mrb kızlarr allah hepinizin yardımcısı olsun bende bişey sorucam.... 3-4 gündür bende mide yanması var normalde bugun adet olmam lazımdı ama olmadı mayıs 20 de en son oldu hiç bir adetbelirtisi yok sadece mide yanması varr birdee azıcık bir yol yürüsem bakkalaa gitsemm yoruluyorummm ayaklarımda derman kalmıyorrrr hamilee olma sansım varmıdır...
canım inanır mısın ben de adet günlerimde mide yanması yaşadım. bi gün Türk kahvesiiçmiştim 2-3 gün midem yandı. şu an hamileyim. inşallah sen de öylesindir.
benim ilk hamileligim cok sıkıntılıydı asırı bulantım vardı ama ikincide cok rahattım sanırım kız bebişlerde bulantı fazla oluyor tavsiyem bulantım var diye cok uzun süre ac kalmayın tuzlu birseyler atıstırmak en iyisi allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydınn şimdi test yaptımmm işyerindeyimm ama yine tek çizgidee kaldı..heray umutlanmaktan bıktım artıkk olmuyorrr ((((
çok sevindim bu yorumuna canım. benim ilk çocuum oğlan. ve aşırı bulantım oldu. 9 ay kustum. yattım, depresyona girdim. çalışamadım. şimdi 7 haftalık hamileyim ve rahatım çok şükür. birincisinde bulantılarım daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı.
canım benim ya. inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun yavruna. doktora muayene oldun mu? bir sorun mu var?