kızlık zarı bekarlarda nasıl kontrol ediliyo yani karından doktor anlayabiliyo mu bunu merak ediyorum..
doktor vajinanı eliyle açıp içeri bakıcak. yani herhangi bir şey sokarak falan değil sadece bakarak anlar bunu. ama şimdiden öyle bir şeye girmene gerek yok bence. arkadaşımın dediği gibi böyle bir problemle karşılaşırsan evlenince o zaman hal çaresine bakılır. sen şimdiden bunları kafana takma. böyle güzel bir şeyi paylaşacak olmanın mutluluğunu bu korkularla gölgeleme. hatta kullanıyorsan öncesinde birazcık alkol al bu da gevşemene yardım eder :içelim:yerimseniben
Kesinlikle, benim düğün bir ay sonra, bir-iki yıl çocuk düşünmüyorum ama zaten korkudan hiç düşünesim de gelmiyo, o doğumu nasıl yapıcam diye düşünmekten..
Bu arada -zhy- arkadaşım, belki teyzenin kızına ultrasonla bakmışlardır, zira ultrason sırasında sürülür jel, ama bildiğim kadarıyla onu yumurtalıklarda bir sorun var mı diye kullanıyorlar, karından zarın anlaşılması mümkün olabilir mi, sanmıyorum...
Bu arada ben de bir jinekoloğa görüneceğim gelecek hafta, hem kontrol hapı için hem de muayene için, sizinle paylaşırım ne yaptığını:))
salın kendinizi patates cuvalı gibii
zira benim gibi 11 ay kardeş olursunuz kocanızla
Tavsiyeler beni o kadar rahatlatıyor ki zaten, o yüzden çok teşekkürler.. Bu arada ben doğum kontrol hapını almaya başladım, daaa birşey soracağım, şimdi ben ilk aldığım gün akşama doğru adet oldum, kesin olarak oldum mu biraz daha bekleyeyim derken ilk ilacımı gece 12 buçukta aldım, daha üçüncü günüm, bu gece 11de alsam bir problem olur mu, sonra da hep öyle devam etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?