• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk hafta hamilelik belirtisi olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar adet dönemi gelmeden hamilelik belirtisi olur mu ? Normalde yumurtlama dönemi vajinamdan değişik bir akıntı gelirdi bu sefer görmedim ya da dikkatimden kaçtı bilemiyorum bu durum hamilelikle ilgili ipucu verir mi? Çok sabırsızım adet dönemimim gelene kadar aklıma sürekli acaba hamilemiyim değil miyim diye ilk hafta belirti olmaz değil mi kafamda bir şeyler anlamlandırmak istiyorum galiba 🙄🙄

Bende de mesela şu an
Nefes darlığı hafif
Mide bulantısı ama çok çok az
Akıntı
Kaşık ağrısı
Sırt ağrısı falan var belki de adet öncesi belirtiler bilmiyorum adetime 8 gün var TEst yaptım negatif

Bence böyle belirtiler yaniltici olabilir cünkü hamilelik düsünen kadinlar cok cabuk o piskolojiye kapilip belirti varmis gibi hissedebiliyor. En sagliklisi bekleyip test yapmak

Kızlar yaaa bende sabıraızlanıyorum. Yumurtlama döneminden sonra ayın 12sinde 17 ve 18inde ilişki oldu. 12sinde ki tuttuysa akşamdan akşama yemekten sonra kabıma sığmıyorum sanki midem bulanıyor hafif baş ağrım tutuyor. Çok erken değil mi bende aynı duygular içindeyim nolur hamile olayım Allahımmmmm

Evet aşırı ekşi isteğiyle mutfağa kosmustum adetime bir hafta vardı ertesi gün kan verdim pozitifti 🧿 🥰🤲 Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰 bizde sağlıkla kucağımiza alalım İnsAllah 🤗

İnşallah hamilesinizdir yürekten dilerim pozitif sonuçlarınızı duyalım inşallah . Belirtiler içinde birazcık erken ama umarım doğrudur 💗

Evet aşırı ekşi isteğiyle mutfağa kosmustum adetime bir hafta vardı ertesi gün kan verdim pozitifti 🧿 🥰🤲 Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰 bizde sağlıkla kucağımiza alalım İnsAllah 🤗
Yaaa inşallah birde ben işyerimde günde 3 yada 4 kez tuvalete çıkardım daha saat 3 bugün 5. Defa çıktım

Back
X