• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece yapamamak

dahaneleraysel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
509
808
23
Ay burda vajınusmus okuya okuya psikolojımı bozdum galıba kızlar. O kadar istekliyimki tam yapıcaz 2cm falan max oluyor. Sonra aşırı canım yanıyor. Dayanıyim dedıkce sankı acı daha da artıyor. İçki içtim kayganlastırıcı sürdüm yok olmadı. Sağolsun eşim sakınleştiriyo önemli değil bosver dıyor. Ve bana dıyokı sevısmeye odaklan sen sonuca gıdıyosun. Ama sevısmeyı uzatamıyorum suan cunku kafaya taktım hıc yapamıcakmıyım diye🥹

Ay burda vajınusmus okuya okuya psikolojımı bozdum galıba kızlar. O kadar istekliyimki tam yapıcaz 2cm falan max oluyor. Sonra aşırı canım yanıyor. Dayanıyim dedıkce sankı acı daha da artıyor. İçki içtim kayganlastırıcı sürdüm yok olmadı. Sağolsun eşim sakınleştiriyo önemli değil bosver dıyor. Ve bana dıyokı sevısmeye odaklan sen sonuca gıdıyosun. Ama sevısmeyı uzatamıyorum suan cunku kafaya taktım hıc yapamıcakmıyım diye🥹
Bir doktora görünmeni öneririm, belki beklemediğiniz bir başka sorun vardır. Doktordan olumlu sonuç gelince diğer yolları araştırırsınız.

Ortada gerdek hikayeleri şehir efsaneleri varken sevişmeye odaklanmak gerçekten zor, anlıyorum seni

Muayene olun.

Back
X