Adet agrısı gibi hafif kasık agrım vardı ve bel agrım olmustu benimde3/4 gün önce test yaptım ikincisi silik çıktı adetim de geçti bi hafta oldu ama karnımda belimde tuhaf ağrılar var normal midir bu yarın doktora gideceğim daha bi netleştirmek için de ama bi yandqnda korkuyorum
4 aylık aylık hamileyim hala bel ve kasık agrılarım devam ediyor arada3/4 gün önce test yaptım ikincisi silik çıktı adetim de geçti bi hafta oldu ama karnımda belimde tuhaf ağrılar var normal midir bu yarın doktora gideceğim daha bi netleştirmek için de ama bi yandqnda korkuyorum
Evet canım oluyor normal çok yoğun bir ağrı değilse minik minik Kasım ağrıları normal regl olacak gibi3/4 gün önce test yaptım ikincisi silik çıktı adetim de geçti bi hafta oldu ama karnımda belimde tuhaf ağrılar var normal midir bu yarın doktora gideceğim daha bi netleştirmek için de ama bi yandqnda korkuyorum
Daha önce 5 yıl kadar önce 2 düşük yaşadım o yüzden korkum4 aylık aylık hamileyim hala bel ve kasık agrılarım devam ediyor arada
Ve kan tahlili en net olandır yarın bizide haberdar edin ve neden korkuyorsunuz
Evet evet adet ağrısı gbi ama değil tuhaf bişi belim de öyle hani bu kadar hissediyor olabilmem normal midir bilmiyorumAdet agrısı gibi hafif kasık agrım vardı ve bel agrım olmustu benimde
Evet ağrılar normal3/4 gün önce test yaptım ikincisi silik çıktı adetim de geçti bi hafta oldu ama karnımda belimde tuhaf ağrılar var normal midir bu yarın doktora gideceğim daha bi netleştirmek için de ama bi yandqnda korkuyorum
Evet benim çok tuhafıma gidiyor normaldir inşallah yaaaEvet canım oluyor normal çok yoğun bir ağrı değilse minik minik Kasım ağrıları normal regl olacak gibi
Normal canım korkmaEvet benim çok tuhafıma gidiyor normaldir inşallah yaaa
İnşallah canımEvet ağrılar normal
Normal canım korkm
yarın doktora gidince daha bi rahatlayacağım teşekkür ederimNormal canım korkma
Cok normal rahatlayın dediğim gibi bende aynı seyler oldu hayırlısı olsun hakkınızdaEvet evet adet ağrısı gbi ama değil tuhaf bişi belim de öyle hani bu kadar hissediyor olabilmem normal midir bilmiyorum
Amin inşallah teşekkür ederimCok normal rahatlayın dediğim gibi bende aynı seyler oldu hayırlısı olsun hakkınızda
Benim de adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu ilk ay kanama veya lekelenmeleriniz yoksa bence korkmanıza gerek yok bazen enfeksiyondan ötürüde oluyor ağrılar ben ağrı şikayetiyle gitmiştim enfeksiyon var o yüzden çok oluyor demişti dr3/4 gün önce test yaptım ikincisi silik çıktı adetim de geçti bi hafta oldu ama karnımda belimde tuhaf ağrılar var normal midir bu yarın doktora gideceğim daha bi netleştirmek için de ama bi yandqnda korkuyorum
Kanama vs. yok çok şükürBenim de adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu ilk ay kanama veya lekelenmeleriniz yoksa bence korkmanıza gerek yok bazen enfeksiyondan ötürüde oluyor ağrılar ben ağrı şikayetiyle gitmiştim enfeksiyon var o yüzden çok oluyor demişti dr
Endişe tedirginlik sizi hep mutsuz eder Rabbim isterse siz yatsanız dahi o bebek size nasip olmaz ama o bebek size nasip ise ne yapsanızda dünyaya gelir tasalanmayınDaha önce 5 yıl kadar önce 2 düşük yaşadım o yüzden korkum
Doğru söylüyorsunuz hayırlısı olsun inşallahEndişe tedirginlik sizi hep mutsuz eder Rabbim isterse siz yatsanız dahi o bebek size nasip olmaz ama o bebek size nasip ise ne yapsanızda dünyaya gelir tasalanmayın
Kan verdim canım beta 144 çıktı doktor çok küçük daha dedi folik asit verdi ağrılara normal dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim4 aylık aylık hamileyim hala bel ve kasık agrılarım devam ediyor arada
Ve kan tahlili en net olandır yarın bizide haberdar edin ve neden korkuyorsunuz
Hadi gözün aydın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş uzanma agır kaldırma ani hareketlerden uzak dur Allahın izniyle hicbirsey olmazKan verdim canım beta 144 çıktı doktor çok küçük daha dedi folik asit verdi ağrılara normal dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?