• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece

alnaok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
111
0
26
Diyarbakır
5 aylık evliyim ve ilk gecede kan gelmedi. bu zamana kadarda gelmedi.. kötü bişey mi? bebek için doğum için engel mi

Kimi hanımların zarı esnektir, illa kan gelmesi gerekmez. İçinizi ferah tutmak için bir jinekolağa gidin. zaten artık düzenli gitmeniz gerek...

5 aylık evliyim ve ilk gecede kan gelmedi. bu zamana kadarda gelmedi.. kötü bişey mi? bebek için doğum için engel mi

Nasıl Hepsini Birbirine Bağladınız Orayı Çözemedim.. :1:

Kötü Bir Şey Değil..
İlk Gece İlla Kan Gelmesi Gerekmiyor..
Ayrıca Bebekle de Hiç Bir İlgisi Yok..

Not : Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

Son düzenleme:
Nasıl Hepsini Birbirine Bağladınız Orayı Çözemedim.. :1:

Kötü Bir Şey Değil..
İlk Gece İlla Kan Gelmesi Gerekmiyor..
Ayrıca Bebekle de Hiç Bir İlgisi Yok..

Not : Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

Bilmediğimden olabilir mi :) bu 5 ayda o kadar çok şey öğrendim ki hala da bilmediğim çok şey var burda bulunma amacım da bu . teşekkürler

Mutluluklar dilerim...

Bazı kadınları zarı hem esnek olur hem geniş olur.. Kan gelmemesi gayet normaldir..Gebelikle ilgisi olmaz merak etmeyin..

5 aydır hamile kalamadım diye endişeleniyor musun? Sorunun nedeni bu mu? Eğer öyle ise kendini şartlama hamile kalıcam diye..Stres altında daha zor olur,akışına bırak..rahaatt rahaattt :1: :1:

bunun için kendini strese sokma. stres yüzünden hasta olursun. arkadaşların dediği gibi zarın esnektir. jinekolağa gidersen oda aynı şeyi söyler. çok kişiden duydum doğum esnasında yırıtlıyormuş zarları.

Back