Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhabalar, ben yeni evliyim. Bir hafta kadar oldu. Fakat bu aralar ilişki sonrasında. Akşama kadar sürekli idrar varmış gibi hissediyorum. Acaba ilişki sonrası bu normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım?
Herkese merhabalar, ben yeni evliyim. Bir hafta kadar oldu. Fakat bu aralar ilişki sonrasında. Akşama kadar sürekli idrar varmış gibi hissediyorum. Acaba ilişki sonrası bu normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım?
Sistit olmuşsunuz. Siz kadın doğuma, eşinizde ürolojiye gitsin. Siz tedavi olursanız eşiniz olmazsa yine bulaşır. Ve iki taraflı hijyene dikkat edin. Birde gün içinde bol su için
Şimdi bunun 2 sebebi var. 1-) Sistit:sürekli ve ağrılı idrar sürekli tuvalete gitme hissi 2-)Eğer boşalamıyorsanız bu da idrariniz varmış gibi ağrı yapar ama anlık bir şeydir.