• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece

no7

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
3
1
6
29
Evliliğimizin 1. Ayı hâlâ ilişkiye giremedik ön sevişme ıslanma vs. sıkıntımız yok fakat ben son noktada kaçıyorum sonuç hüsran
Eşim de acı çektiğimi gördükçe sen ne zaman istersen o zaman olsun diyor yinede denemeler sonuçsuz ben artık çok dar olduğumu ve yetmediğimi düşünmeye başladım varmı önerisi olan

10 yıldır aktif cinsel hayatım var hala ilk gün ki gibi dar benim de..
Burada olay tamamen odaklanmakta..
Zevk almazsanız her zaman acır
Önceliğiniz o olayda zevk almak olsun kendinizi sıkmayın açık konuşacağım sadece girip çıkmak zaten sex değil.
Önce sevişin, girip çıkma dısında yaşayın gerisi akışta kendiliğinden gelir zaten ilerleyen zamanlarda

• Beğen
Reactions: no7
10 yıldır aktif cinsel hayatım var hala ilk gün ki gibi dar benim de..
Burada olay tamamen odaklanmakta..
Zevk almazsanız her zaman acır
Önceliğiniz o olayda zevk almak olsun kendinizi sıkmayın açık konuşacağım sadece girip çıkmak zaten sex değil.
Önce sevişin, girip çıkma dısında yaşayın gerisi akışta kendiliğinden gelir zaten ilerleyen zamanlarda
Haklısınız çok teşekkür ediyorum

Bir doktorla gorusun belkide probleminiz vajinismustur. Belkide fiziksel bir problem vardir ancak doktor anlar bunu. Bu sitede vajinismusla ilgili pek cok konu var. O konulara bakmanizda fayda var. Bazi kadinlar bu problemi gormezden gelip senelerce gitmiyor doktora bazilari gidip bir kac gunde cozume kavusuyor. Sizde bir an once cozersiniz bu sorunu umarim.

• Beğen
Reactions: no7
Bir doktorla gorusun belkide probleminiz vajinismustur. Belkide fiziksel bir problem vardir ancak doktor anlar bunu. Bu sitede vajinismusla ilgili pek cok konu var. O konulara bakmanizda fayda var. Bazi kadinlar bu problemi gormezden gelip senelerce gitmiyor doktora bazilari gidip bir kac gunde cozume kavusuyor. Sizde bir an once cozersiniz bu sorunu umarim.
Çok teşekkür ediyorum

Back