Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım test yaptın mı belki yerleşme kanamasıdır.Ya benm 18de bi ufak kanamam oldu ama uc gundur hiçbişey yok napcam bilmiyorum hamilelik olasi mi sizce??
benimde dün birkaç damla kan geldi ama daha adetime 9 gün vardı. bu nedendirSonucu bize bildir olurmu Allah gönlüne gore versin
Kiminde erkende olabiliyomus yerleşme kanaması inşallah sizinde öyledir mesela benim ilk gebeligimde olmamıştı bunda oldubenimde dün birkaç damla kan geldi ama daha adetime 9 gün vardı. bu nedendir
Ya benm 18de bi ufak kanamam oldu ama uc gundur hiçbişey yok napcam bilmiyorum hamilelik olasi mi sizce??
Kiminde erkende olabiliyomus yerleşme kanaması inşallah sizinde öyledir mesela benim ilk gebeligimde olmamıştı bunda oldu
Benim adet günümde kahverengi leke geldi çok az sabaha kadar bise gelmedi sonra çok açık pembe oldu ama silince geliyordu sonra akıntıyla karışım çok az kahverengi oldu sonra normal akıntıya dondubunda nasıl oldu ne zaman oldu bilgi verir misiniz. benim adete 2 gün var . hiç olmazdı iki gün dür önce hafif kırmızı sonra şimdi çamurumsu akıntı oldu . çok az.. yerleşme olabilr mi
yerleşme kanaması tam olarak ne zaman oluyor ben anlamadım yaBenim adet günümde kahverengi leke geldi çok az sabaha kadar bise gelmedi sonra çok açık pembe oldu ama silince geliyordu sonra akıntıyla karışım çok az kahverengi oldu sonra normal akıntıya dondu
testi nezaman yaptın peki. benim de aynı senin anlattığın gibi geldi akıntı . adetim cuma günü olacak 2 gün var yani. ben az önce test yaptım tek çizgi çıktı kahveye dönen akıntı çokk az devam ediyorBenim adet günümde kahverengi leke geldi çok az sabaha kadar bise gelmedi sonra çok açık pembe oldu ama silince geliyordu sonra akıntıyla karışım çok az kahverengi oldu sonra normal akıntıya dondu
18inde leke gorDum 20sinde ve 21 sabahı test yaptım çıktı.bikacgun bekle ozaman yine çıkmazsa doktora gidersintesti nezaman yaptın peki. benim de aynı senin anlattığın gibi geldi akıntı . adetim cuma günü olacak 2 gün var yani. ben az önce test yaptım tek çizgi çıktı kahveye dönen akıntı çokk az devam ediyor
benimde dün birkaç damla kan geldi ama daha adetime 9 gün vardı. bu nedendir