tecrübeli hanımlardan ve yeni evlencek gelin adaylarından fikir istiyorum :)
nişanlım önümüzdeki aydan sonra inşallah askere gidicek ve dönüşünde kısmet olursa dügünümüz olcak. bizde bu aralar balayı durumunu konusuyoruz napalım ne edelim diye. kışın erken rezervasyon kampanyalarından yararlanmak adına yerimizi erkenden ayırtcaz.. ben istanbuldayım ama eşimle antalyada yaşıcaz. eşimin ailesi de sivaslı :) dügünümüz sivasta olcak.. biz nişanlımla dügün gecesi deil ertesi günü balayına gideriz diye düşündük. yani bende ilk gün orda sıkıntı olmaz diye düşündüm sonucta evde kimse olmıcak ama yakınlarım ilk gün orda kalınmaz rahat edemezsin falan dedi. gercekten rahat edemezmiyim acaba ? yani sonucta evde kimse olmayacak. ki temizlige mahremiyete dikkat eden insanlar da işte bilemedim yinede
Bilemedim şimdi.Ben asla istemezdim. Önemli olan sizin fikriniz. Sizce bir problem yoksa olabilir. Bence bu durum çok kişisel. Nasıl rahat ederseniz öyle olsun.
Bizim de öyle oldu, mecburen ailesinin evinde kaldık. Ben açık açık istemediğimi belirttim, kalacaksak kardeş kardeş uyuruz dedim; nitekim öyle oldu. Zaten yataklarında yatmak istemedim, kanepeyi hazırladık.
Bizim de öyle oldu, mecburen ailesinin evinde kaldık. Ben açık açık istemediğimi belirttim, kalacaksak kardeş kardeş uyuruz dedim; nitekim öyle oldu. Zaten yataklarında yatmak istemedim, kanepeyi hazırladık.
benimde böyle olcak büyük ihtimal. bide şey bilmedigim icin soruyorum ama öncesinde yatak hazırlama oluyo mu? yani onlar hazırlar mı? sanki öyle bişey duymuştum dügün öncesi yatagı onlar hazırlar diye. yani öyle bişi olmassa bende kanepede yatarım. ne kadar nevresimi yastıgı değiştirirlerse değiştirsinler yinede anne baba yatagında olmas heralde ay bilemedim şimdi..
benimde böyle olcak büyük ihtimal. bide şey bilmedigim icin soruyorum ama öncesinde yatak hazırlama oluyo mu? yani onlar hazırlar mı? sanki öyle bişey duymuştum dügün öncesi yatagı onlar hazırlar diye. yani öyle bişi olmassa bende kanepede yatarım. ne kadar nevresimi yastıgı değiştirirlerse değiştirsinler yinede anne baba yatagında olmas heralde ay bilemedim şimdi..
Uygun fiyatlı bir otelle anlaşın.
Kayınvalidenin evinde ilk gece geçirmek?
Ömrünüz boyunca ilk özen anlarınızı kayınpederiniz ve kayınvalidenizin anılarının bol bol olduğu odalarda yaşamak ve hatırmalaktan iyidir.
canım kuzenlerden biri şehir dışına evlendi. k.valide de başka şehirde, düğün eşinin memleketinde oldu. k.validesi evinin bir odasını onlara özel olarak döşemiş. havlularına, çarşaflarına kadar her şeyini dolaplarına yerleştirmiş. bir kaç gece orada kaldılar. tabi ev halkı başka bir eve geçmişler. daha sonra da balayına, oradan da görev yaptıkları şehre.
senin durumunda nasıl olur bilemedim. ekonomik durum elveriyorsa, bir gece otelde kalsanız? veya kardeş kardeş uyursunuz.