• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk görüşte aşk

hatun53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
8
11
3
28
ilk görüşte aşka inanır mısınız?
ben inanmazdım, ama varmış. gördüm aşık oldum. oda bana aşık oldu,aynı bendi herşeyimiz düşüncelerimiz duygularımz aynıydı. eski hatalarını,yanlışlarını göz ardı ederek onunla evlenme yoluna girdim. ev bakmaya başlamıştı. aileler birbirlerini araştrımaya başladı. herşey süper giderken benim için öenmli olmayan geçmişi annemi rahatsız etti, ve babasının da yapmış olduğu hatalar.. ben gözlerinin içine baka baka beni düşünüp üzülmesin diye sana güvenmiyorum bitti bu iş dedim. aslında yalan söyledim onu ilk gçrdüğüm andan beri güveim de aşkım da saygım da herşeyim tastamamdı. daha nasıl olur insan bilemiyorum. onsuz olmuyor ailem de onu kabul etmiyor. onsuz bir dakikam bir rüyam yok. aklımdan çıkartamıyorum, daha doğrusu aklımdan çıksın da istemiyorum. sadece yoruldum zihnim beynim kalbim yoruldu. özlüyorum 2 hafta tanıdığım bir adam için haftalardır göz yaşı döküyorum. beni unutsun arkamdan üzülmesin diye kalbini kırdım birde vicdanımda acıyor. konuşmak istiyorum en azından gerçek duygularımı bilsin diye ama bu hiç bir şeyi değiştirmez.. biliyorum. imkansız aşkım

Back