şarkı açtım oynadım hep kendimi eglendirrim inan stres yapmayı kendini dinlemeyi bıraktığın an hamile kalacaksın eğer bir sıkıntı yoksa yada bir doktora gidip hormon tahlili vs yaptır eşinde test yaptırsin inan sonrasinda bir sıkıntı çıkarsa doktorunla görüşüp başlarsın tedaviye ama bir sıkıntı yoksa bir sene kadar süren var kafanı rahatlattığın sürece hamile kalırsın Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun

Çok teşekkür ederim cevabınız için, haklısınız biraz akışına bırakmam lazım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin🤲

Merhaba. Bence hiç kendini dinleme belirti varmi yokmu diye. Adetin 1 2 gun gecikmesini bekle. Gerçekten insan psikolojik olarak belirtiler yasiyo bazen. Mesela ben ocak ayinda korunmayı biraktim. Subatta adete 10 gun kala goguslerdi şişkinlik halsizlik kasık ağrısı testler yaptim kendimi baya hamile hissettim cunku cok düşünüyodum hamilemiyim diye. Negatif çıktı. Adete 3 gun kala kan tahlili yaptirdim negatif. 3 gun gecikmem oldu doktorumu aradim, hapi birakinca bi kac ay düzensizlik olabilir veya psikolojik olarak kendini hamileyim diye kandirmis olabilirsin dedi gulerek 😄 sonra en son martta adet oldum sonraki Adeti bekliyorum ama acelemiz yok takip etmicem artik rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur dedim. Hic aklimda yoktu. Yine kasık ağrısı gögüşlerde şişkinlik ağrıı halsizlik uyku hali vardı ama hic hamilelik diye düşünmedim. Adetime 2 gün vardı o iki gün keskin sabah bulantilarim oldu. O gun iste acaba dedim adetimin 1 gun gecikmesini bekledim. Test aldim yaptim positif ☺ demem o ki sabırla bekle kafana takma kendini çok dinleme. İnan bana kafaya takmak surekli düşünmek cok etkiliyor. Rabbim sanada isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤

Back
X