• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece

eceekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
201
1
46
İstanbul
Merhabalar,
Gelecek ay benim kuzenim evleniyor. Ben de yakında evleneceğim. Soru şu:
İlk ilişkide kızlık zarı yırtıldıktan sonra ilişkiye devam ediliyor mu?Kanama normal şartlarda çok oluyor mu?
Evli/Partneri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler:3:

ilk gecede yeteri kadar ıslanırsan eğer birleşme daha sorunsuz daha acısız olur. normali de budur, hymen dediğimiz zar genişleyecektir yani kanamaması lazım ama bizim ülkede kanlar götürür çok canın yanar diye hikayeler anlatılıp kadınların korkması sağlanıyor malesef. yeteri kadar uzun bir ön sevişme iki tarafı da hazırlar acısız kanamasız güzel bi ilişki sağlar.

valla canım ben 3 haftalık tedavi sonunda ilişkiye girenlerdenim ama vajinusmus olduğumdan değil vajinamın esneme payının olmamasından
doktorum kızlık zarı gider gitmez çekilme devam et demişti eşime.
açıkcası ben buna rağmen kızlık zarı yırtılmasından acı hissetmediysem kendini rahat bırakırsa kuzenininde canı acımaz.
kanda öyle çok gelmiyor pembemsi azcık birşey geliyor.

Son düzenleme:
valla canım ben 3 haftalık tedavi sonunda ilişkiye girenlerdenim ama vajinusmus olduğumdan değil vajinamın esneme payının olmamasından
doktorum kızlık zarı gider gitmez çekilme devam et demişti eşime.
açıkcası ben buna rağmen kızlık zarı yırtılmasından acı hissetmediysem kendini rahat bırakırsa kuzenininde canı acımaz.
kanda öyle çok gelmiyor pembemsi azcık birşey geliyor.

tatlım valla beni çok korkutmuşlardı çevremdekiler kendi kendimi cesaretlendirdim bugün değilse bigün mutlaka olcak die benim kanamam çok oldu neden bilmiyorum ama acıya gelince katlanamıcan bi acı değil insan korkudan kasılıp kendi canını yakıyor aslında acı çekmek mümkün değil çünkü vajinada sinir damarları yokmus anlıcan herşey beynimizde korkacak hiç birsey yokyani

tatlım valla beni çok korkutmuşlardı çevremdekiler kendi kendimi cesaretlendirdim bugün değilse bigün mutlaka olcak die benim kanamam çok oldu neden bilmiyorum ama acıya gelince katlanamıcan bi acı değil insan korkudan kasılıp kendi canını yakıyor aslında acı çekmek mümkün değil çünkü vajinada sinir damarları yokmus anlıcan herşey beynimizde korkacak hiç birsey yokyani

Geçmiş olsun canımcımm inşallah şimdi rahatsındır:)

bende çok korkmuştum ama dayanılmayacak kadar bir ağrı olmadı. çok kan gelmedi hani adetin son günlerinde gelirya işte öyle. belki daha da az.bu konuda erkeklerde kızların hassasiyetini bilmeleri ve ona göre davranmaları,sabırlı olmaları gerekir.

Son düzenleme:
Back