• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece ve hamilelik

happy ending

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
6
1
6
30
merhaba, ben 20 yaşında polikistik over hastasıyım tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullanıyodum 1,5 ay önce bıraktım ve 2 gün önce sevgilimle korunmadan ilişkiye girdik içime boşalmadı ancak vajinaya bulaşmış spermden hamile kalabilirmiyim

merhaba, ben 20 yaşında polikistik over hastasıyım tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullanıyodum 1,5 ay önce bıraktım ve 2 gün önce sevgilimle korunmadan ilişkiye girdik içime boşalmadı ancak vajinaya bulaşmış spermden hamile kalabilirmiyim
Bır polıkıstık hasta olarak bence cok zor bır ıhtımal

ıcınıze bosalmasada elbettekı hamıle kalınabılır sonucta mılyonlarca spermden bı tanesınde cocuk oluyor muahkakk kan testı yaptırınız
ve korurununuz

ıcınıze bosalmasada elbettekı hamıle kalınabılır sonucta mılyonlarca spermden bı tanesınde cocuk oluyor muahkakk kan testı yaptırınız
ve korurununuz
benim merak ettiğim polikistik over sendromunda ve 1,5 ay gibi kısa bir süre önce doğum kontrol ilacını bırakmada böyle birşey mümkün olabilirni?

benim merak ettiğim polikistik over sendromunda ve 1,5 ay gibi kısa bir süre önce doğum kontrol ilacını bırakmada böyle birşey mümkün olabilirni?
Mumkun olabilir tabiki kimisi hapi kullandigi halde hamile kalms olabilir yani ama senin durumnda sanmam pko var

bir arkadaşım dko bıraktıktan sonraki ay nasılsa pcos'um var deyip korunmamış, şimdi bebeği 4 aylık kucağında

hamile kalmak istiyosun diye anladım ben, o zaman niye içine boşalmadı

Back