• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İlk Gelinlik Denemem

hirasum

ŞAH SULTAN
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
70
0
86
Ankara
arkadaslar aslında aylardır hayalımdekı modeller cok farklıydı ama uzerıme gıydıgım bu gelınlık cok hosuma gıttı daha gezıcem mutlaka zamanım var ama, ne dersını yarım balık etek dıyolar pronovıas modelı yakısmısmı dersınız???:Saruboceq:

Son düzenleme:
canım daha almadıysanız benc farklı modeller bak derim bedeni uzun gösteriyor bu modeller orantısız görünür ama sen bilirsin şimdiden kolay gelsin :nazar:luluklar

eteklerın bu sekılde fırfır oldugu modeller artık her gelınlıkcının vıtrınınde var
bence kalcana kadar yanı normal uzerıne gıydıgın gelınlıkten beden kısmı daha uzun bır model secersen boyunda uzun gorunuz zayıfta gösterırsın
gercı kılo yok gıbı zaten resımde cok net öremedım ama
ben gelınlıgımı secerken bu sekılde yaptırmıştım ve unlu bı modacı cızmıştı
göbek ve yanları saklamak ıcın mutlaka boyle yapıcaz demişti ve dedıgı gıbıde olmuştu

canım fotoları büyüttüm ben ve herkes görsün diye.kusurma bakmazsın umarım.olumunekankayizsmile

Nasıl resim çekebildin, arkadaşıma gelinlik modeli bakmaya gittiğimizde begendiğimiz modellerin resimini çekmek için, hiç bir her izin vermemişler...

canım tatlı bir model ama bu balık modelleri biz türklerin vücut yapısına pek uymuyor.(kalçadan)bence ufak bir miktar sarsın ama daha aşağıya inen böyle modelleri tercih etme yine buna benzesin model.çünkü hem boy yapımız pek uymuyor;bacak boyunu acayip kısa gösteriyor,belse uzun kalıyor.bi de ince belli bardak gibi üst beden ister bu.sende zayıf,kibar birisin ama belinin güzelliğini örtme böyle bir modelle kaydirigubbakcemile5

ben begenmedım hıc cok klasık cok basıt duruyor. baska modeller denemelısın bence

Model gayet hos, ayni modeli bende denemistim ama bir sorun var ki bu modelin bana üst kismi çok bos geldi giyince.
Onun yerine yine bu model bunun biraz yukseginden baslayip biraz alta dogru boyle gelen modeller var onlar çook daha hos duruyor(bence tabi.) Eger dusunursen resim ekleyemiyorum fakat özelden gönderebilirim sanirim.

benim gelinliğimde aynı bu modeldi ama tülden değilde saten kumaştan yapıldı.belden aşağıda olan modeller bence çok şık ...zayıf olduğum için bana bu tarz gelinlik tavsiye ettiler hem boyum ve kilomdan ötürü bu modelin yakışacağını ve boyumu daha uzun göstereceğini sölediler.bence bu modelden fakat daha farklı bi gelinlik bakabilirsin.şimdi herkes etekleri fırfırlı gibi giyiyo :)))

roseeda cok tesekkurler benım 100mesaj dolmadıgı ıcın sanırım buyutemedım resımlerı, şimdi ekledıklerımı de buyutursen cok sevınırım :)sağol sımdıden.

arkadaslar sonra dıkkatlı bakınca bende begenmedım, zaten ustu cok sade kalmıstı
baska modeller de denedım bıde bunlara bakın :))))

model sısman gosterdı sanmayın bıraz dar geldı hazır bı gelınlıktı:P

Son düzenleme:
bence hoş durmuş içine hangisi siniyorsa onu al derim. hemen karar verme biraz daha gezebilirsin zaman varssa

bence hoş durmuş içine hangisi siniyorsa onu al derim. hemen karar verme biraz daha gezebilirsin zaman varssa

evet canımbu cts de dolasıcaz ama 2 hafta ıcınde almamız gerekıyo 1 nısanda sezon fıyatları gırıyomus ve nısanlıma fazla kıyamıyorum :PPP

canım anca bu kadar büyütebildim.umarım biraz daha anlaşılır hale gelmiştir opuyorumnanaktan

ben beğenmedim çok daha güzel gelinlikler var.daha bak ve bunu alma derim dışarıdan birinin gözü ile.

canım ilk yayınladığın gelinlikten çok çok daha güzel bu gelinlik özellikle etek kısmını çok beğendim...alkisalkisalkis

evet bu model daha iyi ötekine nazaran.vücut yapına uymuş ama senin içine sinen model en güzelidir bence.eğer gezmediysen aysirayada bir bak.ben ordan aldım gelinliğimi belki seninde hoşuna giden modeli bulursun.ben alana kadar canım çıktı baya gezdim,bence sende öle yap,eğer onları beğenmezsen döner yine bu 2sinden birini alırsın.seçim seninolumunekankayizsmile

cumartesiye kadar çok çok gez bak derim 1 kez giyceksin tam içine sinen olsun.kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

arkadaslar ankaradakı tum gelınlıkcılerı gezdım ama hıcbır model kendımı gelın gıbı hıssettırmedı, sımdı kararımı verdım ve son ekledıgım modelı dıktırıyorum,ınsallah guzel olacak bazı degısıklıkler yapılacak güpürderden askı olacak , uzun boylu arkadaslara tavsıyem beden boyu uzun gelınlıklerı tercıh etsınler . cunku zayıf olmama ragmen beden boyu kısa gelınlıkler benı bıle sısman gosterdı:P

sımdıye kadar fıkır veren herkese cok tesekkur edıyorum, sımdı abıye begenmeye sıra geldı onlarla ılgılıde yardımlarınız ıstıcem.. tesekkurler herkese.:)))

Back