İlk gecede verilebilecek tavsiyeler

Spunethof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
39
5
36
24
Merhaba yarın sevgilimle ilk gecemi yaşayacağım ama pek bir bilgim yok ve gerildim öncelikle aklımda ki sorular şunlar
1. Kanama olacağı için kan silinip devam mı edilir yoksa bırakılır mı
2. Kan gelince ne yapılıyor yani kendi evimde olmayacağım neler yapmam gerekiyor
İnternette çok bilgi kirliliği var ve biraz korkutucu şeyler okudum gerildim. Görüşlerinizi lütfen yazın

Herhangi bir şey yapmana gerek yok.
Yani biz devam etmiştik mevzuya silme milme işlemi yapmadan.

Tamamen rahat olmak gerek kesinlikle kasılma o zaman acıyabilir kayganlaştırıcı kullan derim işin çok kolaylaşır acı hissedip zorlanırsan devam etmeyin filmlerdeki gibi oluk oluk kanda gelmiyor rahatsız edecek kadar kanama olmaz merak etmeyin

Biz de yastık bile kan oldu. Nasil becerdik onu bilemiyorum ama

Herkesin yapısı farklı tabi ama ben çok kan gelecek sanmıştım 3. ilişkide tam açıldı benimki her seferinde zorla sile sile bir damla kan görebildim
Ay ben bi kan dokmusum, aklınız hayaliniz durur.
Ilk gün adet kanı gibi geldi miktarı. 2. Yapisimizda yastık falan da kan oldu dedigim gibi

Sonuç noldu tatlım vajinusmus olmayasın korkuyorum felan demişsin

Sonuç noldu tatlım vajinusmus olmayasın korkuyorum felan demişsin
Kan az geldi bende ama çok acı çektim. Prezervatif yoluyla korunduk. Hatta ben önlem alayım diye ertesi gün hapı da içtim 24 saat içerisinde. Doğyrganlığımın da zayıf olduğu dönemde yaptık ama ilk olduğu için sanırım çok endişeleniyorum hamile kalmaktan. Baya da bir önlem aldık ama kalmam değil mi?

Kalmazsin merak etme.

Oyle boca boca da kan gelmiyor ki abartilmasin. Ve insan bedeni sprizlidr bazen esnek bile cikabiliyo... devam da edilir korku olursa eger zaten cok tatsz ve anlamsiz gecr diye dusuncesindeyim.

Kız ben kocamla bile 5 gün sonra gerdeğe girebildim öyle şıp diye nasıl yapıyonuz ya banada anlatın balayına gidirken kaççak yer yok diye uyuklar gibi yaptım otele varınca kendimi zorls uyutup durdum

Benim sizin tabirinizle Boca Boca kan gelmişti bildiğin şok olmuştum ama acimamisti :)

Ilk kez duyuyorum ya hastaneye falan giderdim heralde adet doneminde bile gelen kan bi cay bardagi kadar yani o nasil oyle gelmis hayret icindeyim geneli 2 damla biseydir.

Maşallah ne diyeyim o zaman bu kadar çok olanı ilk kez duydum olabiliyor demek ki herkes aynı değil
kız benimki ne yatak birakti ne döşek eşim bile berbat oldu yetmedi adet kanamasi gibi 4 gün sürdü eşimde ne kizlik varmis sende diyip iste benim karim diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…