ilk hamileliğinde çok bulantı yaşayıp ikincisini bulantısız geçiren var mı?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve henüz bulantım yok. gerçi daha 5 hafta 3 günlüğüm ama acaba ikincisini bulantısız geçiren var mı?

canım bende ikinci gebeliğideyim
bende hiç olmadı bulantı diğerinde de
ama bunda aşırı mide yanması var bende de o fark var

mrb kızlarr allah hepinizin yardımcısı olsun bende bişey sorucam.... 3-4 gündür bende mide yanması var normalde bugun adet olmam lazımdı ama olmadı mayıs 20 de en son oldu hiç bir adetbelirtisi yok sadece mide yanması varr birdee azıcık bir yol yürüsem bakkalaa gitsemm yoruluyorummm ayaklarımda derman kalmıyorrrr hamilee olma sansım varmıdır...

canım inanır mısın ben de adet günlerimde mide yanması yaşadım. bi gün Türk kahvesiiçmiştim 2-3 gün midem yandı. şu an hamileyim. inşallah sen de öylesindir.

canım inanır mısın ben de adet günlerimde mide yanması yaşadım. bi gün Türk kahvesiiçmiştim 2-3 gün midem yandı. şu an hamileyim. inşallah sen de öylesindir.

günaydınn şimdi test yaptımmm işyerindeyimm ama yine tek çizgidee kaldı.. heray umutlanmaktan bıktım artıkk olmuyorrr ((((

benim ilk hamileligim cok sıkıntılıydı asırı bulantım vardı ama ikincide cok rahattım sanırım kız bebişlerde bulantı fazla oluyor tavsiyem bulantım var diye cok uzun süre ac kalmayın tuzlu birseyler atıstırmak en iyisi allah hepimizin yardımcısı olsun

çok sevindim bu yorumuna canım. benim ilk çocuum oğlan. ve aşırı bulantım oldu. 9 ay kustum. yattım, depresyona girdim. çalışamadım. şimdi 7 haftalık hamileyim ve rahatım çok şükür. birincisinde bulantılarım daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı.

günaydınn şimdi test yaptımmm işyerindeyimm ama yine tek çizgidee kaldı.. heray umutlanmaktan bıktım artıkk olmuyorrr ((((

canım benim ya. inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun yavruna. doktora muayene oldun mu? bir sorun mu var?

insallah hep böyle devam eder bende ilk baslarda cok rahattım taki iki gün önceye kadar o kadar üsütmüsümki toparlanamıyorum istah sıfır iki kere dikkat etmeli insan kendine hamileyken allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...

Benim aksine ilk gebeliğimde yani oğlumda bulantım hiç olmamıştı bu gebeliğimde bulantılarım oldu bu bebişim kız

canım benim ya. inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun yavruna. doktora muayene oldun mu? bir sorun mu var?

mrh cnm hala adet olmadım olucakmış gibi oluyorr ağrı sızı kalmıyorr suandaa aynı şekildeyim doktoraa gittim ne bende nede eşimdee bir sıkıntı yok tabiki tek doktorlaa yetinmemek gerekiorr bir başka dr. gdidicem p.tesi günü bidaha ne gerekiorsa yaptırcam ilaçlı rahim filmi istedi ama çok pahalı 375 tl ona suan gücüm yetmior yaptırmak için malesef

Ayyy konuu cokk eskii ama bende korku ucindeyim oglumda asiri bulantim olduu yatalak gibi yattim.7 haftalik hamileyim fazla bulantim yokkk busefer ins hic olmaz

Benimde ilk gebeligimde 4.5 ay kustum cok kotu gecmisti kizim oldu suan ikinciye hamileyim yok dencek kadar az oldu bulantim kismetse oglum olcak

Merhaba arkadaşlar

Konu eski ama aynı durum bende de mevcut. İlk hamileliğimde kızımda midem çok daha fazla bulanıyordu. Bunda da bulanıyor ama daha az, tiksinme ve hazımsızlık oldu. Herşeyi yiyemiyorum ama midem bulantım az olduğu için korkuyorum. 5. Haftadayım

Konu sahipleri naaptınız ? Sağlıklı gebelik geçirdiniz mi ? Bu tamamen normal mi

Daha önce bir düşüğün olduğu için korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…