İlk haftalarda beta hcg

my3011

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
91
85
8
Merhaba kızlar ben pazartesi günü adetime 5 gün kala evde test yaptım ikinci çizgi çıkınca gittim kan verdim 12 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarlayalım dedi çarşamba günü 2 gün sonra tekrarladım 56 çıktı. Gayet güzel artış dedi.
Perş akşam birz kahverengi leke geldi ertesi gün cuma sabah tekrar beta bakıldı 89 geldi hatta kasık ağrım ve birz lekelenme olunca progestana başladı. Pazartesi tekrar beta bakılcak pazartesi adetim 2 gün geçmiş olcak. Sizce artış kötü mü? Bide kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir mi?

artısta sorun yok ılk zaman oyle pat dıye artar. sonra 2 gune yuzde 100 olurmus.. yanı 1 gunde yuzde 50 olsa duz hesap 56 dan 84 e cıkardı :) e guzel ıste senın 89.. sadece lekelenmen takıp edılmelı. rabbım hayırlısını vrsın. yat dınlen bıraz. kafanı baska seylerle mesgul et:)

hmm gercı sen persembe degıl cuma baktırmıssın . neyse hayırlısıyla pazartesı bı gelsın de :)

merhaba
pazartesi degerim 906
çarsamba aynı saatte aynı labratuvarda 1179 cıktı
acaba saglıklı bır deger degıl mı
kimyasal yada boş gebelik yada dış gebelik midir
yuzde 60 artmamıs
yuzde 30 artmıs değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…