• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gun az kanamasi olup sonra hicbisey olmayan

• Konu Sahibi Konu Sahibi sswd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sswd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
106
52
48
Ya benm 18de bi ufak kanamam oldu ama uc gundur hiçbişey yok napcam bilmiyorum hamilelik olasi mi sizce??

Benimde 18inde lekem oldu 2gun varla yok arası oldu hatta bi ara açık pembe oldu acildim sandım ama olmadı dun aksam ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı.sende bi test yap derim

Ya simdiye kadar cikmadi korkuyorum test yapmaya ama baska care de görünmüyor bi daha test yapayim en iyisi dua edin lütfen teşekkür ederim

Sonucu bize bildir olurmu Allah gönlüne gore versin

Ya benm 18de bi ufak kanamam oldu ama uc gundur hiçbişey yok napcam bilmiyorum hamilelik olasi mi sizce??
Kiminde erkende olabiliyomus yerleşme kanaması inşallah sizinde öyledir mesela benim ilk gebeligimde olmamıştı bunda oldu

bunda nasıl oldu ne zaman oldu bilgi verir misiniz. benim adete 2 gün var . hiç olmazdı iki gün dür önce hafif kırmızı sonra şimdi çamurumsu akıntı oldu . çok az.. yerleşme olabilr mi

bunda nasıl oldu ne zaman oldu bilgi verir misiniz. benim adete 2 gün var . hiç olmazdı iki gün dür önce hafif kırmızı sonra şimdi çamurumsu akıntı oldu . çok az.. yerleşme olabilr mi
Benim adet günümde kahverengi leke geldi çok az sabaha kadar bise gelmedi sonra çok açık pembe oldu ama silince geliyordu sonra akıntıyla karışım çok az kahverengi oldu sonra normal akıntıya dondu

Benim adet günümde kahverengi leke geldi çok az sabaha kadar bise gelmedi sonra çok açık pembe oldu ama silince geliyordu sonra akıntıyla karışım çok az kahverengi oldu sonra normal akıntıya dondu
yerleşme kanaması tam olarak ne zaman oluyor ben anlamadım ya

testi nezaman yaptın peki. benim de aynı senin anlattığın gibi geldi akıntı . adetim cuma günü olacak 2 gün var yani. ben az önce test yaptım tek çizgi çıktı :( kahveye dönen akıntı çokk az devam ediyor

testi nezaman yaptın peki. benim de aynı senin anlattığın gibi geldi akıntı . adetim cuma günü olacak 2 gün var yani. ben az önce test yaptım tek çizgi çıktı :KK43: kahveye dönen akıntı çokk az devam ediyor
18inde leke gorDum 20sinde ve 21 sabahı test yaptım çıktı.bikacgun bekle ozaman yine çıkmazsa doktora gidersin

benimde dün birkaç damla kan geldi ama daha adetime 9 gün vardı. bu nedendir

Oncelikle Allah gonlunuze gore versin benim arkadadimin adetine 10 gun varken kahverengi akintisi olmustu doktora gittiginde iltihaplanma oldugu ortaya cikti ilac kullandi gecti.

Ben test yaptm negatif :( hala adet filan yok çatlıyorum skntidan...hamile arkadaslar lütfen bize de dua edin....

Back