- 20 Eylül 2021
- 31
- 16
- 36
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka90
Fazla odaklanıyor olabilirsin yani yine acıyacak mı diye düşünerek başladığın için fark etmeden kendini kasıyorsundur yada tam ıslanma olmadıgı için de olabilir ön sevişmeyi uzun tutun aklınızdan acıyacakmı düşüncesini atmaya çalışın sizi rahatlatacak müzik vs açabilirsinizMerhaba arkadaşlar, Ekim ayında vajinismusu atlatıp tam birliktelik yaşayabildim. Bu hastalığı yaşayanlar 10 ilişki sonrası normale döneceğini söylemişlerdi. Ancak ben hala ilk girişte acı duyuyorum, hala aparat olmadan birliktelik yaşayamıyorum. Sıkıntı sadece ilk girişte. Sanki vajina ilk seferki gibi daralıyor, ıkınmak bile çare olmuyor, çok fazla acı çekiyorum. O kadar bunaldım ki bu durumdan, 1 senelik evliyim ama hala eşimle spontane birliktelik yaşayamıyoruz, yaşım 34 olduğu için çocuk da düşünüyoruz ama o da nasip olmuyor, çünkü uyuşturucu krem ve kayganlaştırıcıya devam ediyorum. Doktora gittim bir sorun yok, sen kendini kasıyorsun diyor, ama aparatla çalışırken bile ilk girişte çok zorlanıyorum, sonraki girişlerde rahatlıyor biraz. Lütfen bana bir akıl verin, vajinayla imtihandayım resmen, psikolojim bozuldu
Evet çok fazla odaklanıyorum, ama girişteki acının psikolojik olmadığını düşünmeye başladım, çünkü bir defa girip çıkarıp tekrar girmeye çalışınca o kadar acımıyor. Doktor bir şeyin yok dedi ama nedense giriş kısmı çok dar geliyor banaFazla odaklanıyor olabilirsin yani yine acıyacak mı diye düşünerek başladığın için fark etmeden kendini kasıyorsundur yada tam ıslanma olmadıgı için de olabilir ön sevişmeyi uzun tutun aklınızdan acıyacakmı düşüncesini atmaya çalışın sizi rahatlatacak müzik vs açabilirsiniz
Peki sizde de aynı acı oluyor mu ve kastığınız için giriş zor oluyor mu, kocam da ben de tecrübesiziz, bazen onun etkisinin de olduğunu düşünüyorum4 yıllık evliyim bende hala başlarda kendimi kasıyorum istemsiz şekilde. Düşünmemek gerekiyor o aşamada
Biz ön sevişme olmadan deniyoruz hala, çünkü ön sevişme beni daha çok geriyor ve ıslanma ya da tahrik de hissetmiyorum, sanırım östrojen düşüklüğü var, çünkü etkilenmiyorum kocamı çok sevsem de. Aparatlarla çalışıp o şekilde deniyoruz, hala rutine binemedi ve ben o yüzden çok moralsizimTam ıslanma olmadan oluyor buyuk ihtimal?
acı kısmı psikolojik değil ama ilk girişi acı diye kodladiginiz için kendinizi daha çok kasiyorsunuz ve bu da yine ve yeniden, her seferinde ilk girişte acıya sebep oluyor. yoksa sürekli acirdi zaten. çok dar diye bir şey normal şartlar altında mümkün olmayabilir. sonuçta orası bir kas yığını, klişe ama bebek geçecek kadar genişleyebiliyor ve sonra neredeyse eski haline dönüyor.Evet çok fazla odaklanıyorum, ama girişteki acının psikolojik olmadığını düşünmeye başladım, çünkü bir defa girip çıkarıp tekrar girmeye çalışınca o kadar acımıyor. Doktor bir şeyin yok dedi ama nedense giriş kısmı çok dar geliyor bana
Zaten ilk girişte yeterli ıslanma olmazsa o his oluyor sonra penis içeri girdigi ve orada ki ıslaklıkla kayganlaştıgı için o acı hissi sonradan olmazEvet çok fazla odaklanıyorum, ama girişteki acının psikolojik olmadığını düşünmeye başladım, çünkü bir defa girip çıkarıp tekrar girmeye çalışınca o kadar acımıyor. Doktor bir şeyin yok dedi ama nedense giriş kısmı çok dar geliyor bana
Çok şiddetli bir acı değil. Zor oluyor tabi öyle olunca. Kastığımı anlayınca gevşetiyorum kendimi istemsiz oluyor çünkü. Ben 6 ay vajinismus sanmıştım kendimi meğer biz beceremiyormuşuzPeki sizde de aynı acı oluyor mu ve kastığınız için giriş zor oluyor mu, kocam da ben de tecrübesiziz, bazen onun etkisinin de olduğunu düşünüyorum
Zaman gerekiyor ve o zaman size korkulardan uzaklasmayi herseyi ve kendinizi birakmwyi ogretecekBiz ön sevişme olmadan deniyoruz hala, çünkü ön sevişme beni daha çok geriyor ve ıslanma ya da tahrik de hissetmiyorum, sanırım östrojen düşüklüğü var, çünkü etkilenmiyorum kocamı çok sevsem de. Aparatlarla çalışıp o şekilde deniyoruz, hala rutine binemedi ve ben o yüzden çok moralsizim