İlk haftalaf

Uye127

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
158
63
37
Herkese merhabalar, ben yeni evliyim. Bir hafta kadar oldu. Fakat bu aralar ilişki sonrasında. Akşama kadar sürekli idrar varmış gibi hissediyorum. Acaba ilişki sonrası bu normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım?

Herkese merhabalar, ben yeni evliyim. Bir hafta kadar oldu. Fakat bu aralar ilişki sonrasında. Akşama kadar sürekli idrar varmış gibi hissediyorum. Acaba ilişki sonrası bu normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım?
Balayı sistit’i deniliyor. İdrar yolu enfeksiyonu bir araştırın

Sistit olmuşsunuz. Siz kadın doğuma, eşinizde ürolojiye gitsin. Siz tedavi olursanız eşiniz olmazsa yine bulaşır. Ve iki taraflı hijyene dikkat edin. Birde gün içinde bol su için

Gerçekten hayattan soğudum, an itibariyle 5 dk da bir tuvalete gidiyorum. Tahlil verdim ama henüz çıkmadı. Geceyi atlatmak için ne yapmam gerek

Şimdi bunun 2 sebebi var.
1-) Sistit:sürekli ve ağrılı idrar sürekli tuvalete gitme hissi
2-)Eğer boşalamıyorsanız bu da idrariniz varmış gibi ağrı yapar ama anlık bir şeydir.

X