- 4 Kasım 2024
- 9
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi Hicrannogel
NegatifKan testinde sonuç ne çıktı :/
Halende adetime 4 gun var adet gecikmesi yasamadan once bunlar olduNegatif
Adet gecikmesini bekleyin bence testlere göre hamilesiniz çünkü değer yükselebilir inşallah birgün bile fark ediyorHalende adetime 4 gun var adet gecikmesi yasamadan once bunlar oldu
Ya insalh ama adet sancisi gibi sancilar gelmesi normalmiAdet gecikmesini bekleyin bence testlere göre hamilesiniz çünkü değer yükselebilir inşallah birgün bile fark ediyor
Hamilelikle adet sancısı aynı hiç kafanıza takmayın yüksek hayrınıza sonuçlanır umarım her şey gönlünüzce olsunYa insalh ama adet sancisi gibi sancilar gelmesi normalmi
Allah razi olsun insalh guzel haberlerle yazarim tekrarHamilelikle adet sancısı aynı hiç kafanıza takmayın yüksek hayrınıza sonuçlanır umarım her şey gönlünüzce olsun
Bende bu testlerden yaptım 4 tane gözle görülmeyecek kadar silikti inanamadım çünkü üç gün öncesinde hastalandım hastane gebelik testi yaptı negatif çıkmıştı. Ve üç gün sonra testte pozitif çıktı sonra ise doktora gittim iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim 63 çıktı başlangıç dedi yani panik yapma mesela geç dölenme olmuştur mesela iki günde iki katına çıkıyor benim ne kadar düşük teste çıkması imkansız o zaman negatif çıktı hemen evde ki teste pozitif çıktı ve ben adetime 8 gün kala öğrendim bekle. Adetinin ilk günü test verBen 2 gun ust uste farkli erken gebelik testi aldim 1 eczanede 2. Diyer eczanede 2 toplam 4 tane birincu gun 2 tabe test yaptim azicik
Hafif bi silik cizgi cikti 2. Gunde 2 tane yaptim
Her ikisi de beli edecek sekilde cift cizgi cikti ondan sonraki gun kan testi verdim negatif cikti ve adet sanciai gibi sanci cekiyorum adetime de 4 gunum var bu testleri yaptim sizce gebelik varmidir cok unutlandim gebelik testinde ama kan testinde hayal kiriligj ysadim bana yardimci olurmusunuz gebelik varmi?
Bende bu testlerden yaptım 4 tane gözle görülmeyecek kadar silikti inanamadım çünkü üç gün öncesinde hastalandım hastane gebelik testi yaptı negatif çıkmıştı. Ve üç gün sonra testte pozitif çıktı sonra ise doktora gittim iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim 63 çıktı başlangıç dedi yani panik yapma mesela geç dölenme olmuştur mesela iki günde iki katına çıkıyor benim ne kadar düşük teste çıkması imkansız o zaman negatif çıktı hemen evde ki teste pozitif çıktı ve ben adetime 8 gün kala öğrendim bekle. Adetinin ilk günü test ver
Canım üzücü ama yalancı pozitif çıkarıyor bu testler güven olmuyorBen bu mesajı yazdıktan sonra adet oldum kan gordum cok agrı cektım adetıme 3 gun kala erken gırdım yanı o nasıl oluyo ben anlamıyorum yerleşme kanaması degıldır bıldıgım adet yanı bana fıkır verebılırmısınız
Yanı aynı markaydı ve farklı 2 yerden aldım ondam şaşırdm bırdaha güvenmıcem o testlereCanım üzücü ama yalancı pozitif çıkarıyor bu testler güven olmuyor