İlk hamileliği idrarda çıkıpta 2. Hamileliğini idrarda göremeyen var mı ?

Rojindeniz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
6
0
6
31
Testin yanılma payı var mı ? İzin alamadığım için kan testi henüz yaptıramadım. Regl 6 gün gecikti. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz

6gün gecikti ise aslında çıkması lazım testte....
Normalde negatif çıkınca test yanılmıs olabiliyor ama sonuç pozitif ise test yanılmıyo o kesin diyorlar.

Testi atar mısın bakalım

Beyaz değilde hafif pembe lik varsa gebelik vardır

Beyaz değilde hafif pembe lik varsa gebelik vardır
Pembelik yok bildiğiniz beyaz bir çizgi. İlk hamileliğimde direk çıkmıştı bu sefer çıkmadı ama kendimi hamile gibi hissediyorum. Bazıları idrar çıkmıyo falan diyolar ama öyle bişey olsaydı ilk çocuğumda da çıkmazdı öyle değil mi ?

Ben kadınların önsezilerine güvenirim. Testte çıkmadı ama hamile gbi hissediyorum diyorsunuz bu durumda testi yarın gene yapın ya da aklınızds kalmasın kan verin. Ben iki gebeliğimdede hissettim testlerin negatif çıkıyordu çünkü daha adet tarihim bile gelmemişti ama ben biliyordum. Adet vaktimde silik çıktı .

Evet olsa hemen çıkıyor ve 6gün gecikme ile de çıkardı diye tahmin ediyorım ama yine de kesin sonuc kan vermek.. Ya da testi tekrarlayn ilk idrar ile

Testin yanılma payı var mı ? İzin alamadığım için kan testi henüz yaptıramadım. Regl 6 gün gecikti. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz
Ben bişey göremedim tam net değil o yüzden bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…