İlk haftalarda ağrısı Olan var mı ?

Hadi gözün aydın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş uzanma agır kaldırma ani hareketlerden uzak dur Allahın izniyle hicbirsey olmaz
Kuzum bir şey sormak istiyorum izninle. Gebe olduğumu için. Regl ağrısı gibi ama çok hafif bir de sanki tuvalete çıkma hissi oluyor. Hani kağıt keser inceden sızlar ya o kesik sanki öyle çok hafif alt kasıklarımda böyle yanma gibi sızı gibi bir ağrım var. Bu tip bir ağrın oldu mu? Normalde benim regl ağrım böyle olmaz bat a 4 gün var

Ben hamileligimde yaşadım idrar yolu enfeksiyonu oldum ve hamilelerde çok fazla oluyor ve hamilelikte idrara cıkma ve ilk dönemlerde gaz sancıları da oluyor herkeste farklı olabiliyor bende ilk kokular agır gelmısti ve ben hamile oldugumu gögüs halkalarm büyüyünce anlamıstım bat adet gününe 4 gün var demek mi ben 4 gün kala yaptım birsey cıkmadı geciktikten sonra yaptım test pozitifti

Teşekkür ederim canım evet bat adete 4 gün var demek

Yüksek yerlere uzanma mutfak dolabı gibi Yüksek olan yerlere mesela kolunu uzatacak kadar uzanma yani 3 ay bitene kadar canım
Tamda taşınma arefesindeymdikkat edeceğim mutlaka ağır bişi kaldırmayaya çalışıyorum teşekkür ederim

Tamda taşınma arefesindeymdikkat edeceğim mutlaka ağır bişi kaldırmayaya çalışıyorum teşekkür ederim
Yukarı uzanmak zorunda kalırsan sandalye filan kullan o zaman ama 3 ay önemli aman dikkat et agır kaldırma sakın kendini koru kolay gelsin taşınma işlerin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…