İlk Hamileliğinizde Bebeğinizin Hareketlerini Ne Zaman Hissetiniz

Esrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
430
6
İlk Hamileliğinizde Bebeğinizin Hareketlerini Ne Zaman Hissetiniz.
Ben 19. Haftadayım Çok mu? acele ediyorum dersiniz.

canimm bende dogru dürüst 25. haftamda hissettim merak etme edersin insallah! cok güzell bir duyguu:ecrin_bebek:

20 haftamda hissettim ama zayıf hareketler zaten,acele etme hissedersin yakında.

ooooooooooooo bir kere daha ooooooooo çok geç hissetmişsiniz ya gerçekten çok geç ben 13 14 .haftalarda hissedilir sanıyordum demek öyle değil

ılk hamileliğimi hatırlamıyorum ama şimdikinde 10. haftadan beri hissediyorum bebeğimin hareketlerini. 14 haftanın içindeyim ve o bir parmak bebek olsada şuan dönüşlerini çok rahat hissediyorum(uzandığımda). Canım sana tavsiyem sessiz bir ortamda uzan ve tüm dikkatini vererek elini gezdir bebeğinin olduğu tarafta. Emin ol hissedersin(eğer çok kilolu değilsen). Çünkü 19 hafta az değil. Bebişin kocaman olmuş :ecrin_bebek:

esrs canım hiç telaşlanma önce hissetmiş gibi oluyorsun ama asıl 22 veya 22 haftan geçince hissetmeye başlıyorsun bende 16da filan hissettim diye düşündüm ama onlar sadece seyirme gibiydi acele etme sonraa tepikleri hep hissedersin zaten

Canım, kişiden kişiye değişiyormuş hissetme zamanı. bende 18. haftamda hissettim. Birde ilk hamilelikte emin olamıyorsun. Ben 18. haftada hissettim ama emin olmam 19-20. haftaları buldu.

ben 23. haftamdayım ama hala tam anlamıyla hissedemedim bende sabırsızlıkla bekliyorum bazen korkuyorum bi sorunmu var diye

ilk bebekte 5-ci aya gecdigimde hareketlerini hissettim
ama ikinci bebekte 3.5 ayligimda hissettim

bende 17-18 haftalarda hissettim kuzucuğumun kıpırdılarını

Kilolu değilim ara sıra pıt pıt birşeyler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketlerimmi yoksa bebişimin hareketlerimi emin olamıyorum ilk hamileliğim olduğu için.

Kilolu değilim ara sıra pıt pıt birşeyler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketlerimmi yoksa bebişimin hareketlerimi emin olamıyorum ilk hamileliğim olduğu için.
canimm merak etme bebsinin hareketidir o :emir_bebek: böyle sankikarninda gaz varmis gibi hissedersin yada balon köpürcükleri gibi pit pit cok hafif hareketlerini hissedersin canim!

ben 20. haftadayim yeni basladi ama cok keskin degil bazen hic hareket etmiyor bazen hareket ediyir

Canım ben 18+5 günlük hamileyim ben de senin gibi hissediyorum. Doktorum 2 - 3 haftaya kadar daha net hissedersin dedi.

X