İlk haftalarda ağrısı Olan var mı ?

nesvezey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
42
11
3
26
3/4 gün önce test yaptım ikincisi silik çıktı adetim de geçti bi hafta oldu ama karnımda belimde tuhaf ağrılar var normal midir bu yarın doktora gideceğim daha bi netleştirmek için de ama bi yandqnda korkuyorum

Adet agrısı gibi hafif kasık agrım vardı ve bel agrım olmustu benimde

4 aylık aylık hamileyim hala bel ve kasık agrılarım devam ediyor arada
Ve kan tahlili en net olandır yarın bizide haberdar edin ve neden korkuyorsunuz

Evet canım oluyor normal çok yoğun bir ağrı değilse minik minik Kasım ağrıları normal regl olacak gibi

Evet ağrılar normal

Benim de adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu ilk ay kanama veya lekelenmeleriniz yoksa bence korkmanıza gerek yok bazen enfeksiyondan ötürüde oluyor ağrılar ben ağrı şikayetiyle gitmiştim enfeksiyon var o yüzden çok oluyor demişti dr

Kanama vs. yok çok şükür daha önce 2 düşük yaşadığım için korkuyorum üzerinden 5 yıl geçti ama işte yine tedirginim dediğiniz gbi enfeksiyon da olabilir o bende sürekli olan bişiydi antibiyotik kullanıyordum hep belkide öyledir

Daha önce 5 yıl kadar önce 2 düşük yaşadım o yüzden korkum
Endişe tedirginlik sizi hep mutsuz eder Rabbim isterse siz yatsanız dahi o bebek size nasip olmaz ama o bebek size nasip ise ne yapsanızda dünyaya gelir tasalanmayın

Beni uykudan uyandiran agrilarim var ve belim de agriyor, 5.haftadayim. Doktor kanaman yoksa sorun da yoktur dedi. Icinizi ferah tutun. Negatif dusunceleri uzaaklastirin kendinizden. Hayirlisi olsun

Kan verdim canım beta 144 çıktı doktor çok küçük daha dedi folik asit verdi ağrılara normal dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim
Hadi gözün aydın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş uzanma agır kaldırma ani hareketlerden uzak dur Allahın izniyle hicbirsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…